|
||
| 18/10/2007 manisa - celal bayar üniversitesi 20.30 GREN 21:30 MOR VE ÖTESİ ücretsiz www.morveotesi.com |
||
|
||
manisada bir konser vermek yerine ertelenen denizli konserini halletselerdi..
|
||
|
||
manisa güzel de biraz daha yaklaşıp şöyle bir izmirin merkezi yerlerinde de konser verseler çok iyi olur. manisalılara iyi eğlenceler.
|
||
|
||
ben ankara dayım. yani yine bir konsere gidemiyorum. gidenlere iyi eğlenceler. bizim yerimizede eğlenin.
|
||
|
||
| iyi ya bende dedim ekim ayı boş mu geçicek | ||
|
||
| bende izmirdeyim ama büyük ihtimall hatta çok büyük bir ihtimal orda olacağımm... | ||
|
||
gidebilecek arkadaşlarıma iyi eğlenceşer konser yayınlandığı herhangi bir televizyon kanalı var mı? bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
|
||
|
||
yayınlanacağını pek sanmıyorum sadece istanbul'daki konserler yayınlanıyor ama giden arkadaşlar fotoğraf çekerse orda olmuş kadar oluruz
|
||
|
||
yayınlanacağını pek sanmıyorum sadece istanbul'daki konserler yayınlanıyor ama giden arkadaşlar fotoğraf çekerse orda olmuş kadar oluruz ![]() katiliyorum foto veya vidyo cekerlerse bizler gitmis kadar oluruz zaten.
|
||
|
||
ben ankara dayım. Üzülerek katılıyorum.Ben de Ankara'danım,gidenlere iyi eğlenceler...
yani yine bir konsere gidemiyorum. gidenlere iyi eğlenceler. bizim yerimizede eğlenin. ![]() |
||
|
||
YETER BURAYA DA GELİN ARTIK
|
||
|
||
sonunda sonunda sonunda çok iyi bi haber bu ya
|
||
|
||
ben de izmirliyim ama büyük ihtimalle orada olacağım ))
|
||
|
||
| ya 2 senedir manisadaydım biz ordayken niye gelmedilerki üüü:'( gidenlere iyi eğlenceler ben gidemiyorum nolur foto fln cekin |
||
|
||
| ya süperdi süperdi süperdi tek kelimeyle off ya tamda haruna dokunmak üzereydim salak kafam nazi yaa off pişmanlık böle bişey olsa gerek | ||