|
||
iki kez kördüğümü çalmak he ilginçmiş kördüğümü ilk çaldıklarında istedikleri gibi olmamış yani kerem özyeğen öyle dedi,tekrar çaldılar konserin sonuna doğru. eskilerden de 23, beyaz, balıklar varmış ki konserlerde duymaya bayıldığım şarkılardır. sizin adınıza gerçekten süper geçmiş anlaşılan,şarkı listesi enfesmiş (:![]() |
||
|
||
| sen galiba kapıda otururken yanında oturduğum gruptaki kızsın=) kuliste de konuşmuştuk.. güzel bir konserdi,tekrar bekleriz en kısa zamanda |
||
|
||
aaa evet oyum ben =) =)
|
||
|
||
| you tube mor ve otesı konser Videolarından takıp edebılırsınız |
||
|
||
hala kurtulamadım etkisinden yahu
|
||
|
||
gercekten muhtesemdi.. calınan parcalarla son konserlere göre en iyisiydi diyebilirim.sakız kutusuna imza attırmak gibi aptalca şeyler yapıp kafamıza baget yediğimiz güzel saatlerdi..
|
||
|
||
| şimdi tekrar çektiğim videoyu izliyordumda ... son şarkı olan "daha mutlu olamam"ı söylemeden önceki harun abinin konuşması bir kez daha büyüledi beni ve paylaşmak istedim... bütün dünya yıkılsada sağduyulu insanlara düşen sakin olmak..ve bu ortadoğuda ne kadar halk varsa hepsi kardeştir bizi birbirimize kırdırmaya çalışanların ne olduğunu siz biliyorsunz zaten..çokta mutlu bir zaman değil belki ama umudu havada tutmak,umudu yüksek tutmak dünyada bütün barışseverlerin tek birleştiği nokta belkide;ilk birleştiği nokta olmalı... |
||
|
||
hehe evet biraz geç olmuş ama fotoğraflar harika sağol.bu konser muhteşemdi ya...
|
||
|
||
| Çok teşekkürler =) Süper hepsi. | ||
|
||
| sagol bendede var bu fotolar. | ||
|
||
çok güzel resimler çok mersi justdarkness
|