|
||
yendik oley yuppi FENERBAHÇE... hehe yendik evet.çok mutluyum ya.
|
||
|
||
yendik
|
||
|
||
| Tüh yenildik (!) Tebrikler FB li mordaşlarım... |
||
|
||
içime doğmuştu ![]() centilmen mordaşım çok sağol (: |
||
|
||
Tüh yenildik (!) teşekkürler mordaş..
Tebrikler FB li mordaşlarım... |
||
|
||
| lider olduğumuz gibi puan farkı da ikiye(2) çıktı şampiyon fb kaldi ki gs hem bizle hem sivasla oynayacak
|
||
|
||
Galatasaray - Gaziantepspor maçını neden seyircisiz oynadı. ![]() 0-0 |
||
|
||
Bu resme koptum.. ![]()
|
||
|
||
| bjk li olarak utanç duydum bu resimden... | ||
|
||
| Bir Gs'li olarak Chelsa maçında Fb'ye başarılar.. | ||
|
||
bjk li olarak utanç duydum bu resimden... Hiç utanç duyma bence, onlar Avrupa maçında (Fener-PSV) psv'ye gol attıklarında elleriyle 8 yaptılar, bunları aklından çıkarma.8 yaptıklarında çok fena moralim bozuldu resmen bjk yi avrupaya rezil etmenin fotografıydı o.Bu bizim ligde kalan bir kare. Bir Galatasaray'lı olarak Chelsea'ye gönülden,yürekten başarılar diliyorum.Lampard klasiği izleyeceğiz. Drogba'yıda unutmayalım.
|
||
|
||
bjk li olarak utanç duydum bu resimden... Hiç utanç duyma bence, onlar Avrupa maçında (Fener-PSV) psv'ye gol attıklarında elleriyle 8 yaptılar, bunları aklından çıkarma.8 yaptıklarında çok fena moralim bozuldu resmen bjk yi avrupaya rezil etmenin fotografıydı o.Bu bizim ligde kalan bir kare. Bir Galatasaray'lı olarak Chelsea'ye gönülden,yürekten başarılar diliyorum.Lampard klasiği izleyeceğiz. Drogba'yıda unutmayalım. ![]() Ziyaninda dedigi gibi Burak, hic utanma.. Onlar 8 yaptiklarinda utanmadilarsa eger, sizde utanmayin.. Ki bence 8 hareketi yapilmasaydi, bjk lilerde bu hareketi yapmazdi..
|
||
|
||
| bjk taraftarı trabzon macında barış memiş haksız yere atıldı diye hakemi protesto etmiş bir taraftar grubudur. bir gs li olarak türkiyede gurur duydugum spor olaylarındandır bjk taraftarllarının hareketleri. bunuda yaptılarsa vardır bir sebebi. | ||
|
||
bjk taraftarı trabzon macında barış memiş haksız yere atıldı diye hakemi protesto etmiş bir taraftar grubudur. bir gs li olarak türkiyede gurur duydugum spor olaylarındandır bjk taraftarllarının hareketleri. bunuda yaptılarsa vardır bir sebebi. onunla bunu karıştırmak yanlış olur. bunun sebebi basit işte onlar kendileri gibi rezil olmamızı istiyolar. ama gerek yok böyle şeylere adam gibi fb'yi avrupa da destekleseler fb taraftarı onlara 8 - 0'ı hatırlatmaz. bunlar karşılıklı oluyor.
|
||
|
||
| Bence önce kullandigimiz kelimelere dikkat edelim.. Mvö'nün fan sitesindesin, saygili olmayi ögren, yoksa öbür türlü hepimiz birbirimize afedersiniz rezil, gerizekali, salak gibi kelimelerle hitap edelim.. Ayricada her zaman ki gibi fb taraftarlari kendilerini sütten cikmis ak kasik konumuna sokmaya calismasinlar.. Bunun böyle olmadigini biliyoruz.. Hem bjk bizi avrupada adam gibi destekleseydi bizde onlara 8-0 hatirlatmazdik sözünede sadece gülüyorum.. Siz ne zaman avrupada diger türk takimlarini destekledinizde onlardan destek bekliyorsunuz acaba.. |
||