|
||
![]() tarih : 27 Ekim Cumartesi, 23:00 mekan : Ooze Venue bilet fiyatları: 23,00 YTL Etkinlikte yaş sınırı yoktur. - Alkollü içki satışı vardır. - Ooze Venue, etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri, bilet ücretini iade etme koşulu ile mekana almama veya mekandan çıkarma hakkına sahiptir. - Kapı açılış saati 21:00'dir. - Konser 23:00'da başlayacaktır. http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HOZ28 |
||
|
||
oley beeeee inşallah giderim..... çok mutlu oldum ben ya....
|
||
|
||
gidenlere bol eglenceler... ![]() ama lütfen bizleri vidyosuz ve resimsiz birakmayin. bol bol cekin
|
||
|
||
gidenlere bol eglenceler... bencede bol bol video ve resim çekin. ![]() ama lütfen bizleri vidyosuz ve resimsiz birakmayin. bol bol cekin ![]() gidenlere şimdiden eğlenceler.
|
||
|
||
| ya çok güzel bu ya ooze bize yakın ama gidebilirmiyim bilmiyorum gerçekten giden olursa vidyo foto çeksinler bu konuda tuğçee ye katılıyorum | ||
|
||
| şunu anlamadım : Ooze Venue, etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri, bilet ücretini iade etme koşulu ile mekana almama veya mekandan çıkarma hakkına sahiptir. |
||
|
||
gerçekten de oley be!sonunda!umarım gidebilirim.cumartesi olması çok iyi.ayy çok mutlu oldum!
|
||
|
||
| Gideceklere iyi eğlenceler.Umarım konserin vidyoları nı izleme fırsatımız olur... | ||
|
||
eger bı aksılık olmazsa ınsallah bende gıderım
|
||
|
||
ooofff annem bakarız dedi yaa ama gidicemmm n'olursa olsunn o konserdee olacağımm!!
|
||
|
||
| o konserre kesinlikle gitmem lazım geçen seferkine ablamın son anki rahatsızlığındn dolayı gidemedim ama bu sefer böle bişeye izin vermicemmmm....... | ||
|
||
| Bu sefer kaçmaz..!! bende ordayım | ||
|
||
gidenler gidemeyenlere anlatsın konseri video ve resimleri bekliyoruz . iyi eğlenceler gidenlere...
|
||
|
||
şunu anlamadım : sanırım çevresini rahatsız edecek davranışta bulunan insanlar, bu tarzdaki insanları içeri almamak veya mekandan çıkarmaktan bahsediyorlar, içerideki huzuru sağlamaka adına.Ooze Venue, etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri, bilet ücretini iade etme koşulu ile mekana almama veya mekandan çıkarma hakkına sahiptir. ayrıca ben de gitmeyi düşünüyorum hehehe:D:D |
||
|
||
bende varım valide izin vermez ama ondan izin alan mı vaar ![]() yuppii bende ordayım(arkadaşın anlamadğıı şeyi bende anlamadım )
|
||