|
||
tüm galatasaraylıları tebrik ederim, sevindiğim bir sonuç oldu
|
||
|
||
maçın adamı kesinlikle volkan ..maçın bahtsız bedevisi ümit karan adamın şutu direkten döndü birde adamın biri yere serdi çok pis bayrak dağıldı falan kınıyorum onu ..neyse yendik mi yendik budur
|
||
|
||
| gs şampiyon bu sene...tebrikler. | ||
|
||
Beşiktaş 2.olur
|
||
|
||
maçta öldüm öldüm dirildim ama galatasarayım kazandı bütün futbolcuları tebrik ediyorum
|
||
|
||
| Fenerbahçe'yi yenen Galatasaray zirvede G.Saray'ın golcüsü Ümit Karan ile F.Bahçe'nin genç yıldızı Gökhan Gönül hava topu mücadelesinde ![]() Galatasaray, Fenerbahçe'yi Shabani Nonda'nın golüyle 1-0 yendi ve Turkcell Süper Lig'de bitime iki hafta kala liderliğe yükseldi. Turkcell Süper Lig'de sezonun en önemli derbisini Galatasaray kazandı. Fenerbahçe'yi Ali Sami Yen'de 1-0 yenen sarı-kırmızılı, bitime iki hafta kala ezeli rakibinin ve Sivasspor'un üç puan önünde zirveye yerleşti. İlk yarıda kaleci Volkan'ın büyük hatasın affetmeyen Nonda, Galatasaray'a galibiyeti getiren golü attı. Gördüğü sarı kartla Sivas maçında cezalı duruma düşen Ümit Karan'ın bir şutunda top direkten döndü. ![]() Ligde gelecek hafta Galatasaray Sivas'a konuk olacak, Fenerbahçe ise Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. Maça baskılı başlayan Galatasaray, oyunu Fenerbahçe yarı alanında oynamak için büyük çaba sarfetti. Sağdan Barış, soldan Arda'nın ortalarıyla tehlike yaratmaya çalışan sarı-kırmızılı ekip, ilk bölümde istediği fırsatları yakalayamadı. İlk net pozisyonunu 26. dakikada Ümit ile yakalayan sarı-kırmızılı ekip, bu pozisyonda yan kale direğine takılırken, daha sonra Fenerbahçe'de Edu ile Volkan'ın anlaşmazlığında Nonda ile golü buldu. 11. dakikada sağ tarafta köşe gönderine yakın bir bölümden Sabri'nin kullanığı serbest vuruş sonrası, ceza alanında Nonda topa kafayla dokunurken, oluşan karambolde Fenerbahçe savunması tehlikeyi uzaklaştırdı. 26. dakikada Emre orta sahanın sağından Fenerbahçe ceza alanına doğru uzun bir pas attı, Lugano'nun dokunamadığı topu önünde bulan Ümit Karan'ın sol çaprazdan bekletmeden vuruşunda top direkten döndü. 29. dakikada Maldonado'nun kendi ceza sahasının hemen dışında kontrol edemediği topu Nonda sert bir şutla kaleye gönderdi ama hedefi tutturamadı. 33. dakikada Nonda ceza sahası içinde sağ çaprazdan kaleyi denedi, kaleci Volkan direğin dibinde topu bloke etti. 37. dakikada kaleci Volkan'ın büyük hatasını affetmeyen Nonda Galatasaray'ı öne geçirdi. Ceza sahasına havadan gelen topa gereksiz yere çıkan Volkan, tehlikeyi uzaklaştırmak isteyen takım arkadaşı Edu'nun da pozisyonunu bozdu, boşta kalan topu Nonda kafayla ağlara gönderdi: 1-0. 44. dakikada Kezman'ın hazırladığı pozisyonda savunmadan seken top ceza sahası içinde Alex'in önünde kaldı, Alex çok uygun durumda istediği gibi vuramayınca Aykut topu kolayca kontrol etti. Karşılaşmanın ikinci yarısında Fenerbahçe topa daha fazla sahip olmasına rağmen net fırsatlar yaratma konusunda başarılı olamadı. Zico, Kazım ve Uğur Boral'ın yerine Semih ve Vederson'u alarak hücumda etkinliği arttırsa da sarı-lacivertlilerin çabası gol getirmedi. Maçın başından sonuna çok istekli ve hırslı bir mücadele veren Galatasaray ikinci yarıda özellikle savunmada çok başarılı bir performans sergileyerek, rakibi karşısında ligdeki altı maçlık yenilgi serisini çok değerli bir galibiyetle noktaladı. 49. dakikada sol kanattan Kazım'ın ortaladığı topa ceza alanında Deivid'in kafa vuruşunda kaleci Aykut uzanarak meşin yuvarlağın sahibi oldu. 59. dakikada Gökhan sağdan ortaladı, Kezman'ın kafa vuruşunda top az farkla auta gitti. 77. dakikada Barış'ın önüne bıraktığı topa ceza alanı dışından Ayhan'ın yaptığı sert vuruşta, meşin yuvarlak üstten auta çıktı. 79. dakikada Alex'in ceza sahası dışından çektiği sert şutta top yandan dışarı çıktı. 82. dakikada soldan hızla atağa kalkan Ayhan, uygun durumdaki Arda'ya pasını vermek yerine topu ayağında tutunca pozisyonunu yitirdi. Ayhan, daha sonra pasını Hakan Şükür'e çıkarırken, bu oyuncunun ceza alanı önünde sert vuruşunda ise savunmaya çarpan top kornere gitti. Kalan kısa sürede ve üç dakikalık uzatma bölümünde Fenerbahçe'nin beraberlik golü için gösterdiği çaba sonuç vermedi ve Galatasaray sahadan 1-0 galip ayrıldı. ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Galatasaray: Aykut; Sabri (90' Mehmet Güven), Emre, Servet, Hakan Balta, Barış, Ayhan, Mehmet Topal, Arda, Nonda (62' Hakan Şükür), Ümit (77' Song) Fenerbahçe: Volkan Demirel; Lugano (43' Yasin), Edu, Uğur (73' Vederson), Gökhan, Aurelio, Maldonado, Kazım (58' Semih), Alex, Deivid, Kezman Gol: 37' Nonda Sarı kartlar: Ümit Karan, Mehmet Topal Stat: Ali Sami Yen Hakem: Fırat Aydınus |
||
|
||
geçen her yıl nabzı biraz daha yükseliyor Galatasaray-Fenerbahçe derbilerinin... bu yılda şampiyonluk düğümünü büyük ölçüde çözecek olan derbinin ''Faır Play'' içerisinde geçmesi celtinmen bir galatasaray taraftarı olarak en büyük arzum... elbette birbirimizi yer yer kızdırıp,yer yer güldürüp,yer yer ''deli''rteceğiz... ama bu durumu kişiselleştirmeden,incitmeden kırmadan yapmalıyız... geçtiğimiz günlerde oynanan Chelsea-Fenerbahçe maçı ardından yapılan küçük bir espiri ''KAN DAVASI'' na dönüştürülüp son derece bireysel algılanarak çok kırıcı ifadeler kullanıldı... bu tavır hiçbir morveötesi fan'ına yakışmadığı gibi sportmenliğede gölge düşürdü... benim ebebeynlerimde fenerbahçeli yani bir çoğumuzda Harun gibi fenerbahçeli anne-babanın galatasaray'lı çocuklarıyız... maç sonrası pasta keseceğiz dayımla,dayımca ''Fenerbahçe'nin Şampiyonluğunu'' kutlayacağız... bu konuda çok ısrarcı davrandı dayım sevincimizi birlikte paylaşalım diye... benim yanıtım ise elbette dayıcığım hiç kutlamaz olurmuyum ''Galatasaray'ımızın Şampiyonluğunu'' oldu yarınki derbiyi fenerbahçe kazanırsa tüm fenerli dostlarımı teker teker arayıp tebrik edeceğim... (mordaşım insanın tüm arkadaşlarımı fenerbahçeli olur...) hatta hızımı alamadım fandaki arkadaşlarımada özel mesajlar atacağım... bu durumda inşaallah galip galatasaray olur yoksa halim DUMAN.. olmasın, MORVEÖTESİ olsun... ![]() alisamiyen de dün gece şampiyonluk kutlamaları vardı... futbolcularımızın tüm stadı teker teker dolaşması kelimelerle anlatılmaz... HAGİ'de bizi yalnız bırakmadı özlemişiz yaaa
|
||
|
||
FAIR PLAY çağrıma kulak veren mordaşlara teşekkürlerimi sunuyorum...
|
||
|
||
Ümit Karan: Olumsuzluklara direndik ![]() Galatasaray'ın golcü futbolcusu Ümit Karan, Fenerbahçe'yi 1-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, galibiyeti hak eden tarafın kendileri olduğunu söyledi. Sezon için birçok olumsuzluk yaşadıklarına ancak pes etmediklerine dikkat çeken Ümit, ''Herkes takıma katkı sağlamaya çalıştı. Sakatlıklar yaşadık, ama kimsenin art niyetli olduğunu düşünmüyorum'' diye konuştu. Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan, Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 1-0 yendikleri karşılaşmada, galibiyeti hakettiklerini söyledi. Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Ümit Karan, takım arkadaşlarını kutladığını ifade ederek, ''Bugün futbolda çok güzel şeyler gördük, hem taraftar olarak hem de futbol olarak bakıldığında güzel bir maç oldu. Bütün arkadaşlarım güzel oyun sergiledi. Maça kazanma parolasıyla çıktık. Maça canlı başladık ve bunu rakibimiz hissetti. Gol dışında birkaç pozisyon daha bulduk, benim topum direkten döndü. Onlar da gol olabilirdi ama 1-0 kazandık'' diye konuştu. Bu sezon çok olumsuzluk yaşadıklarını dile getiren Karan, ''Ama hiçbir zaman pes etmedik, yıkılmadık. Bu maçı hakeden taraf hakikaten Galatasaray Futbol Takımı'ydı. Sezon başından beri çok zorluklar çektik. Zaman zaman bazı futbolcular sıkıntı yaşadı. Herkes iyi katkı yapmak istedi. Kimsenin art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Herkes böyle bir maç oynamak istedi'' dedi. Şu anda lider olduklarını ve önlerinde önemli 2 maçlarının olduğunu vurgulayan Ümit, ''Rehavete kapılmamamız gerekiyor. Basın da bizi şimdiden şampiyon ilan edebilirler. Bu oyunlara gelmemiz gerekiyor'' diye konuştu. ''OYNAMAK BENİM HIRSIMDI'' Karan, sakat olduğu halde karşılaşmada forma giymesinin hırsı olduğunu dile getirdi. Kendisini çalıştıran fizyoterapistlere teşekkürde bulunan Karan, ''Doktorlar biraz tedirgindi. Günde yaklaşık 8 saat tedavi görüyordum. Kimse yetişeceğimi düşünmüyordu. Oynayıp oynamayacağım belli değildi. Ben oynamak istediğimi söyledim. Şu an da canım acıyor. Zaten cezalı duruma düşmeseydim de haftaya oynayamazdım. Maç içinde hissetmedim ama şu anda canım yanıyor. Oynamak benim hırsımdı. Başka arkadaşlar farklı düşünebilir. Başka futbolcu daha farklı davranabilir ama herkesin bu maçta oynamak istediğini düşünüyorum, buna Lincoln dahil'' diye konuştu. Ümit, hakemin kendisine sarı kart gösterdiği pozisyonla ilgili de, ''Bir pozisyonda faul yaptım ve hakem direkt kart gösterdi. Çok doğru bulmadım ama ne yapalım, bu durum adaleme iyi gelecek'' dedi. AYHAN: FİNAL MAÇIMIZ SİVASSPOR MAÇI Galatasaraylı futbolcu Ayhan Akman ise Fenerbahçe ile yaptıkları karşılaşmada muhakkak galip gelmeleri gerektiğini ifade ederek, ''Hiçbir önemi olmasa da biz Fenerbahçe maçına ayrı bir konsantrasyonla çıkıyoruz. Bu maçta şampiyonluk açısından önümüzdeki önemli bir virajdı. Buradan iyi bir şekilde ayrılıyoruz. Son 2 maçımıza avantajlı gireceğiz. Seyircimizin de desteğiyle bugün iyi bir mücadele ortaya koyduk. İlk yarı yaptığımız baskıyı ikinci yarı zaman zaman ortaya koyduk. Ama oyun genellikle bizim kontrolümüzdeydi, rakibimize fazla pozisyon vermedik'' diye konuştu. Bu maçı unutup bütün konsantrasyonlarını Sivasspor maçına vermeleri gerektiğini belirten Ayhan, ''Şu an gayet iyiyiz. Ama henüz hedefimize ulaşmış değiliz. Final maçımız Sivasspor maçı ve onu en iyi şekilde geçersek inşallah hedefimize ulaşırız. Sivasspor maçından galibiyetle gelirsek Ali Sami Yen'de oynayacağımız son maçta da hepimiz savaşırız diye düşünüyorum'' dedi. Galatasaray'da, yalnızca bu iki futbolcunun karşılaşma sonunda basınla konuşmasına izin verildiği bildirildi. |
||
|
||
| fenerlilere geçmiş olsun aslanlarıma da bravo takım dediğin böyle olur işte | ||
|
||
tüm galatasaraylıları tebrik ederim.(özellikle harun abiyi)
![]() |
||
|
||
| ah harun abi bir marş yapsın şu cimbomuma | ||
|
||
Galatasaray'ı kutlarım. ![]() Bakmayın maç skorlarına koyduğum sinirli suratlara bir Fenerbahçeli olarak ancak bu kadar sevinebilirdim. ![]() İyi oldu,iyi ki kazandınız.Oh iyi oldu Fener'e.Mutluluktan öldüm dün gece. ![]() Bu sevincimden faydalanmak isteyenler oldu tabi. ![]() Tebrikler tüm Galatasaraylılar. Merak etmeyin kendimdeyim.
|
||
|
||
Yensen de Yenilsen de Kalbimiz Hep Seninle FE-NER-BAH-ÇE... kesinlikle hep yanındayız Fenerbahçe!
|
||
|
||
| En Buyuk En Buyuk FeNeR : lutfen bunlari gorelim : | ||