|
||
| var bu işte birşey ama galatasaray bu hafta zor yırttı ama haftaya biraz daha şanslı fb-bjk maçı var ne skor olursa olsun gs'ye yarıyor.liderligi geri aldı galatasaray sivas yenilince zirveye oturdu. | ||
|
||
| denizlispor maçı çok önemliydi şampiyonluk yarışında.maç sırasında sinir krizleri geçirsem de sonuçta zorla da olsa maçı alan taraf olduk.güzel sonuç.fakat ya o penaltı olmasaydı o zaman ne yapacaktık kim telafi edecekti bunları..... daha dikkatli olmalıyız evet lincoln,hakan,linderoth...yoktu belki oyunda ama gene de işi şansa bırakmamalıydık.neyse arada olur böyle şeyler.. ![]() iyi ki sivas da konyaya yenildi ![]() gelecek hafta maçı mutlaka kazanmalıyız.zaten gaziantep bu sene pek iyi değil.derbi haftasından yararlanmalıyız ![]() (yalnız ben bouzid e uyuz oldum bu birincisi.ayrıca volkanımı niye aldılar oyundan yaa bu da iki )Galibiyetlerimizin devamı dilekleriyle... Ölümüne Galatasaray diyerek kapatayım olayı ![]() |
||
|
||
| Turkcell Süper Lig'in 11. haftası dev bir maça sahne olacak. Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Beşiktaş, bugün Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda mücadele saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem İsmet Arzuman yönetecek. haydi fenerbahçem dök bizi sokaklara... |
||
|
||
Turkcell Süper Lig'in 11. haftası dev bir maça sahne olacak. Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Beşiktaş, bugün Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda mücadele saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem İsmet Arzuman yönetecek. bugün maç var. şimdiden heyecanladım. haydi fenerbahçem dök bizi sokaklara... inş yeneceğiz. Fenerbahçeme başarılar diliyorum...
|
||
|
||
offf inşallah Beşiktaş yener ...GS yenmiş gibi olurum ![]() şöyle bir geçmişe baktığımızda 318 maçta; Beşiktaş 118, Fenerbahçe ise 116 galibiyet almış.84 karşılaşmada da eşitlik bozulmamış.. inşallah bu maçta Beşiktaş ın 119.galibiyeti olur Fenarbahçe karşısında
|
||
|
||
ben berabere kalmalarindan yanayim..mac 1-1 biter gibi geliyor bana..
|
||
|
||
valla yine "Kadıköy Panteri" kalede olursa bence fenerin pek bir şansı olmaz gibi geliyor bana ![]() |
||
|
||
| fenerbahce 0-1 besiktas.. bunu diyecegim aklima gelmezdi ama umarim fenerbahce BIR gol atar..
|
||
|
||
oleeeeeeeey yaaa nasıl sevindim anlatamam ...inşallah gol yemez beşiktaş |
||
|
||
inşallah gol yemez beşiktaş niye istemiyorsunki gol atmasini fenerbahcenin..eger mac berabere biterse (ki insallah ) bu bizim takimin isine yarar..
|
||
|
||
inşallah gol yemez beşiktaş niye istemiyorsunki gol atmasini fenerbahcenin..eger mac berabere biterse (ki insallah ) bu bizim takimin isine yarar..![]() benim düşüncem böyle ne edeyim
|
||
|
||
üüfff ya yeniliyoruz
|
||
|
||
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL ![]() Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe... |
||
|
||
gözün aydın tuğçee ...ilk yarı sonucunu merak ediyorum . |
||
|
||
gözün aydın tuğçee sağol ...ilk yarı sonucunu merak ediyorum . ilk yarı sonucunu bende çok merak ediyorum. heyecandan bayılcam şimdi
|
||