|
||
| Istanbul B.B 0-3 Galatasaray.. Mac sona erdi.. (coktan )
|
||
|
||
| Sonuçtan dolayı mutluyuz.Her ne kadar hakem fauller ve kartlar konusunda körden daha kör davransa da... Bu maçı almamız gerekiyordu aldık.Ümit ediyoruz ki gelecek maçta da güzel bir sonuçla ayrılacağız sahadan
|
||
|
||
Lincoln maçı adamı seçilmiş. Haftaya fenerbahçe'yi yeneriz.. şampiyon cimbom.
|
||
|
||
![]() Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Casio Lincoln'ün son haftalarda sergilemeye başladığı futbol, yönetimin ve taraftarın yüzünü güldürdü.Sezon başı büyük ümitlerle sarı-kırmızılı takıma transfer edilen ve ilk haftalardaki performansıyla da takımı sırtlayan isimler arasında yer alan Brezilyalı yıldız, yaşadığı form düşüklüğünden son haftalarda kurtulmayı başardı. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp tarafında ilk yarıdaki Beşiktaş maçı öncesi, kamp yaptığı sırada ülkesinden gelen akrabalarıyla geç saatlere kadar zaman geçirdiği gerekçesiyle Hakan Şükür ile birlikte kadro dışı bırakılan Lincoln'ün, bu olayın ardından yaşadığı formsuzluğunu üzerinden atması, sezonun son haftalarına kadar sürdü. FELDKAMP'IN GİDİŞİ ETKİLEDİ Casio Lincoln'ün yükselen form grafiğinin, arasında sorunlar olduğu ileri sürülen Alman teknik adam Karl Heinz Feldkamp'ın takımdan ayrıldığı dönem sonrasına denk gelmesi dikkat çekti. Ligde forma giydiği ilk 15 lig maçında yalnızca 3 gol atabilen ve yalnızca ilk haftalarda kendini gösterebilen Brezilyalı oyuncu, Feldkamp'ın gidişinin ardından forma giydiği 3 lig maçında 2 gol atarken, sergilediği oyunla da takımına önemli katkı sağladı. Sezonun ilk yarısında Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan Çaykur Rizespor, Ankaragücü ve Gençlerbirliği maçlarında 1'er gol atan Lincoln, Feldkamp'ın gidişi sonrası deplasmandaki Gençlerbirliği karşılaşmasının tek golünü atarak son derece önemli bir galibiyetin mimarı oldu ve son olarak da 3-0 kazanılan İstanbul Büyükşehir Belediyespor mücadelesinin ikinci golünü kaydetti. Lig şampiyonluğu yolunda son derece kritik haftalara giren Galatasaray'ın en önemli kozu olan Lincoln'ün gol attığı hiçbir karşılaşmayı sarı-kırmızılı ekip kaybetmedi. LINCOLN'ÜN GOL ATTIĞI MAÇLAR Casio Lincoln'ün bu sezon ligde gol attığı karşılaşmalar şöyle: Tarih Maç Skor Lincoln ---------------------------------------------------------- 12.08.2007 Galatasaray-Çaykur Rizespor 4 - 0 1 26.08.2007 Galatasaray-Ankaragücü 1 - 0 1 11.11.2007 Galatasaray-Gençlerbirliği 3 - 2 1 06.04.2008 Gençlerbirliği-Galatasaray 0 - 1 1 20.04.2008 İ.B.Belediyespor-Galatasaray 0 - 3 1 |
||
|
||
| Vakti geldi, geciyor bile.. | ||
|
||
başlığı okuyunca stand-up a falan başladı sandım fener derbisinde lincoln şov bekliyorum ama bakalım o gün bi gelsin ... |
||
|
||
![]() Galatasaray mı Fenerbahçe mi kazanır? Usta yorumcu Rıdvan Dilmen ligin final maçını yorumladı.Rıdvan Dilmen daha önce yüzde 80 şans verdiği Fenerbahçe'ye derbi maçta yüzde 50 şans verdi. Usta yorumcu nedenini de Galatasaray'ın orta sahayı kalabalık tutmasına bağladı. NTV'de Büyükşehir Beledespor ile Galatasaray arasındaki maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, maçın 66'ıncı dakikasında rakibi Tjikuzu'yu iten Barış Özbek'i sert sözlerle eleştirdi. Dilmen, maçı gereksiz yere geren Barış'a yönelik şunları söyledi: "Sen daha kaç yaşındasın ki bunları yapıyorsun. Faul Lincoln'e yapılmış, senin orada ne işin var. Bak yanında Hakan Şükür diye 37 yaşında bir futbol abidesi var. Hakan kendini yere atsa kimse inanmaz hakanın sahtekarlık yaptığına. Senin oynadığını unutmaya başlamış bir futbolcudan alacağın dersler olmalı. Yazık." Dilmen, önümüzdeki hafta oynanacak derbi maç için ise şunları söyledi: "Beraberlik Fenerbahçe'ye yarıyor. Ancak Fenerbahçe dünyanın neresinde olursa olsun beraberliğe oynamaz. Bunu Sevilla karşısında da gördük, Londdra'daki Chelsea maçında da gördük. Yani Londra, Ankara, Sivas Fenerbahçe için farketmiyor. Oturmuş bir futbol şablonu var ve çıkıp yeneceğim diyor. Ha maçtan önce beraberliğin işlerine yaramasındoan dolayı avantajı korumak isteyebilirler ama beraberliğe oynamazlar..Ben bugüne kadar Galatasaray'a karşı şansını yüzde 80 olarak görüyordum. Ama bugünkü oyun şablonu ile şansların yüzde 50 olduğunu düşünüyorum. Bunun nedeni de Galatasaray'ın orta sahayı çok adamla tutması.. " |
||
|
||
| en iyi kadro fb nin bu yüzden fb şampiyon bence. | ||
|
||
| Diğer maçlar neyse bu da öyle. Galatarasay ile oynuyoruz diye çok heyecanlanmıyorum doğrusu. Zaten her maçta heyecanla takip ediyorum takımımı, fark yok. Kısaca klişe de olsa iyi oynayan kazansın demek düşüyor bizlere. |
||
|
||
Diğer maçlar neyse bu da öyle. Galatarasay ile oynuyoruz diye çok heyecanlanmıyorum doğrusu. Zaten her maçta heyecanla takip ediyorum takımımı, fark yok. Kısaca klişe de olsa iyi oynayan kazansın demek düşüyor bizlere. Katiliyorum bende.. Tamam belki sampiyonu belirleyecek bir mac ama mac yani.. Her hafta oynanmiyor mu bu.. ![]() Iyi olan kazansin.. Ama ben bizim iyi olucagimiza inaniyorum..
|
||
|
||
| takımlar iyi ya da kötü hazırlanmış olsun hiç faketmez gs fb den güçlü veya fb gs den güçlü olsun yine bişey fark etmez her zaman için psikoloji önde gider.oyuncuların maç psikolojisiyle antreman psikolojileri farklı olur.ya da bi gün hiç heycansızken bi gün çok heycanlı olur.o yüzden maçın sonucu oyuncuların maç anındaki psikolojisine bağlı. inşallah aslanlarım yener ama yine de Allah bilir. |
||
|
||
| elbette biz kazanacağız... | ||
|
||
bu adamıda hiç sevmem ama...
|
||
|
||
| Helal olsun LinColn geri dönüşü güzel oldu... | ||
|
||
zuahahaha lincoln bir gol atıyor deli gibi seviniyorsunuz. parasızlık işte lincoln'ü yıldız görüp rüya aleminde yaşıyosunuz. lincoln değil bir alex değil alex'in kramponları bile olamaz
|
||