|
||
ümit karan'ın acilen toparlanması lazım..ilk yarı çok kötüydü
|
||
|
||
| gs 2-1 bjk.. umarim mac böyle biter... | ||
|
||
var mı bize yan bakan lincoln'ümüz yoksa hakan balta'mız var
|
||
|
||
var mı bize yan bakan lincoln'ümüz yoksa hakan balta'mız var ![]() katiliyorum sana arkadasim. 'sariyla kirmiziyla alnimizin akiyla' aldik ilk derbimizi. kiskananlar catlasin.
|
||
|
||
| galatasarayı tebrik ediyorum bir fenerbahçeli olarak ama şunuda söyleyecegim bu ligde cimboma rahat uyku uyutmayacagız. | ||
|
||
ama şunuda söyleyecegim bu ligde cimboma rahat uyku uyutmayacagız. tam tersi olmasin o.
|
||
|
||
Yaw Dün Gece Ne Yaptık Öyle Beşiktaşı Ezdik Geçtik...
|
||
|
||
| dün gördüğüm en berbat maçlardan biriydi. kötünün iyisi kazandı. | ||
|
||
dün gördüğüm en berbat maçlardan biriydi. kötünün iyisi kazandı. bende bekliyordum burak'in yorumu nerde kaldi diye ![]() burak önceden bir mesajin vardi, iyi olan kazanicaksa bjk kazansin diye.. ama biraz tersimi oldu ne
|
||
|
||
dün gördüğüm en berbat maçlardan biriydi. kötünün iyisi kazandı. bende bekliyordum burak'in yorumu nerde kaldi diye ![]() burak önceden bir mesajin vardi, iyi olan kazanicaksa bjk kazansin diye.. ama biraz tersimi oldu ne ![]() ya öylemi oldu ne anlamadım bende. neyse tebrik ediyorum sizi önümüzdeki maçlara bakalım o bizim teknik direktör varya...sokmadı delgadoyu ilk yarı... |
||
|
||
dün gördüğüm en berbat maçlardan biriydi. kötünün iyisi kazandı. bende bekliyordum burak'in yorumu nerde kaldi diye ![]() burak önceden bir mesajin vardi, iyi olan kazanicaksa bjk kazansin diye.. ama biraz tersimi oldu ne ![]() ya öylemi oldu ne anlamadım bende. neyse tebrik ediyorum sizi önümüzdeki maçlara bakalım o bizim teknik direktör varya...sokmadı delgadoyu ilk yarı... hem tesekkür ederim, hemde centilmenliginden dolayi bende seni tebrik ederim. ![]() |
||
|
||
| delgado çok büyük bir eksik bu hocanın hatası. | ||
|
||
ama şuda var bizim golümüz o iki gole değerdi
|
||
|
||
haticeye degil neticeye bakalim..
|
||
|
||
haticeye degil neticeye bakalim.. bak bu dogru!!!
![]() |
||