|
||
''Hakem kararıyla! Fenerbahçe: 2 - Beşiktaş: 1'' bırakın bunları arkadaşlar işte yendik gümbür gümbür geliyo efsane bu sene şampiyonluk alın yazımız oldu artık.
Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan yazıda, ''Fenerbahçe'nin maçtan önce yaptığı açıklamayla ağır eleştiriler yönelttiği hakem İsmet Arzuman, bu açıklamanın gereğini yaptı. Karşılaşma boyunca sarı-lacivertli takımın galibiyeti için büyük çaba sarf etti. Son saniyede attığımız beraberlik golünü hakem Arzuman olmayan bir faulü gerekçe gösterip saymadı. Fenerbahçe Beşiktaş'ı Kadıköy'de 7 yıl sonra ancak bu şekilde hakem kararıyla yenebildi'' denildi. |
||
|
||
| !!!!!!! Beşiktaş Ligten Çekilecekmiş Deniliyor.!!!!!!! | ||
|
||
| bjkeden gelen son haber böyle Beşiktaş PAF takımla çıkacak Hakem İsmet Arzuman'ın Fenerbahçe maçındaki yönetimine büyük tepki gösteren Beşiktaş Kulübü, Turkcell Süper Lig'in 12. haftasındaki Sivasspor maçına PAF takımla çıkma kararı aldı. |
||
|
||
| allahim sen bana sabir ver yarabbim.. niye yapiyorsunuz bunu bize ya..cildiricam..
|
||
|
||
| 1-1 oldu.. bunada sükür ama yinede hic memnun degilim skordan.. |
||
|
||
ya öldürcek bu bjk beni ya bi adamı sevindirtmiyolar allahım yarabbim ya. yazıklar olsun sana beşiktaş
|
||
|
||
ya öldürcek bu bjk beni ya bi adamı sevindirtmiyolar allahım yarabbim ya. yazıklar olsun sana beşiktaş burak pek kafana takma..benim takimimindan pek farki yok.
|
||
|
||
| Galatasaray'lıyım ama hakikaten Bu beşiktaşa hakkızlık ya Bugün beşiktaş yarın galatasaray..Anelka elinle atar bişe olmaz beşiktaş son 2 haftadır son dakika golünü saymadılar.Lincoln'e yapılan foulleri saymazlar,Yazık beşiktaşa | ||
|
||
| Kartal'a bir darbe daha: 1-2 Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 12. haftasında Sivasspor'a sahasında 2-1 yenildi. Siyah-beyazlı taraftarlar maç boyunca yönetimi istifaya çağırdı. |
||
|
||
| biz de kayseriye 2-1 yenildik. abi ya bu lig yükselişe mi geçti ne. büyük takımlar eskisi gibi değil artık. | ||
|
||
| ama kayseri gerçekten çok iyi takım..fenerin 10 kişiyle yenmesi imkansız gibiydi... | ||
|
||
Avrupadan Gelen Türk takımlarının o hafta maç kazandığı görülmedi ![]() Beşiktaş : 1-2 : Sivaspor (Çarşı 8'e Razı 9'a Karşı) Kayseri : 2-1 : Fenerbahçe Galatasaray : 2-1 : Gençlerbirliği (Maç Devam Ediyor)48'... G.Birliği'nin golü 3. dakikada Kerem'den gelirken, G.Saray'ın golleri 12. dakikada Mehmet Topal ve 30. dakikada Serkan Çalık'tan geldi. |
||
|
||
gs 3-1 gb...
|
||
|
||
| çok sıkıcı bir ligimiz var | ||
|
||
| 12. hafta toplu sonuçları 09.11.2007 20.00 Denizlispor 2 : 0 Trabzonspor 10.11.2007 14.00 Ankaraspor 1 : 1 İstanbul BŞB 10.11.2007 14.00 Konyaspor 2 : 1 Ç.Rizespor 10.11.2007 14.00 Kasımpaşa 1 : 3 G.Birliği Oftaş 10.11.2007 14.00 V.Manisaspor 1 : 1 Bursaspor 10.11.2007 14.00 Ankaragücü 1 : 0 Gaziantepspor 10.11.2007 20.00 Beşiktaş 1 : 2 Sivasspor 11.11.2007 16.00 Kayserispor 2 : 1 Fenerbahçe 11.11.2007 20.00 Galatasaray 3 : 2 Gençlerbirliği |
||