|
||
fotoğraflar ve özetler için teşekkürler arkadaşlar(: eskilerden birşeyler çaldılar mı yazarsanız pek mutlu oluruz
|
||
|
||
| bu konseri kaçırdım çok üzüldüm ama fotograflar için sagolun. | ||
|
||
çaldıkları bütün şarkıları yazayım. ![]() 23,parti,kördüğüm(2 kez çaldılar),darbe,küçük sevgilim,kış geliyor,ayıp olmaz mı,büyük düşler,balıklar,aşk içinde,bir derdim var,cambaz,re,serseri,sevda çiçeği,son deneme,az çok,uyan,daha mutlu olamam,yaz yaz yaz,beyaz. |
||
|
||
iki kez kördüğümü çalmak he ilginçmiş eskilerden de 23, beyaz, balıklar varmış ki konserlerde duymaya bayıldığım şarkılardır. sizin adınıza gerçekten süper geçmiş anlaşılan,şarkı listesi enfesmiş (:
|
||
|
||
iki kez kördüğümü çalmak he ilginçmiş kördüğümü ilk çaldıklarında istedikleri gibi olmamış yani kerem özyeğen öyle dedi,tekrar çaldılar konserin sonuna doğru. eskilerden de 23, beyaz, balıklar varmış ki konserlerde duymaya bayıldığım şarkılardır. sizin adınıza gerçekten süper geçmiş anlaşılan,şarkı listesi enfesmiş (:
|
||
|
||
hmm. oh oh pek güzel bir dipnot olmuş konserden arda kalan
|
||
|
||
konser çok güzeldi. konserin bittiğini sandık tekrar gelip 4 şarkı söylediler asistanlarıydı arzu son günüymüşş kulise girdim arzu diye biri bizi çıkardı kulisten ![]() biz 10saat beklediğimiz için bize kimse birşey demedi...gerçekten de hakkımızdı oraya girmek... ![]() ya zor oldu baya bir dil dökmemiz gerekti ... ama o kadar saat beklediğimiz için bütün güvenlikle kanka olmuştuk ...o yüzden anladılar... valla oozenin kapısında sokakta oturduk o kadar saat :S ... ama değdii...
|
||
|
||
evet özellikle balıkları burak abim süper söyledi... ve eskilerden çalmaları çok hoşuma gitti..beyazı hiç beklemiyordum.. ama çaldılar... en çok 1945i bekledim çalmadılar.. kuliste harun abiye söyledim bir dahakine çalın lütfen diye...harun abi bunun zor olduğunu ve ordaki davulu dikkatli dinleyip dinlemediğimi sordu... bende pek anlamadığımı söyledim ve öğrendim ki o davul farklı birşeymiş konserlerde çalamıyorlarmış...
|
||
|
||
iki kez kördüğümü çalmak he ilginçmiş kördüğümü ilk çaldıklarında istedikleri gibi olmamış yani kerem özyeğen öyle dedi,tekrar çaldılar konserin sonuna doğru. eskilerden de 23, beyaz, balıklar varmış ki konserlerde duymaya bayıldığım şarkılardır. sizin adınıza gerçekten süper geçmiş anlaşılan,şarkı listesi enfesmiş (:![]() |
||
|
||
iki kez kördüğümü çalmak he ilginçmiş kördüğümü ilk çaldıklarında istedikleri gibi olmamış yani kerem özyeğen öyle dedi,tekrar çaldılar konserin sonuna doğru. eskilerden de 23, beyaz, balıklar varmış ki konserlerde duymaya bayıldığım şarkılardır. sizin adınıza gerçekten süper geçmiş anlaşılan,şarkı listesi enfesmiş (:![]() |
||
|
||
anlaşılan çok güzelmiş ya biz gene kaçırdık
|
||
|
||
çaldıkları bütün şarkıları yazayım. anlaşılan çok zevkli ![]() 23,parti,kördüğüm(2 kez çaldılar),darbe,küçük sevgilim,kış geliyor,ayıp olmaz mı,büyük düşler,balıklar,aşk içinde,bir derdim var,cambaz,re,serseri,sevda çiçeği,son deneme,az çok,uyan,daha mutlu olamam,yaz yaz yaz,beyaz. konsermiş ..ama bazı şarkıları iki defa çalmak yerine diğer şarkılarını da çalsalardı keşke mor ve ötesi konserlerinde gül kendine ve şehir albümüne fazla yer vermeyor eski parçalar da çalınsa keşke..2004 fanları yüzünden sadece son iki albümü biliyorlar...
|
||
|
||
konser çok güzeldi. konserin bittiğini sandık tekrar gelip 4 şarkı söylediler asistanlarıydı arzu son günüymüşş kulise girdim arzu diye biri bizi çıkardı kulisten ![]() biz 10saat beklediğimiz için bize kimse birşey demedi...gerçekten de hakkımızdı oraya girmek... ![]() ...kalp krizinden ölürdüm herhalde
|
||
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fotoğrafları bizimle paylaşan -tuğba- nickli üyemize teşekkür ederiz. |
||
|
||
konser çok güzeldi. konserin bittiğini sandık tekrar gelip 4 şarkı söylediler asistanlarıydı arzu son günüymüşş kulise girdim arzu diye biri bizi çıkardı kulisten ![]() biz 10saat beklediğimiz için bize kimse birşey demedi...gerçekten de hakkımızdı oraya girmek... ![]() ...kalp krizinden ölürdüm herhalde ![]() ...umarım tanışırsın birgün...
|
||