|
||
| yihuuuu birazdan evden çıkacağımm...biraz fazla erken ama onları görmek için değer... bu akşamm her konserindeki gibi süperr olacakkkk!!! | ||
|
||
| arkadaslar aranızda kayıt yapan varmı nasıl gecti konser güzelmiydi | ||
|
||
konser sorunla basladı:(keremımın jakında problem Vardı 2 sarkı gruba katılamadı ama yınede superdıler:Dkerem cook ıyı 1 ınsan konserde su ıstedım attı sagolsun ![]() ( bu arada keremın penası bende) |
||
|
||
| arkadaslar resımlerı ve Vıdeoları sıteye gonderemıyoruz:D you tubeden takıp edebılırsınız |
||
|
||
izmirdeydim ama gidemedim bu kadar olur yaaa
|
||
|
||
konser çok güzeldi. konserin bittiğini sandık tekrar gelip 4 şarkı söylediler kulise girdim arzu diye biri bizi çıkardı kulisten
|
||
|
||
arkadaslar resımlerı ve Vıdeoları sıteye gonderemıyoruz:D you tubeden takıp edebılırsınız o zaman link verirseniz en azından biz daha rahat takip edebiliriz
|
||
|
||
muhteşem bir konserdi.mor ve ötesi'ni ilk defa görmemin mutluluğu ile coştum! 21 şarkı falan söylediler.tek kelimeyle harikaydı!
|
||
|
||
| arkadaşlar aranızda resim ve video çeken var mı? | ||
|
||
muhteşem bir konserdi.mor ve ötesi'ni ilk defa görmemin mutluluğu ile coştum! istanbul dışında çok söylüyolar doyalım diye 21 şarkı falan söylediler.tek kelimeyle harikaydı! ![]()
|
||
|
||
| süpeeeerddiiiii tek kelimeeeyllleeeeeee....onlar provaya gelince arabadan inerkende oradaydımmmm...provada da içerideydimmmm,izledimm... konserde deee en öndeyydiiimmm vee çıkışta daa kulisteyydiiimmm!!!!!! herşey mükemmelldiii....sonunda bu kadar çabaya rağmen tanışmanın mutluluğu içindeyimm...hepsii çoooookkk sıcakkanlıydılar....<3<3<3<3<3 | ||
|
||
konser çok güzeldi. konserin bittiğini sandık tekrar gelip 4 şarkı söylediler asistanlarıydı arzu son günüymüşş kulise girdim arzu diye biri bizi çıkardı kulisten ![]() biz 10saat beklediğimiz için bize kimse birşey demedi...gerçekten de hakkımızdı oraya girmek...
|
||
|
||
konser çok güzeldi. konserin bittiğini sandık tekrar gelip 4 şarkı söylediler asistanlarıydı arzu son günüymüşş kulise girdim arzu diye biri bizi çıkardı kulisten ![]() biz 10saat beklediğimiz için bize kimse birşey demedi...gerçekten de hakkımızdı oraya girmek...
|
||