mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: 18 Ekim 2007-Manisa

Sayfa: 1 [ 2 ] 3

shiloh_ 19.10.2007 15:46:56
ya süperdi süperdi süperdi tek kelimeyle off ya tamda haruna dokunmak üzereydim salak kafam nazi yaa off pişmanlık böle bişey olsa gerek
biraz detay verebilir misin acaba ne kadar kaldılar? Hangi şarkıları çaldılar? kulise falan girebildin mi vs. ??

rumeysa 19.10.2007 15:51:15
resim falan cekmedinizmi yada vidyo??
daha fazla bilgi lütfen..hangi sarkilar calindi, nasildi,..

uyanınartık 19.10.2007 16:39:49
mükemmeldi tek kelimeyle hayatımın en güzel günüydü mvö yü görüdm inanmıyorum en önden hemde :)yalnız arkadaşlar foto çekemedim ya fırsat kalmadı gidipte çekenler olsuysa paylaşırlarsa sevinirim Smiley

uyanınartık 19.10.2007 16:42:41
1 buçuk saat falan durdular uyanla açtılar konseri atmosfer harikaydı hep bir ağızdan söylendi zaten ya harun tekin in gözünün içine bakarak şarkı söyledik herkes yaşasın bu mutluluğu Smiley Smiley

moke 19.10.2007 17:15:51
tabi verebilirim arkadaşımın dediği gibi uyanla açtılar ve bir derdim var ile kapattılar biz güvenlikle anlaştık zaten kulis diye bi olay yoktu arabaya atlayıp büyük ihtimal otele gittiler neyse güvenliğimiz muzo :)beni barikattan atlattı ben arkaya koştum tam sahnenin merdivenlerinin oralardaydım ama muzo bana bekle dedi menejerle görüştüreyim ben de iyi dedim bekliyorum bi baktım tam o sırada sahneden indiler aramızda en fazla 3 metre falan vardı ama ben laf dinlerim muzo bana dur dedi ya  :-\sonra tam oraya gidiyodum konserin başından beri muzoyla konuştuğumuzu gören hapçı sinir bi kız vardı arkamdan koştu o gelince bende kimseyle görüşemedim kahretsin ki onlar zaten çıkışta direk arabaya bindiler gittik yapıştık cama ama harun sağolsun kafasını kaldırıp bakmadı bile :'(o da haklı bi yerde ama en azından bi gülümsemesini beklerdim yani anaıyacağınız dibimdeyken kaçırdım onları bi daha ne zaman gelirller kimbilir onlar geldiğinde biz gidebilir miyiz o da ayrı çok pişmanım çoookk Cry
ama yinede mutlyum çünkü konser boyunca bizim gruba bakarak şarkı söyledi ki zaten en öndeydik göz kırptı gülümsedi canım yaa...burakla kereme bağırdık ama onlar konserde de bakmadılar herneyse hepsini çok seviyorum sonuçta canlarım Smiley Smiley :)ya bir de ben foto çektim ama makinem biraz hasta!çıkarsa tarayıcıdan atarım ;)hatırladığım kadarıyla uyan,az çok,darbe,serseri,cambaz,yaz yaz,aşk içinde,küçük sevgilim,son deneme,şirket,sevda çiçeği bunlar aklımda kalanlar daha çok dünya yalan söylüyordan söyledi en çok az çokta coşturdular herkes zıpladı:)1-1,5 saat kadar kaldılar e bide burak abimizin performansı vardı izlemeye değer böyle işte

basakde 20.10.2007 20:37:30
ben de gittiimmm!
sahne önunde fotograf çekenlerden birisi tanıdık çıktı, fotografları istedim, çok süper çekmiş haliyle kendi çektiklerim çok güzel değill, fotograflar ondan videolar benden  Cheesy Grin
yalnız videoları rapid*e atamadım şimdi sorun var sanırım, başka türlü nasıl atabilirim buraya? söylerseniz onları da atayım. 4 tane video var ama bizim sesimiz de çıkmış yani.. çok bağırmışız Embarrassed rezil etmişiz bazı noktalarda, bazı yerlerde deprem yaşatmışız  Cheesy çok süper değil ama yine de atacağım Roll Eyes

caansuu 20.10.2007 21:00:06
süper fotolar

uyanınartık 20.10.2007 21:25:45
evet moke haklısın canım bi gülümsese yeterdi ama zaten konser boyunca bize gülümsedi dimi herneyse çok bağırmışım seslerim gitmiş ama hiç pişman değilim umarım her mvö cü bir kere de olsa konserlerine gidebilir ben umudumu kaybetmiştim ki şanslıyım en önden izledim:D

deborah 20.10.2007 21:34:36
çok güzel yaa Grin harun manyak güzel çıkmış abi her zamanki gibi fotolarda  Grin

moke 20.10.2007 22:03:58
ya nazi kolumu çürütmüşüm bende dayanmaktan :Dolsun yaa değer ahhh ahh Roll Eyes

shiloh_ 20.10.2007 22:13:53
fotolar için çok teşekkürler gerçekten çok hoş ve netler

rainbow 20.10.2007 22:59:01
teşekkür ederiz arkadaşlar hem yorumlarınız hemde fotoğraflar için Smiley videoları rapid'den başka şekilde de atarsın sanırım ama ben bilmiyorum :S başka zaman dene çalışır belki site, merakla bekliyoruz Wink

kaygusuz 21.10.2007 01:30:45
resimler harika sagolun gidenler için harika geçmişe benziyor konser.

charmed 21.10.2007 10:22:23
basakde sana çok teşekkür etmek gerek fotoğraflar harika=) başka varsa koyun hiç utanmayın =) Tongue

tuğçee 29.10.2007 20:51:38
resimler çok güzel sağolun. Smiley

Sayfa: 1 [ 2 ] 3