|
||
| galatasaray 5 oleyyy |
||
|
||
5 oldu 5
|
||
|
||
| Bana msn üzerinden 3 3 3 yapanlar.. Alin size 5 5 5 ! | ||
|
||
| 5 olduk ya süper bi haber cimbom gol gol gol cimbom gol gol gol |
||
|
||
| VE MAÇ BİTER! | ||
|
||
| Maclar sona erdi.. | ||
|
||
vatana millete ve bütün GALATASARAYLILARA hayırlı uğurlu olsun
|
||
|
||
| büyük ihtimalle haftaya şampiyon olacak Galatasaray'ın haftalarca uğradığımız hakem hataları ile önümüze geçmelerine üzülüyorum. Şampiyon olmasak da Türkiye'nin en iyi takımı Fenerbahçe. | ||
|
||
galatasaray: 76 ![]() Fenerbahce:73 besiktas/sivas:70 puan daha yeni haberim oldu |
||
|
||
| oley şampiyonuz ya | ||
|
||
oley şampiyonuz ya galatasaray sampion olsa bile,Fenerbahce ,fenerliler icin hep sampiondur
|
||
|
||
| haftaya gençlerbirliğioftaş galatasayara bir sürpriz yapacak inşallah bizler fenerbahçe ailesi olarak tüm gönülden inanıyoruz ama bu cimbom kazanmasını biliyor haftaya bir umut dahi olsa onu sonuna kadar kullanacağız.. | ||
|
||
Annem'in duaları kabul olmadı hahaha Galatasaray'ım aldı maçı
|
||
|
||
büyük ihtimalle haftaya şampiyon olacak Galatasaray'ın haftalarca uğradığımız hakem hataları ile önümüze geçmelerine üzülüyorum. Şampiyon olmasak da Türkiye'nin en iyi takımı Fenerbahçe. Burak yapma Allah aşkına.Göz diye bir şey var.Fırat Aydınus'u da gördük bugünkü Fenerbahçe maçının hakemini de.Onlardan öncekileri de Size göre en iyi takım o tabi.Ama öznel olarak kalır ayrı meseleMüthiş bir maçtı.Helal olsun aslanlarımıza Takımımıza gelecek hafta oynanacak olan,Ali Sami Yen'de şampiyonluk görüntülerini seyredip dilediğince ağlamayı umut ettiğimiz maçta başarılar diliyoruz. Seni sevmeyen ölsün ![]() Ölümüne Galatasaray[/i] |
||
|
||
vatana millete ve bütün GALATASARAYLILARA hayırlı uğurlu olsun ![]() Teşekkürler arkadaşım
|
||