|
||
| ÇOOOK güzel ve eğlenceli bi röportaj olmuş.Kerem Abi çok sağol! | ||
|
||
çok çok güzel olmuşşş...kerem abii çok teşekkürler sanada... seni seviyoruzz çook!!... neşeli gitaristtimizzz
|
||
|
||
| çok güzel cevaplar vermiş,herkese teşekkürler |
||
|
||
| çok güzel bir röportaj ve samimi,kerem özyeğene teşekkürler.doğum günün kutlu olsun | ||
|
||
| aaaaa kerem abii musee dinlermişşşş süper süper süperr........müthiş bir röportaj çok seviyoruz kerem abimizi:))) | ||
|
||
| çok güzel bir röportaj olmuş teşekkürler | ||
|
||
Kendinize,kalbinize,ruhunuza çok iyi bakın sevgili dostlar,görüşmek üzere,doğumgünü tebrikleri için de teşekkür ederim. kerem. Diğer sitelerde forum linki verilerek yayınlanması mümkündür... Alıntılarda lütfen kaynak belirtiniz... himmm tanıdık bir ifade..gormek guzel ...fakat sasırtıcı....yani ne bileyim neyse.... |
||
|
||
| bu arada whats eating gilbert grape üzerine birkac soz...bu filmi izlemeyeniniz varsa cok sey kacirdiginizi belirtmek isterim.. kanımca leonardo di caprio insanının kariyeri boyunca en iyi performansını sergiledigi filmdir....yuksek islevli otistik bir bireyi canlandırır filmde... meslegim geregi bu tip karakterlere obsesyon gelistirmis bir insan olarak... leonardo nun yaygın gelisimsel bir bozuklugu olmadıgını bilmesem kesinlikle otistik bu adam diyebilirim... johnny depp se her zaman ki gibi muthşs yakısıklı ve yetenekli....canlandırdıgı karakterde inceleme konusu hakikaten.. | ||
|
||
| kıskananlar çatlasın ya:) türkiye nin en başarılı grubu tabi doğaldır ahah-aha:D (buarada kerem abi manıc street preachers dinliyomuş çok sevindim valla) | ||
|
||
| Daha ne diyebilirim ki ama en çok şu gaylik ve ateistlik konularına açıklık getirmesi çok iyi olmuş ne diyelim Kerem abimiz.Söz Yok! | ||
|
||
süper süper,başka diyecek bir şey bulamıyorum,okurken heyecanlanmama kendim bile şaşırdım.çok sempatik ve şeker bi insan,ahhhh....
|
||
|
||
| Bak şimdi dinleyince kendisini ne kadar çok sevdiğimi tekrar anladım...Çok kaliteli bir insan... | ||
|
||
Çok güzel olmuş teşşekür ederim
|
||
|
||
| ellere sağlık...röportajı yapmak isterdim...keyifli olmuş ama biraz kısa mı ne???olsun kerem abimize de tşk. | ||
|
||
Çok güzel olmuş yaa..Anca okuma fırsatım oldu kendimi ezik hisssediyoruumm ..
|
||