|
||
RİZESPOR : 1 FENERBAHÇE : 2 maç devam ediyor.
|
||
|
||
| RİZESPOR : 1 FENERBAHÇE : 4 maç devam ediyor. | ||
|
||
RİZESPOR : 2 FENERBAHÇE : 4 maç sona erdi
|
||
|
||
RİZESPOR : 2 FENERBAHÇE : 4 maç sona erdi ![]() Tuğçe hemende yazmışsın hah R.Carlosun bir şutu var uzaktan top süper faso almış 90'dan dönmüyor
|
||
|
||
RİZESPOR : 2 FENERBAHÇE : 4 maç sona erdi ![]() Tuğçe hemende yazmışsın hah R.Carlosun bir şutu var uzaktan top süper faso almış 90'dan dönmüyor ![]()
|
||
|
||
| BEŞİKTAŞ 2-0 ANKARA (İkinci yarı) (CANLI) Turkcell Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, sahasında Ankaraspor'u konuk ediyor. Beşiktaş İnönü Stadı'nda ikinci yarısı devam eden mücadelede Beşiktaş'ın 2-0'lık üstünlüğü var. Maçın hakemi Yunus Yıldırım. Karşılaşma yoğun kar yağışı altında oynanıyor. Beşiktaş'ın golleri 11. dakikada Nobre ve 61. dakikada Holosko'dan geldi. |
||
|
||
| TORAMAN'DAN HAYAT ÖPÜCÜĞÜ: 3-2 Turkcell Süper Lig'de 22. hafta karşılaşmasında Beşiktaş sahasında Ankaraspor'u 90+3. dakikada bulduğu gol ile 3-2 mağlup etti. Maçın büyük bölümünü oyun ve skor olarak üstün götüren Beşiktaş 83 ve 86. dakikalarda Ankaraspor gollerine engel olamayınca normal süre 2-2'lik eşitlik ile geçildi. Beşiktaş'a hayat öpücüğünü getiren gol 90+3. dakikada İbrahim Toraman'dan geldi. İlk yarısı da Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada siyah-beyazlı takımın golleri 11. dakikada Nobre, 61. dakikada Holosko ve 90+3. dakikada İbrahim Toraman'dan gelirken, konuk ekibin golleri 83 ve 86. dakikalarda De Nigris'ten geldi. ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
konyaspor 0-1 galatasaray..
|
||
|
||
Okulda maçı takip edeceğim diye hocalara sınıftan çıkmak için uydurmadığım bahane kalmadı Ne biçim maçtı o öyle ya.Tüm futbolcular yıkılıyordu resmen ![]() Neyse bir sürü fırsatı kaçırmamıza rağmen sahadan galibiyetle dönmüş olmak çok güzel Ölümüne Galatasaray
|
||
|
||
| ama şampiyon olacagımızdan çok eminim fenerbahçemin. | ||
|
||
Okulda maçı takip edeceğim diye hocalara sınıftan çıkmak için uydurmadığım bahane kalmadı Ne biçim maçtı o öyle ya.Tüm futbolcular yıkılıyordu resmen ![]() Neyse bir sürü fırsatı kaçırmamıza rağmen sahadan galibiyetle dönmüş olmak çok güzel Ölümüne Galatasaray ![]() ben izleyemedim okul yüzünden.. kil oldum.. ![]() ama sen galatasarayimizin iyi bir futbol sergiledigini anlatmissin denizim.. ![]() sampiyonuz, sampiyon..!! |
||
|
||
denizli 0-2 besiktas..
|
||
|
||
| denizli 1-2 bjk.. mac sona erdi.. |
||
|
||