|
||
hımm teşekkür ederim delgadonun yokluğundan korkuluyordu ama yine de beşiktaşım yendi
|
||
|
||
Holosko,Mert Nobre macta iki degil üc gol vardi.. denizlinin golünü serhat gülpinar atti.. |
||
|
||
acıkca söylemek gerekirse beni denizli ilgilendirmiyordu o yüzden yazmadım
|
||
|
||
ya ben bu kadar stresli maç izlemedim.6 bardak çay içtim izlerken
|
||
|
||
Fenerbahçe : 0-2 : Bursaspor ![]() Maç devam ediyor...89' Mücadele 4 dakika uzayacak.. 37 maç önce Şükrüsaraçoğlunda yine bursaspor fener'in yenilmezline son vermişti. ![]() Fenerbahçe 0 - 2 Bursaspor Sinan Kaloğlu (28) pen. Sinan Kaloğlu (85) |
||
|
||
maç süper,süper ![]() Bursa...
|
||
|
||
malesef yenildik. ama yensede yenilsede her zaman her yerde benim için FENERBAHÇE...
|
||
|
||
çok kazma oynadı fb.hep böyle devam
|
||
|
||
Fener hep öle oynamıyor mu
|
||
|
||
| maçı izlemedim ama sanki sizin tuttuğunuz takımlar süper oynuyo Fener hep öle oynamıyor mu fenerbahçe belki bugün kötü oynamış olabilir ama hep kötü oynasa şu anda buralarda olmazdı yani avrupa da ve lig de başarısız olurdu |
||
|
||
maçı izlemedim ama sanki sizin tuttuğunuz takımlar süper oynuyo hadi bakalım verin cevabı 5
|
||
|
||
maçı izlemedim ama sanki sizin tuttuğunuz takımlar süper oynuyo hadi bakalım verin cevabı 5 ![]() evet bizim takımında kötü oynadıgı zamanlar oluyor ama bu kadar kazma şut çekmiyolar. |
||
|
||
maçı izlemedim ama sanki sizin tuttuğunuz takımlar süper oynuyo hadi bakalım verin cevabı 5 ![]() evet bizim takımında kötü oynadıgı zamanlar oluyor ama bu kadar kazma şut çekmiyolar. |
||
|
||
| bir fanatik fenerli olarak lig sonunda şarmpiyon olacagımızdan o kadar eminim ki rahatım tabiki puan kayıpları olacak bizimde ama cimbomu şampiyon yapmıyacagız. | ||
|
||
maçı izlemedim ama sanki sizin tuttuğunuz takımlar süper oynuyo hadi bakalım verin cevabı 5 ![]()
|
||