|
||
kerem benim her zamanki gibi mütevazi [ne kadar kızsamda]
|
||
|
||
bence de herkesin ikide bir söyleyip durduğu gay ve ateist iddialarına cevap vermesi bir çok kişiye cevabını verdi bence süpppeerrr bir röportajj
|
||
|
||
| teşekkür ederiz güzel bir röportaj olmuş=) | ||
|
||
| Bu harika röpoırtaj için teşekkürler | ||
|
||
Solo albüm fikri sıradışı bir fikir!Kerem Özyeğen bir solo albüm yaparsa çok mutlu olurum
|
||
|
||
| teşekkürler NUWANDA'ya vegüzelolmuş... | ||
|
||
| Cok güzelmis...sagol | ||
|
||
| güzel bir röpörtaj | ||
|
||
| emeği geçen herkese ve kerem abime çoo...ok teşekkürler yeni parçaların hazırlanışını duymak çok güzel
|
||
|
||
süper olmus gercekten ellerinize sağlık ateist ve gay olamazlar zaten düşüncesi bile tuhaf ama bu konuya açıklık getirmek de iyi olmuş
|
||
|
||
Hmm gerçekten de güzel olmuş. Bir duruşları var tabi niye tvlere çıkıp biz böyle değiliz şöyleyiz desinler ki. zaten bilen biliyor onların nasıl olduklarını Ayrıca röportajı yapanın eline diline sağlık..
|
||
|
||
bunca zaman burdayım bu röportajı nasıl görmedim =) neyse benim zamanım kayıp zaten =)
|
||
|
||
bu röpörtaj gerçekten süper olmuş.çok teşekkürler.aklımdaki sorulara istediğim cevapları aldığım için şuan çoook mutluyum.
|
||
|
||
O ateistlik ve gaylik konularına çok sinir oluyordum. Özellikle Kerem'in ağzından bunların cevabını duymam iyi oldu. Bu konuda ne düşündüğünü merak ediyordum. Ama adam haklı ki yani.3-5 salak çıkmış bunlar ateist diyor, millet inanıyor.! Ama süper bir röportaj olmuş gerçekten.İyiki var o..
|
||
|
||
| Çok teşekkürler,çok güzel ve içten bir röportaj olmuş:) | ||