|
||
işte size demiştim fenerbahçemiz bundan sonra kolay kolay puan vermeyecek çünkü çok puan kaybettik bu arada herkeste fenerin yenilmesini bekliyormuş arkadaşlar ya galiba sitemizde gs ve bjkli çok var ama bu sene şampiyonluk gene bizim ve yarınki derbiye gelince ilk tercihim banko beraberlik ama beşiktaşında kazanmasını isterim yoksa bir gsnin galibiyeti kötü olur arayı açar bizle on :Ddan 2-2 bitebilir.
|
||
|
||
| LİNCOLN VE HAKAN ŞÜKÜR KADRO DIŞI!!! nasıl olur ya sinirimden ağlamak üzereyim!!!! |
||
|
||
LİNCOLN VE HAKAN ŞÜKÜR KADRO DIŞI!!! nasıl olur ya sinirimden ağlamak üzereyim!!!! hakan sükürü anlarimda lincoln niye oynamiyor..
|
||
|
||
| Galatasaray'da yıldızlar kadro dışıhurriyet.com.tr 29 Eylül 2007 Galatasararay'da, Brezilyalı yıldız Lincoln ve kaptan Hakan Şükür, disiplinsiz davranışları nedeniyle Beşiktaş ile yapılacak derbi maçın 18 kişilik kadrosuna alınmadı. Kaptan Hakan Şükür'ün takım kampta olmasına rağmen izin almadan evine gittiği, Lincoln'ün ise disiplin davranışları nedeniyle teknik direktör Feldkamp tarafından kadroya alınmadığı öğrendildi. Feldkamp'ın Beşiktaş maçında sahaya sürmesi beklenen 11 şöyle; Orkun, Uğur Uçar, Servet, Song, Hakan Balta, Barış, Linderoth, Mehmet Güven, Arda, Nonda, Ümit Karan http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/7388395.asp?gid=180&sz=65277 ayy deliricem ya..afedersiniz iyi halt etmisler.. ![]() |
||
|
||
| Arkadaşlar derbide Lincoln ve Hakan Şükür kadroda değilmiş bu maçı nasıl etkiler tartışalım | ||
|
||
| ben fb liyim aslında ama bence berabere biter bu maç | ||
|
||
tabikide galatamizin yenmesini istiyorum, ama büyük konusmakta istemiyorum.. bakalim artik
|
||
|
||
hadi abi ya hakan ve lincoln kadrodan çıkarıldı. kafam alıyor derbi öncesi yapılacak bi şey mi bu
|
||
|
||
| Lig TV muhabiri Pınar Argun'un verdiği bilgiye göre Hakan Şükür'ün kadrodışı kalmasının sebebi takımın kampa girmesine rağmen küçük kızı Buse'nin dün gece tesislerde futbolcu ile birlikte kalması ve futbolcuların yaptığı sabah kahvaltısında yer alması. Kalli'nin Lincoln'ü kadro dışı bırakmasının sebebi olarak ise Brezilyalı futbolcunun dün ülkesinden gelen akrabalarının geceyi tesislerde Lincoln ile birlikte geçirmesi öne sürülüyor. Gece geç saatlere kadar Lincoln'ün akrabalarıyla birlikte olduğu ifade ediliyor. şaka gibi ya böyle sebepten futbocu kadro dışı mı bırakılırmış??
|
||
|
||
eger kulüp icinde kurallar varsa ve o kurallarin disina cikiliyorsa bence bu cezayi hak etmislerdir. ama lincoln gibi bir futbolcuyuda derbi kadrosuna almamak gercekten sacma, en azindan gelecek hafta kadro disi birakilabilirdi..
|
||
|
||
yavas yavas bende heyecan artiyor ya.. bir bucuk saat kaldi..
|
||
|
||
off çok gerginim..şu son olaylar olmasa çok rahattım ama neyse hayırlısı artık
|
||
|
||
'bobo' ve 'tello' cok tehlikeli olabilir.. bu yüzden bayagi gerginim..
|
||
|
||
| gs 1-0 bjk... ama sevinmiyorum cünkü mac 90. dakika.. | ||
|
||
gs 1-1 bjk....
|
||