|
||
Bence önce kullandigimiz kelimelere dikkat edelim.. Mvö'nün fan sitesindesin, saygili olmayi ögren, yoksa öbür türlü hepimiz birbirimize afedersiniz rezil, gerizekali, salak gibi kelimelerle hitap edelim.. ben sitenin ağırlığını ve ciddiyetini biliyorum. 8 - 0 tarihe geçmiştir ama kötü anlamda yani rezilliktir bunu biz fbliler uydurmuyor. neyse son sözü ben söylemiş olayım konu dağılmasın Ayricada her zaman ki gibi fb taraftarlari kendilerini sütten cikmis ak kasik konumuna sokmaya calismasinlar.. Bunun böyle olmadigini biliyoruz.. Hem bjk bizi avrupada adam gibi destekleseydi bizde onlara 8-0 hatirlatmazdik sözünede sadece gülüyorum.. Siz ne zaman avrupada diger türk takimlarini destekledinizde onlardan destek bekliyorsunuz acaba..
|
||
|
||
8-0 Bir rezilliktir.Ama Fenerbahçe'li taraftarların PSV Einhoven karşısında böle yapmaları TÜRKİYE açısından daha da bir rezilliktir,o bir futbol skoru rezilliğidir.Ya bu ? Neyse uzatmayalım cidden.
|
||
|
||
| Aslan bir puanla yetindi, Sivas takipte Zirvede sıralama değişmedi Lig zirvesinde sıralama değişmedi. Haftanın son maçında Galatasaray, Gaziantep'le 0-0 berabere kaldı. Sarı-Kırmızılılar ikinciliği korudu ama lider Fenerbahçe'yle puan farkı ikiye çıktı. Sivas, Kasımpaşa'yı 4-0'la geçip Galatasaray'la puanını eşitledi. |
||
|
||
bjk li olarak utanç duydum bu resimden... Hiç utanç duyma bence, onlar Avrupa maçında (Fener-PSV) psv'ye gol attıklarında elleriyle 8 yaptılar, bunları aklından çıkarma.8 yaptıklarında çok fena moralim bozuldu resmen bjk yi avrupaya rezil etmenin fotografıydı o.Bu bizim ligde kalan bir kare. Bir Galatasaray'lı olarak Chelsea'ye gönülden,yürekten başarılar diliyorum.Lampard klasiği izleyeceğiz. Drogba'yıda unutmayalım. ![]() Ziyaninda dedigi gibi Burak, hic utanma.. Onlar 8 yaptiklarinda utanmadilarsa eger, sizde utanmayin.. Ki bence 8 hareketi yapilmasaydi, bjk lilerde bu hareketi yapmazdi.. ![]() Adaşım rumeysaya ve ziyaya katılıyorum.... |
||
|
||
| Beşiktaş suçu hakem Yıldırım'da buldu Kariyerinde ilk kez bir derbi maçı yöneten Yunus Yıldırım, 90 dakikada ev sahibi ekibe üç, konuk ekibi de beş sarı kart gösterdi. Beşiktaş cephesi, Fenerbahçe karşısında alınan 2-1 mağlubiyetin ardından iyi oynamadıklarını kabul ederken hakem Yunus Yıldırım'ı da kötü bir yönetim göstermekle suçladı. Maç sonrası Genel Sekreteri Kenan Öner, "İyi futbol oynadığımızı söyleyemeyiz" derken hakem Yıldırım'ı da eleştirdi ve şöyle konuştu: "Hakem zaman zaman oyunu elinden kaçırdı. Maç çok soğudu ve çok durdu. Kuralları bilmek yetmiyor, futbolun içinden gelmek gerekiyor. Oyuncuların haletiruhiyesini de bilmek lazım." Hakem Yıldırım'a tepki gösteren bir başka isim de teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dı. Sağlam'ın bu konudaki görüşleri şöyle: "Çok deplasman maçı oynadık. Hiçbir deplasman maçında, ev sahibinin aleyhine bu kadar cesurca düdük çalan bir hakem görmedik. Hiç böyle cesur bir hakemle oynamadık. Daha önce aynı hakem Ankara'da ve Bursa'daki deplasman maçlarımızı da yönetirken bugünkü anlayışını görmedik. Hakemlerden ev sahibi takımın lehine düdük çalmasını istemiyoruz. Belki insanlar çıkacak 'Yunus Yıldırım çok iyi maç yönetti' diyecek. Peki daha önce neden böylesi cesur maçlar yönetmedi?" Sağlam, sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle ceza alabileceklerinin belirtilmesi üzerine "Zaten Bobo'da dört maçlık ağır bir fatura çıktı. Bu sene nedense aleyhimize çok kolay ve çok canımızı acıtacak kararlar verildi" dedi. Öte yandan Beşiktaş dünü dinlenerek geçirdi. Siyah-Beyazlılar, deplasmanda oynayacakları zorlu Sivasspor maçının hazırlıklarına bugün başlayacak. |
||
|
||
bjk li olarak utanç duydum bu resimden... Hiç utanç duyma bence, onlar Avrupa maçında (Fener-PSV) psv'ye gol attıklarında elleriyle 8 yaptılar, bunları aklından çıkarma.8 yaptıklarında çok fena moralim bozuldu resmen bjk yi avrupaya rezil etmenin fotografıydı o.Bu bizim ligde kalan bir kare. Bir Galatasaray'lı olarak Chelsea'ye gönülden,yürekten başarılar diliyorum.Lampard klasiği izleyeceğiz. Drogba'yıda unutmayalım. ![]() Ziyaninda dedigi gibi Burak, hic utanma.. Onlar 8 yaptiklarinda utanmadilarsa eger, sizde utanmayin.. Ki bence 8 hareketi yapilmasaydi, bjk lilerde bu hareketi yapmazdi.. ![]() Adaşım rumeysaya ve ziyaya katılıyorum.... |
||
|
||
| fenerbahçemin bu sene şampiyon olmasına az kaldı.samiyende şampiyonluk turu atarız inşallah. | ||
|
||
fenerbahçemin bu sene şampiyon olmasına az kaldı.samiyende şampiyonluk turu atarız inşallah. vallahi olun abi ya.uefayıda alın...
|
||
|
||
| F.Bahçe'nin kalan maçları 63 puan Kayseri Ankara (D) Denizli G.Saray (D) G.Birliği Trabzon (D) G.Saray'ın kalan maçları 61 puan G.Birliği (D) Trabzon İstanbul BŞB (D) F.Bahçe Sivas (D) OFTAŞ Sivasspor'un kalan maçları 61 puan Beşiktaş Kayseri (D) Ankara Denizli (D) G.Saray G.Birliği (D) Beşiktaş'ın kalan maçları 58 puan Sivas (D) OFTAŞ Ç. Rize (D) Bursa Ankaragücü (D) V. Manisa |
||
|
||
fenerbahçemin bu sene şampiyon olmasına az kaldı.samiyende şampiyonluk turu atarız inşallah. vallahi olun abi ya.uefayıda alın... Valla Sampiyonlar liginde oynadiklari icin Uefayi almalari biraz zor gibi.. ![]() Ayrica ben hala takimima güveniyorum.. Sampiyon olucagimiza eminim.. (Simdi arkamdan biri yok biz sampiyon olucaz, yok sunlar olucak demesin.. Sonra bende birseyler derim , konu kirlenir bosuna.. )
|
||
|
||
fenerbahçemin bu sene şampiyon olmasına az kaldı.samiyende şampiyonluk turu atarız inşallah. vallahi olun abi ya.uefayıda alın... Valla Sampiyonlar liginde oynadiklari icin Uefayi almalari biraz zor gibi.. ![]() Ayrica ben hala takimima güveniyorum.. Sampiyon olucagimiza eminim.. (Simdi arkamdan biri yok biz sampiyon olucaz, yok sunlar olucak demesin.. Sonra bende birseyler derim , konu kirlenir bosuna.. )Tamam başarılı olabilirler ama uefa yı almalrı zor çünkü alsalalar bile tesadüfen alırlar. Bu lafı ismi lazım degil birileri söyledi ama |
||
|
||
| ŞAMPİYONLUK AŞKINA! Avrupa'da tarih yazan Fenerbahçemiz, ligde Kayserispor karşısında galibiyet arıyor. Şampiyonlar Ligi ve Turkcell Süper Lig'deki önemli sınavlarında başarılı sonuçlar alan lig lideri Fenerbahçemiz, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Kayserispor ile karşı karşıya geliyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Hakan Sivriservi yönetecek ve mücadele Lig TV'den naklen yayınlanacak. Ligde Beşiktaş ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile üst üste yaptığı maçları 2-1'lik skorlarla kazanan takımımız, Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile 8 Nisan'da deplasmanda yapacağı çeyrek final rövanşı öncesinde de kazanarak, moralini üst seviyede tutmak istiyor. ROBERTO CARLOS'UN OYNAMASI BEKLENİYOR Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla ile yapılan ikinci tur ilk maçında sakatlandıktan sonra yaklaşık 1,5 aydır forma giyemeyen süperstarımız Roberto Carlos'un, Kayserispor maçında ilk 11'de olması bekleniyor. Sakatlığı geçen ancak henüz tam olarak hazır olmadığı için Chelsea maçında forma giymeyen Brezilyalı yıldızın, İngiliz ekiple yapılacak rövanş öncesi yarınki mücadeleyle takıma dönmesi bekleniyor. Teknik direktör Zico, Kayserispor mücadelesinde, 8 Nisan'da Londra'da yapılacak önemli rövanşı da düşünerek, kadrosunda değişiklikler yapabilir. Chelsea maçında başına aldığı darbeyle geçici hafıza kaybı yaşayan savunma oyuncusu Edu'nun da dinlendirilmesi bekleniyor. ZİCO'DAN REHAVET UYARISI Takımımız, Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'yi yenip, tur için umut yaratırken, maçtan sonra takımını uyaran Teknik Direktör Zico, bugün oynanacak olan Kayserispor maçına da iyi motive olunmasını istedi. Chelsea galibiyetini iki günlüğüne rafa kaldırmaları gerektiğini dile getiren Brezilyalı hoca, ligde şampiyonluk yolunda çok önemli bir engel olan Kayserispor maçından da üç puanla çıkmak için büyük çaba harcamaları gerektiğini bildirdi. Zico, karşılaşma için bütün oyuncularına “sağduyu” çağrısı yaparken, karşılaşmada sahaya en iyi on birini çıkaracağını, bunun için antrenmanlarda oyuncuların göze girmek için çaba harcamaları gerektiğini söyledi. MUHMEMEL 11'LER FENERBAHÇE Volkan Gökhan Roberto Carlos Lugano Yasin Alex Aurelio Uğur Boral Maldonado Deivid Kezman KAYSERİSPOR Ivankov Ali Turan Aydın Koray Turgay Ali Çamdalı Kemal Ragıp Cangele Iglesias Mehmet Eren STAT: Şükrü Saracoğlu SAAT: 19.00 HAKEM: Hakan Sivriservi YAYIN: Lig TV AMAN DİKKAT! Fenerbahçemiz'de, Turkcell Süper Lig'de Kayserispor ile yapılacak maç öncesi 5 futbolcu kart sınırında bulunuyor. Takımımızda 3'er sarı kartları bulunan kaptan Alex, Kezman, Roberto Carlos, Kazım ve Yasin, forma giyip bir sarı kart daha görürlerse, ligin 30. haftasında deplasmandaki Ankaraspor mücadelesinde cezalı duruma düşecek. Ligde daha önce 4 sarı kart görerek 14. haftadaki Denizlispor maçında cezalı duruma düşen Alex, 19. haftada Gaziantepspor, 25. haftada Vestel Manisaspor ve 28. haftada Beşiktaş maçlarında gördüğü kartlarla toplamda 3 sarı karta ulaştı. Sarı-lacivertli futbolcu, bu sezon ligde 7 sarı kart görürken, sınırda bulunan diğer futbolcular Kezman, Roberto Carlos, Kazım ve Yasin'in ligde toplam 3'er sarı kartları bulunuyor. KAYSERİSPOR İLE 26. RANDEVUDA Fenerbahçe ile Kayserispor, ligde 26. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 25 maçta Fenerbahçe 16, Kayserispor ise 3 galibiyet alırken, 6 maç da berabere sonuçlandı. Sarı-lacivertli takımın toplam 62 golüne, sarı-kırmızılı ekip 23 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında Kayseri'de yapılan maçı ev sahibi ekip 2-1 kazanmıştı. İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR Fenerbahçemiz ile Kayserispor arasında İstanbul'da yapılan lig maçlarında sarı-lacivertliler 9, sarı-kırmızılılar 1 galibiyet alırken, 1 maç da berabere sonuçlandı. İstanbul'da Fenerbahçe'nin 31 golüne, Kayserispor 11 golle yanıt verdi. Geçen sezon İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 4-1'lik skorla kazanmıştı. Bu arada, iki takım arasında 20 Kasım 1994 tarihinde İstanbul'da yapılması gereken maç, sarı-lacivertli takımın cezası nedeniyle İzmir'de oynanmış ve Fenerbahçe sahadan 8-1 galip ayrılmıştı. Kayserispor, ligde şimdiye dek Fenerbahçe karşısında İstanbul'daki tek galibiyetini 1997-1998 sezonunda, 22 Şubat 1998 tarihinde 2-1'lik skorla aldı. KAYSERİSPOR'DA ÜÇ EKSİK Kayserispor, Fenerbahçe deplasmanına 3 as futbolcusundan yoksun olarak gidecek. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Toledo'nun kart cezalısı olduğu için bu önemli maçta oynayamayacağını, sakatlığı süren Mehmet Topuz ile akşam antrenmanında sakatlanan Gökhan Ünal'ın da kadroda yer alamayacağını söyledi. Hurma ''Her şeye rağmen İstanbul'a puan umuduyla gideceğiz. Bu maçtan, hem prensip için, hem de bulunduğumuz yeri korumak için puan almak istiyoruz. Fenerbahçe'den kesinlikle çekinmiyoruz'' dedi. Kaynak: Fenerbahce.com ve Ajanslar |
||
|
||
| FENERBAHÇE 2-1 KAYSERi ahada yendik kim tutar bizi bu saatten sonra FENERBAHÇE | ||
|
||
| Tabi sende haklisin.. Hakemler böyle devam ettikce, sizi kimse tutamaz..
|
||
|
||
| sonuna kadar HAKEMbahce!!! | ||