|
||
ve gs 2-0 sivas... babam sinirden morcivert oldu iki dakikada iki gol.. ![]() ![]() aynen benimkide..
|
||
|
||
| Fener bu 11'le vuracak Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazan F.Bahçe, 15.30'da G.Birliği'nin konuğu oluyor. bu maçı alıp gs ile aramızdaki puan farkını korumamız şart. |
||
|
||
| GENÇLERBİRLİĞİ: 1 FENERBAHÇE: 1 maç devam ediyor. | ||
|
||
golllll ![]() Gençlerbirliği 1 - 2 Fenerbahçe |
||
|
||
Gençlerbirliği 1 - 2 Fenerbahçe maç sona erdi.
|
||
|
||
| Semih izin vermedi: 1-2 Fenerbahçe ilk yarısını yenik kapadığı maçta Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-1 yendi. Sarı-lacivertlilere ligde üst üste dördüncü galibiyetini goller, 66 ve 85. dakikalarda Semih'ten geldi. İkinci yarıda sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Edu, önümüzdeki hafta oynanacak Trabzonspor maçında yer alamayacak. Fenerbahçe'nin Ankara yolculuğu mutlu bitti. Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında Gençlerbirliği'ne konuk olan sarı-lacivertliler, rakibini 2-1 mağlup etti. |
||
|
||
| Semih'i ayakta alkıslamak lazım ne goldü öyle yaa.. | ||
|
||
| hakem resmen gençlerbirliği oyuncusu gibiydi. yazıklar olsun böyle hakemlere ya. | ||
|
||
maç ta bir pozisyon gördüm alex kalecide ki topa vurmuş %100 foul..değaş sırasında topa vurulmaz vurduktan sonra ancak rakip topa müdahalede bulunabilir..
|
||
|
||
maç ta bir pozisyon gördüm alex kalecide ki topa vurmuş %100 foul..değaş sırasında topa vurulmaz vurduktan sonra ancak rakip topa müdahalede bulunabilir.. ![]() kurallara göre doğru tamam gol sayılmaz. Ama avrupa'dan ilginç goller gibi bişey de bu tür bi gol görmüştüm ben. |
||
|
||
maç ta bir pozisyon gördüm alex kalecide ki topa vurmuş %100 foul..değaş sırasında topa vurulmaz vurduktan sonra ancak rakip topa müdahalede bulunabilir.. diğer ülkelerde hakemler gol veriyorlar bence alex'in golü verilmeliydi... gFb
![]() |
||
|
||
maç ta bir pozisyon gördüm alex kalecide ki topa vurmuş %100 foul..değaş sırasında topa vurulmaz vurduktan sonra ancak rakip topa müdahalede bulunabilir.. diğer ülkelerde hakemler gol veriyorlar bence alex'in golü verilmeliydi... gFb![]() elindeki topa vurulmaz değaş yapıyor ama topu yere koysaydı veya top yere düşseydi gol sayılabilird... |
||
|
||
| ilk devre 1-1 manisa bailktaş maçı.manisa harika oynuyor begendim alıcak maçı heralde. | ||
|
||
Fenerbahçe 3 - 2 Trabzonspor maç sona erdi.
|
||
|
||
| bir galatasaraylı olarak fenerin yenmesine hiç sevinmedim | ||