|
||
| konyaspor 1-2 besiktas.. mac sona erdi.. |
||
|
||
| Çaykur Rizespor-Galatasaray saat 19:00'da. |
||
|
||
| Çaykur Rizespor-Galatasaray 0-1 dakika 4' Nonda maç devam ediyor... |
||
|
||
Çaykur Rizespor-Galatasaray 0-1 dakika 4' Nonda maç devam ediyor... ya yazmasaydin sunu keske.. ben bunu yazinca hemen gol yiyorduk hep.. bu yüzden bile bile yazasim gelmedi bu sefer..
|
||
|
||
| caykur rizespor 1-3 galatasaray.. ilk yari sonucu.. |
||
|
||
| Çaykur Rizespor 2-5 Galatasaray maç bitti.. |
||
|
||
Çaykur Rizespor 2-5 Galatasaray çok hoş bir skor bee maç bitti.. ![]() Nonda'nın yerden köşeye bıraktığı golün başlangıcı atağı süper..bravo
|
||
|
||
| nonda,arda,servet cidden mükemmel oynadılar..uzun süredir böyle güzel goller ve oyun görmemiştim Galatasaraydan..güzel oldu bu..devamı gelir umarım 2.gole feldkamp çok sinirlenmiş haklı tabi adam..yenilmeyecek bir goldü ama yedik ![]() hadi nonda ve arda tamam da servete çok şaşırıyorum noldu bu çocuğu yahuuu
|
||
|
||
Fenerbahçe : 0 - 1 : BüyükŞehirBELEDİYE 75 DK İLYAS
|
||
|
||
| FENERBAHÇE : 2 İSTANBUL BB. : 2 maç devam ediyor | ||
|
||
FENERBAHÇE : 2 İSTANBUL BB. : 2 maç bitti . ![]() |
||
|
||
bu sezon lig çok heyecanlı geçiyor ya. galatasaraylı olarak sivasın şampiyon olmasını istiyorum
|
||
|
||
| Turkcell Süper Lig'de bugün açıklanan 20. hafta programında Futbol Federasyonu değişikliğe gitti. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 20. hafta maç programının yeni hali şöyle: 26 Ocak Cumartesi: 13.30 Gençlerbirliği OFTAŞ - İstanbul Büyükşehir Belediyespor (Ankara 19 Mayıs) 19.00 Beşiktaş - Gaziantepspor (BJK İnönü) 27 Ocak Pazar: 13.30 Vestel Manisaspor - Denizlispor (Manisa 19 Mayıs) 13.30 Kasımpaşa - Kayserispor (Atatürk Olimpiyat) 13.30 Konyaspor - Ankaraspor (Konya Atatürk) 14.00 Sivasspor - Fenerbahçe (4 Eylül) 19.00 Ankaragücü - Galatasaray (Ankara 19 Mayıs) 28 Ocak Pazartesi: 13.30 Bursaspor - Gençlerbirliği (Bursa Atatürk) 20.00 Çaykur Rizespor - Trabzonspor (Rize Atatürk) |
||
|
||
| GAZİANTEPSPOR : 0 FENERBAHÇE : 5 maç sona erdi. | ||
|
||
| evet müthiş bir maçı daha aldık.kemal maça damga vurdu eski takımına karşı harika oynadı alex oldumu böyle. | ||