|
||
ya süperdi süperdi süperdi tek kelimeyle off ya tamda haruna dokunmak üzereydim salak kafam nazi yaa off pişmanlık böle bişey olsa gerek biraz detay verebilir misin acaba ne kadar kaldılar? Hangi şarkıları çaldılar? kulise falan girebildin mi vs. ??
|
||
|
||
| resim falan cekmedinizmi yada vidyo?? daha fazla bilgi lütfen..hangi sarkilar calindi, nasildi,.. |
||
|
||
mükemmeldi tek kelimeyle hayatımın en güzel günüydü mvö yü görüdm inanmıyorum en önden hemde :)yalnız arkadaşlar foto çekemedim ya fırsat kalmadı gidipte çekenler olsuysa paylaşırlarsa sevinirim
|
||
|
||
1 buçuk saat falan durdular uyanla açtılar konseri atmosfer harikaydı hep bir ağızdan söylendi zaten ya harun tekin in gözünün içine bakarak şarkı söyledik herkes yaşasın bu mutluluğu
|
||
|
||
tabi verebilirim arkadaşımın dediği gibi uyanla açtılar ve bir derdim var ile kapattılar biz güvenlikle anlaştık zaten kulis diye bi olay yoktu arabaya atlayıp büyük ihtimal otele gittiler neyse güvenliğimiz muzo :)beni barikattan atlattı ben arkaya koştum tam sahnenin merdivenlerinin oralardaydım ama muzo bana bekle dedi menejerle görüştüreyim ben de iyi dedim bekliyorum bi baktım tam o sırada sahneden indiler aramızda en fazla 3 metre falan vardı ama ben laf dinlerim muzo bana dur dedi ya :-\sonra tam oraya gidiyodum konserin başından beri muzoyla konuştuğumuzu gören hapçı sinir bi kız vardı arkamdan koştu o gelince bende kimseyle görüşemedim kahretsin ki onlar zaten çıkışta direk arabaya bindiler gittik yapıştık cama ama harun sağolsun kafasını kaldırıp bakmadı bile :'(o da haklı bi yerde ama en azından bi gülümsemesini beklerdim yani anaıyacağınız dibimdeyken kaçırdım onları bi daha ne zaman gelirller kimbilir onlar geldiğinde biz gidebilir miyiz o da ayrı çok pişmanım çoookk ![]() ama yinede mutlyum çünkü konser boyunca bizim gruba bakarak şarkı söyledi ki zaten en öndeydik göz kırptı gülümsedi canım yaa...burakla kereme bağırdık ama onlar konserde de bakmadılar herneyse hepsini çok seviyorum sonuçta canlarım :)ya bir de ben foto çektim ama makinem biraz hasta!çıkarsa tarayıcıdan atarım ;)hatırladığım kadarıyla uyan,az çok,darbe,serseri,cambaz,yaz yaz,aşk içinde,küçük sevgilim,son deneme,şirket,sevda çiçeği bunlar aklımda kalanlar daha çok dünya yalan söylüyordan söyledi en çok az çokta coşturdular herkes zıpladı:)1-1,5 saat kadar kaldılar e bide burak abimizin performansı vardı izlemeye değer böyle işte
|
||
|
||
| süper fotolar | ||
|
||
| evet moke haklısın canım bi gülümsese yeterdi ama zaten konser boyunca bize gülümsedi dimi herneyse çok bağırmışım seslerim gitmiş ama hiç pişman değilim umarım her mvö cü bir kere de olsa konserlerine gidebilir ben umudumu kaybetmiştim ki şanslıyım en önden izledim:D | ||
|
||
çok güzel yaa harun manyak güzel çıkmış abi her zamanki gibi fotolarda
|
||
|
||
ya nazi kolumu çürütmüşüm bende dayanmaktan :Dolsun yaa değer ahhh ahh
|
||
|
||
| fotolar için çok teşekkürler gerçekten çok hoş ve netler | ||
|
||
teşekkür ederiz arkadaşlar hem yorumlarınız hemde fotoğraflar için videoları rapid'den başka şekilde de atarsın sanırım ama ben bilmiyorum :S başka zaman dene çalışır belki site, merakla bekliyoruz
|
||
|
||
| resimler harika sagolun gidenler için harika geçmişe benziyor konser. | ||
|
||
basakde sana çok teşekkür etmek gerek fotoğraflar harika=) başka varsa koyun hiç utanmayın =)
|
||
|
||
resimler çok güzel sağolun.
|
||