|
||
sonuna kadar HAKEMbahce!!! yapmayın yensek hakemler yüzünden yenilsek bir şey demiyorsunuz beşiktaş maçıda hakem sayesinde almıstık zaten..
|
||
|
||
Bir sene eliyle, atmışlardı bu senede 10 dakika uzatma neyse ya yoruma gerek yok.Satın mı alıyorlar napıyorlar..zaten dürüst hakemler de istifa etmiyor boşuna.Sezon sonu gülen kim olacaksa dürüst biri gülsün.
|
||
|
||
FENERBAHÇE 2-1 KAYSERi ahada yendik kim tutar bizi bu saatten sonra FENERBAHÇE yenmek çok güzel ama yenmemize alışamayanlar da çok...
|
||
|
||
| Dün oynanan maçtan sonra Fenerbahçe taraftarları halen çıkıp da hakkımızla aldık,mutluyuz gibisinden laflar edebiliyorsa söylenecek çok da söz yoktur hani diye düşünüyorum.Kayseri'ye yazık oldu. | ||
|
||
| kayseriyi dün 2-1 yendik fark 5 puana çıktı.şampiyon fenerbahçe...galatasaray sallanıyor kalli dün polatla konuşmuş gönderilecekmiş hadi hayırlısı.zico'nun eline koluna sağlık takım harika gidiyor birde şu şampiyonlar liginde bir tur atlasak fenerbahçemizi kimse tutamaz..bugün beşiktaş-sivas maçı var izliyeceğim maçı şampiyonluk açısından çok önemli bir maç. | ||
|
||
Dün oynanan maçtan sonra Fenerbahçe taraftarları halen çıkıp da hakkımızla aldık,mutluyuz gibisinden laflar edebiliyorsa söylenecek çok da söz yoktur hani diye düşünüyorum.Kayseri'ye yazık oldu. Denizcim sana sonuna kadar katiliyorum.. Ben bir Fenerbahceli olsam, dünkü mac üzerine yorum yapmaya utanirdim.. Kayseri'ye yapilan büyük haksizlikti.. Ellerinden koskoca 3 puan alindi, bos yere.. zico'nun eline koluna sağlık takım harika gidiyor Allah askina sen dünkü maci izledikten sonra takim harika gidiyor, süper bir performans sergiliyor diyebiliyor musun..? Baksana diyebiliyorsun.. ![]() Fenerliler kendilerini kandirmasinlar.. Kayseri macinin belese onlara verildigi ap acik ortadadir.. He sampiyonluk konusuna gelincede.. Böyle hakemler oldukca ne Galatasarayin ne Besiktasin nede Sivasin sampiyon olabilmesini beklerim.. |
||
|
||
| bizler inandık sizlerde inanın..şampiyon fenerbahçe.. | ||
|
||
biz inandık sizde inanın şampiyon fenerasyon ! o penaltı gayet inandırıcı |
||
|
||
| ben maçı izleyemedim. o yüzden pek yorum yapamıycam. anladığım kadarıyla hakemin hatası var ama neden satın aldılar diyosunuz. hakemin hatası olamaz mı ? neyse tartışmaya gerek yok. | ||
|
||
| SİVASSPOR : 1 BEŞİKTAŞ : 2 maç sona erdi. | ||
|
||
ben maçı izleyemedim. o yüzden pek yorum yapamıycam. anladığım kadarıyla hakemin hatası var ama neden satın aldılar diyosunuz. hakemin hatası olamaz mı ? neyse tartışmaya gerek yok. evet sen maçı izlememişsin izlesen böyle söylemezdin.
|
||
|
||
Spor aktüel programında hep Fenerbahçe'nin hakemler yüzünden ilerlemesi,Beşiktaş'ında zirveye yaklaşırken hakemler yüzünden çıkan kırmızı kartları verilmeyen golleri konuşuldu güzel bir programdı.Gece tekrarı var sanırsam izlemenizi öneririm..Hakemin maça %100 katkısı var denildi.Rıdvan dilmen de öle dedi.
|
||
|
||
Spor aktüel programında hep Fenerbahçe'nin hakemler yüzünden ilerlemesi,Beşiktaş'ında zirveye yaklaşırken hakemler yüzünden çıkan kırmızı kartları verilmeyen golleri konuşuldu güzel bir programdı.Gece tekrarı var sanırsam izlemenizi öneririm..Hakemin maça %100 katkısı var denildi.Rıdvan dilmen de öle dedi. hakem ya da başka katkılar... önemli olan sonuç,haticeye değil neticeye bakalım. ![]() biz burada ne kadar yorum yapsak da bir şey değişmeyecek.alan aldı puanı.
|
||
|
||
Spor aktüel programında hep Fenerbahçe'nin hakemler yüzünden ilerlemesi,Beşiktaş'ında zirveye yaklaşırken hakemler yüzünden çıkan kırmızı kartları verilmeyen golleri konuşuldu güzel bir programdı.Gece tekrarı var sanırsam izlemenizi öneririm..Hakemin maça %100 katkısı var denildi.Rıdvan dilmen de öle dedi. hakem ya da başka katkılar... önemli olan sonuç,haticeye değil neticeye bakalım. ![]() biz burada ne kadar yorum yapsak da bir şey değişmeyecek.alan aldı puanı. ![]() Bu senin hakemle kazandınızı kabul ettin anlamına geliyor.
|
||
|
||
Spor aktüel programında hep Fenerbahçe'nin hakemler yüzünden ilerlemesi,Beşiktaş'ında zirveye yaklaşırken hakemler yüzünden çıkan kırmızı kartları verilmeyen golleri konuşuldu güzel bir programdı.Gece tekrarı var sanırsam izlemenizi öneririm..Hakemin maça %100 katkısı var denildi.Rıdvan dilmen de öle dedi. tamam belki Kayserispor maçında hakemin hatası vardı ama bizim futbolcularımız iyi senin bu laflarından sanki Fb nin kötü bir takımmış gibi olmasını anlıyorum. Fenerbahçe kötü bir takım değil! sadece Fb nin maçında hakemler yanlış karar vermiyorlar. şimdi zaten tartışmanın anlamı yok maç bitti mi? bitti.
![]() |
||