mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: 27 Ekim 2007-İzmir

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5

rainbow 30.10.2007 21:00:20
fotoğraflar ve özetler için teşekkürler arkadaşlar(: eskilerden birşeyler çaldılar mı yazarsanız pek mutlu oluruz Wink

kaygusuz 30.10.2007 21:12:27
bu konseri kaçırdım çok üzüldüm ama fotograflar için sagolun.

Birgül 31.10.2007 08:23:30
çaldıkları bütün şarkıları yazayım. Wink
23,parti,kördüğüm(2 kez çaldılar),darbe,küçük sevgilim,kış geliyor,ayıp olmaz mı,büyük düşler,balıklar,aşk içinde,bir derdim var,cambaz,re,serseri,sevda çiçeği,son deneme,az çok,uyan,daha mutlu olamam,yaz yaz yaz,beyaz.

rainbow 31.10.2007 14:58:52
iki kez kördüğümü çalmak he ilginçmiş Cheesy eskilerden de 23, beyaz, balıklar varmış ki konserlerde duymaya bayıldığım şarkılardır. sizin adınıza gerçekten süper geçmiş anlaşılan,şarkı listesi enfesmiş (:

Birgül 31.10.2007 15:04:43
iki kez kördüğümü çalmak he ilginçmiş Cheesy eskilerden de 23, beyaz, balıklar varmış ki konserlerde duymaya bayıldığım şarkılardır. sizin adınıza gerçekten süper geçmiş anlaşılan,şarkı listesi enfesmiş (:
kördüğümü ilk çaldıklarında istedikleri gibi olmamış yani kerem özyeğen öyle dedi,tekrar çaldılar konserin sonuna doğru. Wink

rainbow 31.10.2007 15:07:31
hmm. oh oh pek güzel bir dipnot olmuş konserden arda kalan Wink

* Nevermind(!) 31.10.2007 20:29:00
konser çok güzeldi. konserin bittiğini sandık tekrar gelip 4 şarkı söylediler  Cheesy kulise girdim arzu diye biri bizi çıkardı kulisten Cry Angry Angry
asistanlarıydı arzu son günüymüşş Sad biz 10saat beklediğimiz için bize kimse birşey demedi...gerçekten de hakkımızdı oraya girmek...
nerede beklediniz ve nasıl girdin ya kulise?bir daha beni de götür... Cheesy Cheesy
götürürüm Cheesy ya zor oldu baya bir dil dökmemiz gerekti ... ama o kadar saat beklediğimiz için bütün güvenlikle kanka olmuştuk Cheesy  Smiley ...o yüzden anladılar... valla oozenin kapısında sokakta oturduk o kadar saat :S ... ama değdii...Cheesy

* Nevermind(!) 31.10.2007 20:32:31
evet özellikle balıkları burak abim süper söyledi... ve eskilerden çalmaları çok hoşuma gitti..beyazı hiç beklemiyordum.. ama çaldılar... en çok 1945i bekledim çalmadılar.. kuliste harun abiye söyledim bir dahakine çalın lütfen diye...harun abi bunun zor olduğunu ve ordaki davulu dikkatli dinleyip dinlemediğimi sordu... bende pek anlamadığımı söyledim  Cheesy ve öğrendim ki o davul farklı birşeymiş konserlerde çalamıyorlarmış... Grin

kaygusuz 31.10.2007 23:30:13
kördüğümü ilk çaldıklarında istedikleri gibi olmamış yani kerem özyeğen öyle dedi,tekrar çaldılar konserin sonuna doğru. Wink
acaba yeni klip kördügümemi gelcek ondan mı?

shiloh_ 01.11.2007 01:25:10
acaba yeni klip kördügümemi gelcek ondan mı?
yeni klip çekecekler mi ben albüm hazırlığındalar zannediyorum

maynak 01.11.2007 09:06:53
anlaşılan çok güzelmiş ya biz gene kaçırdık Sad

derin miray 01.11.2007 14:16:56
çaldıkları bütün şarkıları yazayım. Wink
23,parti,kördüğüm(2 kez çaldılar),darbe,küçük sevgilim,kış geliyor,ayıp olmaz mı,büyük düşler,balıklar,aşk içinde,bir derdim var,cambaz,re,serseri,sevda çiçeği,son deneme,az çok,uyan,daha mutlu olamam,yaz yaz yaz,beyaz.
anlaşılan çok zevkli Cheesy konsermiş Grin Grin..ama bazı şarkıları iki defa çalmak yerine diğer şarkılarını da çalsalardı keşke mor ve ötesi konserlerinde gül kendine ve şehir albümüne fazla yer vermeyor eski parçalar da çalınsa keşke..2004 fanları yüzünden sadece son iki albümü biliyorlar...

derin miray 01.11.2007 14:22:15
konser çok güzeldi. konserin bittiğini sandık tekrar gelip 4 şarkı söylediler  Cheesy kulise girdim arzu diye biri bizi çıkardı kulisten Cry Angry Angry
asistanlarıydı arzu son günüymüşş Sad biz 10saat beklediğimiz için bize kimse birşey demedi...gerçekten de hakkımızdı oraya girmek...
nerede beklediniz ve nasıl girdin ya kulise?bir daha beni de götür... Cheesy Cheesy
çok şanslısınız darası da benim başıma inşallah Grin Grin Grin Grin...kalp krizinden ölürdüm herhalde Grin Grin Grin

living dead 01.11.2007 16:38:44

Fotoğrafları bizimle paylaşan -tuğba- nickli üyemize teşekkür ederiz.

* Nevermind(!) 01.11.2007 18:09:14
çok şanslısınız darası da benim başıma inşallah Grin Grin Grin Grin...kalp krizinden ölürdüm herhalde Grin Grin Grin
bende öyle diyordum ama o kadar sıcakkanlılardı kiii... ölmenize gerek kalmadan heyecanınızı yatıştırıyorlarr Cheesy Cheesy ...umarım tanışırsın birgün... Cheesy

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5