|
||
Haftaya şampiyon olduktan sonra Fenerbahçeli'lerin yüz ifadesini şimiden görmek isterim....
|
||
|
||
büyük ihtimalle haftaya şampiyon olacak Galatasaray'ın haftalarca uğradığımız hakem hataları ile önümüze geçmelerine üzülüyorum. Şampiyon olmasak da Türkiye'nin en iyi takımı Fenerbahçe. Evet önünüze geçtik ama hakem hatalarıyla değil Burak.Göz var nizam var.Sen karşılaştır Fenerbahçe'yle aramızdaki farkı...Bu farkın büyük bir kısmı Fenerbahçe lehine.Neden mi? -Çünkü başımızda belli bir teknik direktör yok (bence var,o ayrı...), -Ümit gibi değerli bir isim sakat (hatırlatırım geçen Fenerbahçe maçında da Lincoln sakattı), -Başkanımız değişti,yeni bir isim demek,yeni kuralları ve yeni bir sayfayı oluşturur, -Maddi sıkıntılar hala geçmedi... Hakemden yırtmış olabilir miyiz? Bu tam anlamıyla irade meselesidir... Ümit günde 6 saat tedavideydi,sırf Fenerbahçe maçına yetişmek için... Ve bence o maçın yıldızı Ümit'ti... Hakemle bitseydi,şampiyon siz olurdunuz... |
||
|
||
Haftaya şampiyon olduktan sonra Fenerbahçeli'lerin yüz ifadesini şimiden görmek isterim.... ![]() yüz ifademiz´de hic bir degisiklik olmayacak, cünkü biz centilmen taraftar oldgumuz icin sizi tebrik ederiz
|
||
|
||
| centilmenlikten ziyade gs'nin futbolu Fenerbahçe kadar zevk vermiyor bana. Nası oluyo da bu adamlar şampiyon oluyor anlamıyorum. Teknik Direktörleri bile yok çıldıracam ya. | ||
|
||
centilmenlikten ziyade gs'nin futbolu Fenerbahçe kadar zevk vermiyor bana. Nası oluyo da bu adamlar şampiyon oluyor anlamıyorum. Teknik Direktörleri bile yok çıldıracam ya. Sahada Ruhumuz var..
|
||
|
||
centilmenlikten ziyade gs'nin futbolu Fenerbahçe kadar zevk vermiyor bana. Nası oluyo da bu adamlar şampiyon oluyor anlamıyorum. Teknik Direktörleri bile yok çıldıracam ya. Teknik direktörümüz olmadığını kim söyledi... Herkese bin basar! CEVAT GÜLER... |
||
|
||
Ziya lafı ağzımızdan aldın ![]() Para,pul,kaliteli oyuncu gibi şeyler bir yere kadar...Sırf son iki maça bakınca bile hangi takımın maçlarının daha zevkli,oyununun daha kaliteli olduğu görülüyor. Biz bu takımı şampiyonluğu için sevmedik
|
||
|
||
büyük ihtimalle haftaya şampiyon olacak Galatasaray'ın haftalarca uğradığımız hakem hataları ile önümüze geçmelerine üzülüyorum. Şampiyon olmasak da Türkiye'nin en iyi takımı Fenerbahçe. Bende Beşiktaş'a üzülüyorum..Hakem hataları yüzünden en çok DARBE alan 1.takım gözümde,istatistiklerde. ![]() Mesajlara dikkat ediyorumda Bütün Fener'liler Gs 'yi şampiyon ilan ediyor...Denizli'den sadece siz mi ders çıkarıyorsunuz. |
||
|
||
| haftaya mucize olsa da G.Oftaş gs'yi yense. Benim umudum yok artık tamam gs şampiyondur ama denizli maçıyla kaybettiğimiz şampiyonluk gibi birşey yaşarsanız çok güzel olur | ||
|
||
büyük ihtimalle haftaya şampiyon olacak Galatasaray'ın haftalarca uğradığımız hakem hataları ile önümüze geçmelerine üzülüyorum. Şampiyon olmasak da Türkiye'nin en iyi takımı Fenerbahçe. Bende Beşiktaş'a üzülüyorum..Hakem hataları yüzünden en çok DARBE alan 1.takım gözümde,istatistiklerde. ![]() Mesajlara dikkat ediyorumda Bütün Fener'liler Gs 'yi şampiyon ilan ediyor...Denizli'den sadece siz mi ders çıkarıyorsunuz. Haklısın... Eğer kayırma varsa Beşiktaş maçlarında vardır... 2 sene öncesi de hala aklımızdadır! |
||
|
||
büyük ihtimalle haftaya şampiyon olacak Galatasaray'ın haftalarca uğradığımız hakem hataları ile önümüze geçmelerine üzülüyorum. Şampiyon olmasak da Türkiye'nin en iyi takımı Fenerbahçe. Bende Beşiktaş'a üzülüyorum..Hakem hataları yüzünden en çok DARBE alan 1.takım gözümde,istatistiklerde. ![]() Mesajlara dikkat ediyorumda Bütün Fener'liler Gs 'yi şampiyon ilan ediyor...Denizli'den sadece siz mi ders çıkarıyorsunuz. Haklısın... Eğer kayırma varsa Beşiktaş maçlarında vardır... 2 sene öncesi de hala aklımızdadır! |
||
|
||
Cidden yazık Beşiktaş'a ![]() Ama neden Galatasaray şampiyon olmuş havası yaratıldı onu anlayamadım.Tamam çok avantajlı bir durumda olabiliriz ama top yuvarlak,futbol 90 dakikadır.20.45'i hatırlayalım Biz inanıyoruz gelecek hafta rahat bir galibiyet alıp Ali Sami Yen'i zafer naralarıyla inleteceğimize ama yine de lig bitmiş havası yaratılmasın ya
|
||
|
||
galatasaray'ı tebrik etmek düşüyor bize.ama gönlümün birincisi Fnerbahçe'm.
|
||
|
||
| Ligin son maçlarına dakikalar kala... Çok acayip heyecanlandım niyeyse Futbol şöleni bekliyoruz bu akşam.Biricik takımımıza başarılar
|
||
|
||
galatasaray'ı tebrik etmek düşüyor bize.ama gönlümün birincisi Fnerbahçe'm. çok çok sağol benim centilmen fenerbahçe'li mordaşım...
|
||