|
||
| Re re re ra ra ra Galatasaray galatasaray Cimbombom! Re re re ra ra ra Galatasaray galatasaray Cimbom bom!!!! Kalli'ye ragmen sampiyon oldukya, helal olsun sana Galatasaray'im.. Sampiyon'um Cimbom'um.. |
||
|
||
| Beşiktaş, İnönü Stadi'nin veda maçında Vestel Manisaspor'u 5-1 yenerek üçlü averajla UEFA kupasına katılmaya hak kazandı. | ||
|
||
| Ben bir Beşiktaşlı olarak söyliyeyim Fenerliler alınmasın ama Fenerin şampiyon olmasındansa Galatasaray olsun 1000 kat daha iyi. | ||
|
||
| Rumeysa , açıkcası ben Kalli'yi seviyordum..Disiplinli bir hocaydı,avrupada bişeler yapabilirdik çünkü diğer avrupanın küçük takımları hep disiplinli çalışarak finallere geliyor.Gs ligde şampiyon olduysa Kalli'nin payı büyük bence. Neyse şimdi gündeme bakmak lazım ben çok merak ediyorum ilk 3-4 haftayı çünkü,Aziz yıldırım ya hasta olacak yada Zidane' takımın başına getirecek,yada Kaka'yı Fenerbahçe'ye transfer edecek kısacası yine gündemi değiştirecek..Tıpkı geçen sezon olduğu gibi,
|
||
|
||
| Tüm zorluklara rağmen yine bu gururu yaşattığı için biricik takımımıza,Türk futbolunun devi Galatasaray'a teşekkürler... Biz boşuna gönül vermedik bu takıma,şampiyonluğu için de sevmedik.Bu yürekten dolayı sevdik biz bu takımı.Anlatılmaz,yaşanır diye klişe bir tabir vardır ya böyle anlarda söylenecek tek şey oluverir bazen. Bazen ... Nefes almak değildir , yaşamak... O'nunla gülüp, O'nunla ağlamaktır... Sarı -Kırmızı olmaktır , her an O'nu solurcasına... Metin Oktay'ın da dediği gibi; Bence Galatasaraylılık bir din gibi, bir mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır.Galatasarayı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılıgımla gurur duyarım. Biz hep takımımızla gurur duyduk ve duymaya devam edeceğiz.Ölümüne dedik ölümüne gider bu sevda.
|
||
|
||
| Bende Kalli'den hic haz etmiyordum acikcasi.. Futbolcularin pozisyonlarini degistirmek gibi bir huyu vardi ki hele, nefret ediyordum.. Neyse ya sampiyon belli..
|
||
|
||
Bende Kalli'den hic haz etmiyordum acikcasi.. Sağlık problemi ya da başka bir şey...Yarı yolda bırakmamalıydı.Sinirimi bozdu Futbolcularin pozisyonlarini degistirmek gibi bir huyu vardi ki hele, nefret ediyordum.. Neyse ya sampiyon belli.. ![]() Evet o pozisyon değiştirme huyuna ben de sinir oluyordum.Hayır, onu da geçtim bir maç çıktığımız kadro diğer maç çıktığımız kadroyla alakasız oluyordu.Ama sonuç ne oldu? Sarıyla kırmızıyla,alnımızın akıyla şampiyonuz yine.
|
||
|
||
Eric gerets daha çok kadroyla oynuyordu ama , bir yaşlı oyuncuları bir genç oyuncuları koyuyordu kimsede birşey diyemiyordu kazanıyorduk ya..
|
||
|
||
| fenerbahçe=sessiz sedasız açardı gecelerde kimse bilemez göremez şampiyonluğu.. gitti şampiyonluk üzüntülüyüz ama hala kanaryalıyız. |
||
|
||
galatasaray'ı tebrik ederim ![]() beşiktaşımıda herşeye rağmen o çok övülen fb ile aynı puanda bitirip 3. olmasından dolayı ayrıca tebrik ediyorum
|
||
|
||
| beşiktaşlıyım ama şampiyon fenerbahçe değilde galatasaray oldu diye sevindim:) | ||
|
||
acayip mutluyum bazı hocalarımın suratını çok merak ediyorum keşke yarın okul olsaydı ![]() neyse bende baya bir kutlamaları izledim tvden çok güzeldi ya orada olup delirmek vardı şimdi ..ama Hakan Balta'nın topu formasının altına sokup eşine gönderdiği mesaj çok güzeldi yav acayip etkilenmiştim.. sözün kısası; Hep beraber çıldırıyoruz..Kutluyoruz,Seviyoruz,Hastasıyız ![]() İyi ki GSliyim
|
||
|
||
| PAF LİGİ Sivas 70 puanla şampiyon paf liginde.. 2. Galatasaray 64 Puanla , Fenerbahçe 5 sırada 58 puanla,Beşiktaş 7. sırada 51 puanla.. TRABZONSPOR A.Ş. 2 - 0 FENERBAHÇE |
||
|
||
Beşiktaş UEFA'da: 5-1 ![]() Turkcell Süper Lig'in son haftasına UEFA Kupası'na gitme umuduyla giren Beşiktaş, İnönü Stadı'nda Vestel Manisaspor'u 5-1 mağlup etti. Siyah-beyazlılar, Trabzonspor'un da Fenerbahçe'yi mağlup etmesiyle UEFA Kupası'na gitmeye hak kazandı. Sivasspor ile UEFA Kupası'na gidebilmek için kıran kırana bir yarışa giren siyah-beyazlılar istediğini aldı. Fenerbahçe'nin mağlup olması ve 73 puanda kalmasıyla UEFA'ya gidebilme hesabı üç takımında 73 puanda olması nedeniyle üçlü averaja kaldı. Üçlü averajda en iyi durumdu bulunan Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne giderken, genel averajda Beşiktaş'ı geride bırakan Sivasspor, bugün aldığı galibiyete rağmen üçlü averajda rakiplerinden geride olduğu için ligi dördüncü sırada tamamladı. Beşiktaş böylece ülkemizi önümüzdeki sezon UEFA Kupası'nda temsil etme hakkını kazandı. Sivasspor ise İnter-Toto'ya gitti. Karşılaşmanın ilk yarısını da 4-0 önde kapatan Beşiktaş'ın golleri 1. dakikada Nobre, 4 ve 10. dakikalarda İbrahim Kaş, 6. dakikada Ali Tandoğan ile 90+5. dakikada Holosko'dan gelirken, Manisaspor'un tek golü 83. dakikada Rafael'den geldi. Bu galibiyet ile puanını 73'e yükselten Beşiktaş üçlü averajda Sivasspor'a üstünlük sağlayarak ligi üçüncü sırada tamamlarken, 73 puanla ligi tamamlayan Sivasspor dördüncü sırada ligi bitirmiş oldu. |
||
|
||
Heyt be bjk ye bak ueafaya gidiyor.seneye şampiyonda oluruz
|
||