|
||
| G.Birliği Oftaş 0-0 Galatasaray maç sona erdi. | ||
|
||
| Sivasspor zirve yaptı: 2-0 Sivasspor, 55 dakika 10 kişi oynadığı maçta Gençlerbirliği'ni evinde 2-0 yendi. Sivasspor'a ilk yarının sonunda liderliği getiren goller Mehmet Yıldız'dan geldi. |
||
|
||
Sivas ilk yarı sonlarına doğru düşer demiştim ama 1.oldular helal olsun Tebrik ediyorum..ama ama tabi ki de ligde şampiyon olmaları imkansız
|
||
|
||
| ilk yarıyı Fenerbahçe ve Sivas lider tamamladı. | ||
|
||
| getirin rakımı yaa. galatasaraylı olup kahırdan ölecegime içkimi içer sirozdan ölürüm. | ||
|
||
haha fenerbahçe lider yaşasın ![]() |
||
|
||
lider sivasspor yanlız neyse bozuntuya vermeyelim konuya devam
|
||
|
||
lider sivasspor yanlız burak fenerbahçe ve sivasspor lider yazmış nerden bilim yahu neyse bozuntuya vermeyelim konuya devam ![]() ![]() ve bağlacı ikisininde beraber olduğunu gösterir.burağın hatası.hıh. hem ben nerden bileyim maç baktığım mı var derslerden ya
|
||
|
||
neyse biz görmedik zaten
|
||
|
||
bide gelmicem bu konuya.hıh.
|
||
|
||
haha fenerbahçe lider yaşasın ![]() Lider sivas Ligde bir şampiyon olur.. ve ilk yarının şampiyonu sivastır nokta
|
||
|
||
| lider takim sivasspor valla büyük bi basari tebrik ediyorum bütün sivassporlulari ben sahsen cimbomluyum alicas ama o liderligi sizden tadini cikartin:D |
||
|
||
haha fenerbahçe lider yaşasın ![]() Lider sivas Ligde bir şampiyon olur.. ve ilk yarının şampiyonu sivastır nokta ![]() tamam ya ooo her gören sivasspor birinci diyo tamam anladım.ben takip etmiyorum ligi burak orda fenerbahçe ve sivasspor lider yazınca bende ikiside eşit puana sahipler diye düşündüm. bütün suç burak'ın burak nerdesin? yanlış bilgi vermişsin mağdur oldum ya
|
||
|
||
ay birsey olmaz be merve.. insanlik hali.. ![]() aa sizde gelmeyin mervenin üstüne.. olmus bir hata.. ![]() burak sende nerdeysen cik ortaya..
|
||
|
||
burak çık ortayaaa neyse onu bulurum ben zaten ![]() bida gelmicem işte bu konuya bütün hevesimi kırdılar ![]() maç mı izleyebiliyorum ben derslerden yaa burağın yazısına göre yazdım öff dertlendim gene gelmicem işte bu konuya bida
|
||