|
||
| Aragones: "İstediğim oyuna yaklaştık" Fenerbahçe teknik direktörü Luis Aragones, Gençlerbirliği'ni 3-0 yendikleri maçta ikinci yarıda takımın sergilediği oyundan çok memnun kaldığını ve istedikleri performansa yaklaştıklarını söyledi. Aragones, ilk yarı çok uzun ve direkt oynamaya çalıştıklarını ifade ederek, "ilk yarı üzerimizde baskı varmış gibi oynadık, gergindik. İlk yarıdaki oyundan memnun değilim" dedi. İkinci yarı daha iyi oynadıklarını kaydeden İspanyol çalıştırıcı, "topa daha çok sahip olan, daha fazla pas yapan, Fenerbahçe'nin oynaması gerektiği gibi oynayan bir takım vardı. İki tane de gol geldi. İkinci yarıdaki oyundan çok memnum" diye konuştu. Aragones, "Kazım'ın ilk 11'de oynamamasının nedeni size karşı davranışları mı?" şeklindeki soruya da "tabii ki maça koyacağım 11'i antrenmanda oyuncularımın performansına göre belirliyorum. Hafta içinde yaptığımız idmanlarda Burak'ın formayı daha çok hak ettiğini düşündüm. O yüzden Burak'ı oynattım" yanıtını verdi. Lige çok büyük sakatlıklarla başladıklarını anlatan Aragones, "dünyanın önemli takımları da 4-5 sakat oyuncusu varsa tabii ki zordur bir yerlere gelebilmek. İkinci yarıda benim istediğim oyuna yaklaştı takım. Topa sahip olduk, kaleye kolay bir şekilde gideceğimizi gösterdik. Bu da benim için çok önemli bir göstergedir" ifadesini kullandı. Sezona yeni başladıklarını da kaydeden İspanyol çalıştırıcı, "futbolda mental, teknik ve taktik anlamda bakmak lazım. Kötü başlamış olabiliriz, ama en iyi şekilde düzelteceğimize inanıyoruz" şeklinde konuştu. Aragones, genç kaleci Volkan Babacan ile maçtan önce toplantı yaptığını da açıklayarak, "kendisine, 'sen Fenerbahçe için çok önemli bir oyuncusun, çok yeteneklisin, maçta bazı zorluklar gelebilir, ama bunun üstünden gelebilirsin' demiştik" sözleriyle açıklamalarını tamamladı. Gençlerbirliği teknik direktörü Mesut Bakkal, düşük tempoda geçen maçta puan almaları gerektiğini belirterek, "kazanacak bir oyun oynamadık" dedi. Bakkal, ilk yarıda dengeli giden bir oyun olduğunu vurgulayarak, "ilk yarıda Fenerbahçe de iyi değildi, ancak son dakikada bir gol yedik. İkinci devrenin başında da 10 kişi kaldık. Pozisyon olmadan üç gol yedik. Puan almamız gerekiyordu, ama olmadı" diye konuştu. Maçın çok zevksiz geçtiğini savunan Bakkal, karşılaşmadan keyif almadığını sözlerine ekledi.. |
||
|
||
| Bosna-Hersek maçı İnönü Stadı'nda .. A Milli Futbol Takımı, 2010 Dünya Kupası grup eleme maçında, Bosna Hersek ile BJK İnönü Stadı'nda karşılaşacak. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan açıklamada, 11 Ekim Cumartesi günü BJK İnönü Stadı'nda yapılacak karşılaşmanın saat 21.00'da başlayacağı ifade edildi. A Milli Futbol Takımı, eleme grubunda 15 Ekim Çarşamba günü de Estonya ile Tallinn'deki A.Le Coq Arena Stadı'nda saat 21.30'da karşı karşıya gelecek. Türkiye eleme grubundaki ilk maçında Ermenistan'ı deplasmanda 2-0 yendi, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Belçika ile 1-1 berabere kaldı. |
||
|
||
| Özgener, TFF'nin Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı ile işbirliği yaparak gerçekleştirdiği "Milli Gurur Milli Forma" sergisinin açılışının ardından soruları yanıtladı. Belçika maçında yaşanan tartışmaların kendilerini üzdüğünü belirterek, Fatih Terim ile yolların ayrılacağı dedikodularını duymadığını ve böyle bir durumun mümkün olmadığını söyledi. Özgener, basın mensuplarının böyle bir iddia olduğunu belirtmeleri üzerine, "ortada bir iddia yok, sizden duyuyorum" dedi ve şöyle devam etti: "Göreve geldiğim ilk günden beri şunu söylüyorum; Fatih Terim, Türk futboluna büyük emekleri geçmiş bir teknik direktördür. Milli takımımızın teknik direktörü ve Türk futboluna daha çok şeyler vereceğine inanıyorum. "Dolayısıyla, Fatih Terim'in gönderilmesi diye bir dedikoduyu sizden duyuyorum. Bizim gündemimizde Terim'in kalması ya da kalmaması gibi bir şey yok." Belçika maçında, bir futbol maçında yaşanmaması gereken şeyi, iki takımın teknik direktörünün de yaşadığını belirten Özgener, "futbolun doğasında bunlar var. Bizim Fatih hocamızla ilgili gündemimizde bir şey yok" dedi. Özgener, rahmetli eski başkan Hasan Doğan'ın, Terim ile prensip anlaşmasına vardığını tekrarlayarak, "Terim hoca da aynı sözün bizimle de geçerli olduğunu zaten bana beyan görüşmemizde söyledi. Yani söz yeterlidir. Resmiyete dökülünce biz sizlerle paylaşırız" ifadesini kullandı. Fatih Terim'in milli takımın yanı sıra başka bir takımı çalıştırması konusundaki spekülasyonlara da açıklık getiren Özgener, "ben ve arkadaşlarım milli takım çalıştırıcısının, iki takım çalıştırmasına hiç bir zaman sıcak bakmıyoruz. Milli takımlar sorumluluğu çok yoğun tempoda ve full time çalışılması gereken bir iş. Dolayısıyla milli takımlar sorumlusu sadece milli takım çalıştırır" dedi. |
||
|
||
| De Keersmaecker: "Terim'i şikayet etmeyeceğiz" Belçika Futbol Federasyonu Başkanı Francois De Keersmaecker, Türkiye-Belçika maçında Fatih Terim'in Rene Vandereycken'e yaptığı hareket için şikayette bulunmayacaklarını açıkladı. Fatih Terim ile Rene Vandereycken maç sırasında sert bir şekilde tartıştı. Belçika'nın en yüksek tirajlı gazetesi HLN'nin manşetten verdiği haberde, Keersmaecker'in, Fatih Terim'in Rene Vandereycken'e yaptığı el hareketinin fotoğraflarını gördükten sonra şoke olduğu belirtildi. Keersmaecker, "maçın içinde maç oynadılar. Ama Terim'in o işareti (boynuz işareti) yaptığını görmedim. Fotoğrafları Türk basınında görünce şoke oldum. Basına yansıyan fotoğraflardaki hareket bardağı taşıran son damla oldu" dedi. Maçın Norveçli FIFA gözlemcisi Svein Johannesen'in olaylarla ilgili rapor hazırladığını bildiren Keersmaecker, yaşananlar için direkt şikayette bulunmayacaklarını, aksi takdirde olayları alevlendirmiş olacaklarını kaydetti. Saha kenarında yaşananları anlatmak istemeyen teknik direktör Vandereycken ise, "bana karşı yapılan harekete kızdım. İlk yarıdan beri hakem bize karşıydı. Bu da Fatih Terim'in hakemin üzerindeki etkisi yüzünden oldu" değerlendirmesini yaptı. Türkiye ile Belçika'nın İstanbul'da 1-1 berabere kaldığı 2010 Dünya Kupası eleme grubu maçında Terim ve Vandereycken karşılaşma sırasında çok sert şekilde tartışmış, iki taraf da olaylar yüzünden birbirini suçlamıştı. |
||
|
||
| ''Ronaldo'ya kapımız açık!'' Chelsea Teknik Direktörü Luiz Felipe Scolari, Manchester United'da forma giyen eski öğrencisi Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılmayı düşünmesi durumunda, kapıların kendisine açık olduğunu söyledi.. Chelsea ile Manchester United arasında pazar günü yapılacak dev maç öncesi İngiliz basınına açıklamalar yapan Scolari, baba-oğul ilişkisine sahip olduğu Ronaldo hakkında konuştu. Tecrübeli teknik adam, "Portekiz'in başında olduğum dönemlerde Dünya'da Yılın Futbolcusu adayları için 3 futbolcu seçmek zorundaydım. Bir sene Didier Drogba'yı seçtim, bir başka sene John Terry'i yazdım ve başka bir sene de Frank Lampard'a oy verdim. Şimdi bu futbolcuyla birlikteyim ve bu benim için çok iyi. Belki gelecek sezon da Cristinao da benimle olur. O'na söyleyin bir değişiklik istiyorsa, kapıları onun için açarım" dedi. Euro 2008'in ardından Chelsea'nin başına geçen Scolari, "Portekiz'e geldiğimz zaman, Ronlado sadce 17 yaşında genç bir çocuktu. Şimdi ise iyi bir karaktere sahip fakat daha şimdiden geleceğini düşünüyor. O zamandan bu yana çok gelişti. Bir gün Manchester'ı bırakabilir.. Bir iki sene içinde bir başka kulübe gidebilir. Gelecek sezon kendisini Portekiz'in kaptanı olarak görebilirim çünkü insanlar O'nu seviyor ve güvene sahip. İyi bir adam, büyüdü ve şimdi daha da olgun. Şu anda dünyadaki en iyi üç oyuncudan biri" diye konuştu. Hayır.Olamaz,olmamalı.Ronaldo'yu Chelsea'de görmeye dayanamam.Zaten gelmez,gelmesin.İspanya'da oynamak istiyordu gitsin işte Barça ya da Madrid'e. Scolari'ye zaten uyuzdum,bu laflarından sonra iyice sinir oldum.Mourinho'yu özledik biz
|
||
|
||
| Terry'nin cezası kaldırıldı! İngiltere Milli Takımı ve Chelsea'nin başarılı savunma oyuncusu ve kaptanı John Terry'nin Manchester City maçında gördüğü kırmızı kart için Maviler tarafından İngiltere Futbol Federasyonu'na (The FA) yapılan itiraz kabul edildi. City of Manchester Stadı'nda oynanan ve konuk ekibin 3-1 kazandığı Manchester City-Chelsea maçında ev sahibi ekibin Brezilyalı golcüsü Jo'yu düşüren Chelseali John Terry'nin gole giden oyuncuyu indirdiği kararına varan hakem Mark Halsey Maviler'in kaptanını oyundan ihraç etmişti. Chelsea'nin bu karar için İngiltere Futbol Federasyonu'na (The FA) yapılan itiraz kabul edilince yıldız oyuncunun aldığı ceza da kaldırılmış oldu. Hatanın neresinden dönülürse kardır.
|
||
|
||
| Anfield'da ses yok! 2. dakiakada Gerrard'la bulduğu golü hakem tarafından iptal edilen Liverpool 90 dakika boyunca abluka altına aldığı Stoke City kalesinin ağlarını havalandıramadı. Stoke City'nin 1 puana razı oynadığı Anfield Road'da Liverpoollular'ın beceriksiz son vuruşları 2 puana maloldu. Geçtiğimiz hafta içinde Marsilya'yı Veledrome'daki Şampiyonlar Ligi mücadelesinde 2-1 yenen Liverpool, Premier League 2008/09 Sezonu'nun beşinci haftasında da Stoke City'yi konuk etti. Anfield Road'daki mücadelede Andre Marriner düdük çaldı. Liverpool 0-0 Stoke City Karşılaşmanın 2. dakikasında Liverpool kaptanı Steven Gerrard'ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta top direkt olarak ağlara gitmiş olsa da, hakem Andre Marriner kafa topu mücadelesinde Fernando Torres'in rakibine faul yaptığı kararına varınca gol iptal oldu. Stoke City defansının pozisyonda ofsay itirazları da vardı. Mücadelenin 22. dakikasında sakatlanan Stoke Cityli Ibrahima Sonko oyuna devam edenedi ve yerini Leon Cort'a bırakmak zorunda kaldı. Bu arada Stoke City'nin 29 yaşındaki Jamaikalı oyuncusu Ricardo Fuller'ın hakemin gözünden kaçan küpeleri dikkat çekti. Liverpool bu beraberlikle puanını 11 yaptı ve liderliği maç fazlasıyla Chelsea'den devraldı. Tarihinde ilk kez Premier League'de mücadele eden Stoke City ise 5. haftanın ardından 3 puana yükseldi. Günün diğer maçlarındaysa; Blackburn 1 - 0 Fulham West Ham 3 - 1 Newcastle |
||
|
||
| Londra'da nefesler kesildi! 2008/09 Sezonu'nun 5. haftasında Chelsea deplasmanına konuk olan Manchester United; 1-0 öne geçtiği maçta beraberliğe razı oldu. Premier League'de 85 maçtır kendi sahası Stamford Bridge'de yenilmeyen Chelsea; 2002'den beri Londra'da kazanamayan Kırmızı Şeytanlar'a yine galibiyet sevinci yaşatmadı. Premier League'de 2008/09 Sezonu'nun şampiyonluk yarışında en önemli mücadele olacağı tahmin edilen 5. hafta karşılaşmasında Chelsea son 2 sezonun şampiyonu Manchester United'ı konuk etti. Stamford Bridge'deki kritik mücadelede İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Mike Riley düdük çaldı. En son 21 Mayıs 2008'de Moskova'da oynanan Şampiyonlar Ligi Finali'nde karşılaşan iki ekipten ManU rakibine seri penaltı atışları sonrasında üstünlük sağlamış ve Kırmızı Şeytanlar Avrupa'da sezonun en büyüğü olmuştu. Chelsea bu karşılaşmaya 84 Premier League maçı boyunca Stamford Bridge'de kaybetmeme istatistiğiyle çıktı. Chelsea'nin başarılı orta saha oyuncusu Lampard bu mücadeleyle Premier League'deki 400. maçına çıktı. Chelsea: Cech, Bosingwa, Carvalho, Terry, Ashley Cole, Obi, Joe Cole, Ballack, Lampard, Malouda, Anelka Yedekler: Cudicini, Drogba, Bridge, Kalou, Alex, Belletti Menajer: Luiz Felipe Scolari Manchester United: Van der Sar, Neville, Ferdinand, Evans, Evra, Fletcher, Hargreaves, Scholes, Park, Berbatov, Rooney Yedekler: Kuszczak, Brown, Ronaldo, Giggs, Nani, O'Shea, Tevez Menajer: Sir Alex Ferguson Chelsea Stamford Bridge'de Bordeaux'la yapılan ve Maviler'in 4-0 kazandığı Şampiyonlar Ligi mücadelesinden farklı olarak Deco'yu yedeğe çekti, Ballack'ı sahaya sürdü. Scolari Kırmızı Şeytanlar karşısında daha dirençli bir orta sahayı tercih etti. Liverpool maçında sakatlanan Carrick'in yerine Hargreaves Chelsea karşısında ilk 11 başladı. Cezalı Vidic'in yerine Evans savunmadaki yerini aldı, menajer Sir Alex Ferguson bu maçı düşünerek Evans'ı geçtiğimiz hafta içinde Villarreal'le Old Trafford'da yapılan Şampiyonlar Ligi maçında da ilk 11'de oynatmıştı. Chelsea [1 - 1] Manchester United 18' [0 - 1] Park 80' [1 - 1] Kalou Mücadele fırtına gibi başladı; dokuzuncu dakikanın ilk saniyelerinde rakip kalede Rooney'yle pozisyon bulan Manchester United sadece 30 saniye sonra da Joe Cole'un golle burun buruna kaldığı pozisyona maruz kaldı. Chelsea çok erken bir değişiklik yapmak zorunda kaldı; mücadelenin 13. dakikasında oyuna devam edemeyen Portekizli savunmacı Carvalho'nun yerine Brezilyalı Alex girdi. 16. dakikada Rooney'nin sağ kanada pasında Cech'le karşı karşıya kalan Ferdinand başarılı file bekçisini geçemedi, top kornere gitti. VE MANU GOLÜ BULDU!.. Orta sahada yaptığı baskıyla topu kazanan Kırmızı Şeytanlar tek paslarla ilerledi, 18'de Evra'nın vuruşunda Cech'den dönen topu boş filelere yollayam Koreli Park takımını zorlu mücadelede öne geçirdi. Chelsea'de Portekizli süper yıldız Deco'nun maç öncesinde ısınırken sakatlandığı ve yedekler arasında da olmadığı bildirildi. Bu sakatlığın ardından Ballack ilk 11'e monte edilmişti. Maçtaki ikinci zorunlu değişiklik de erken geldi; Chelseali Malouda'yla çarpışan Hollandalı file bekçisi Van der Sar dizine aldığı darbe sebebiyle oyuna devam edemedi ve 32. dakikada yerini Polonyalı Kuszczak'a bıraktı. 41. dakikada ManU defansının arkasına atılan pasa hareketlenen Anelka çaprazdan vurdu, Fransız oyuncu çerçeveyi bulamayınca meşin yuvarlak üstten dışarı gitti. 44. dakikada Malouda'nın yakın mesafeden vuruşunda Kuszczak yerinde bir refleksle gole izin vermedi. Hakemin pozisyonda ofsayt düdüğü de vardı. İlk yarıda sakatlıklar sebebiyle fazlasıyla duran mücadelenin sonuna 3 dakikalık oynanmamış süre ilave edildi. ManU Stamford Bridge'de devre arasına 1-0'la girmeyi başararak önemli bir avantaj sağladı. Orta sahada daha etkili olan Kırmızı Şeytanlar'ın oyunda daha baskılı olduğu gözlendi. Skoru kendi lehine çevirebilmek için hücum hattında değişikliğe giden Scolari ikinci yarıya Malouda-Drogba değişikliğiyle başladı, Ferguson'un bu hamleye cevabı gecikmedi; ilk yarıda sarı kart gören Scholes 54. dakikada yerini Portekizli süper yıldız Ronaldo'ya bıraktı. ManU'nun Polonyalı file bekçisi Kuszczak 66. dakikada kendisiyle karşı karşıya kalan Joe Cole'a gol imkanı vermeyerek Van der sar'ın ykluğunu aratmayacağı sinyalini verdi. Chelsea 74'te gole çok yaklaştı; Anelka zoru başararak golü atamadı. Bir dakika sonra da rakip kaleyi Ballack yokladı; Alman oyuncunun vuruşu yandan dışarı gitti. Maç yeniden tempo kazandı; 77'de ikinci gole çok yaklaşan ManU, Rooney'nin vuruşunda yan ağlara takıldı. VE CHELSEA BERABERLİĞİ YAKALADI!.. Birkaç dakika önce Ballack'ın yerine oyuna giren Kalou, Mikel'in kullandığı serbest vuruşta iyi yükseldi ve skora denge getirdi. 85. dakikada Fletcher'la gole yaklaşan ManU Alex engeline takıldı; Brezilyalı oyuncu bir kaleci gibi plonjon yaparak topa göğsüyle müdahale etti. 90+2. dakikada rakibine faul yapan Ferdinand'ın pozisyonuna isyan eden Sir Alex Ferguson sahaya girdi. Maç boyunca 6 sarı kart barajını aşan ManU federasyonun £25.000 cezasına da maruz kaldı. 2002'den beri Stamford Bridge'de kazanamayan Manchester United yine galibiyet sevinci yaşayamazken, Chelsea Premier League'de sahasında yenilmeme istatistiğini de 85 maça çıkardı. |
||
|
||
| Inter, ligin yeni takımı Lecce'yi Julio Cruz'un bitime 11 dakika kala attığı golle 1-0 yendi. Pazar günü ezeli rakibi Milan ile karşılaşacak olan son üç sezonun şampiyonu Inter, dört hafta sonunda 10 puanla zirvedeki yerini koruyor. İlk iki maçını kaybettikten sonra geçtiğimiz hafta galibiyetle tanışan Milan, deplasmanda Reggina'yı Marco Borriello ve Alexandre Pato'nun golleriyle 2-1 mağlup etti. Inter'in dokuzar puana sahip takipçileri Lazio ve Atalanta dördüncü maçlarından galibiyetle ayrıldı. Lazio Fiorentina'yı 3-0, Atalanta da Cagliari'yi 1-0 yendi. Günün sürprizini Juventus ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Catania yaptı. Torino ekibi Amauri ile öne geçti, Gianvito Plasmati skoru eşitledi. Amauri ve Alessandro Del Piero' nun birer vuruşunda top direkten döndü. Sekiz puanlı Juventus averajla Napolin'nin ardından beşinci durumda. Catania ise Udinese ile yedişer puanlı iki takımdan biri. Sezon kötü bir giriş yapan Roma deplasmanda Cenova'ya 3-1 yenilerek dört puanda kaldı. Cenova'nın iki golünü Diego Milito atarken, Roma'nın golünü atan Daniele De Rossi kırmızı kart gördü. Serie A - 4. Hafta Atalanta 1-0 Cagliari Bologna 0-3 Udinese Chievo 1-1 Torino Cenova 3-1 Roma Inter Milan 1-0 Lecce Juventus 1-1 Catania Lazio 3-0 Fiorentina Napoli 2-1 Palermo Reggina 1-2 Milan Siena 0-0 Sampdoria |
||
|
||
| Brezilyalı yıldız Rivaldo Bunyodkor formasıyla çıktığı üçüncü maçta da gol atarken, Özbek kulübü Asya Şampiyonlar Ligi yarı finaline yükseldi. Çeyrek finali ilk maçında 2-2 berabere kaldığı İran'ın Saipa takımı ile Taşkent'teki rövanşta karşı karşıya gelen Bunyodkor sahadan 5-1 galip ayrıldı ve yarı finalist oldu. İlk defa kendi sahasında taraftar karşısına çıkan Rivaldo 45. dakikada penaltıyı gole çevirdi ve yeni takımının formasını giydiği üçüncü maçta dördüncü golünü attı. Asya Şampiyonlar Ligi'ne ilk defa katılmasına rağmen son dörde kalmayı başaran Özbekistan kulübü, Avustralya'nın Adelaide United kulübü ile 8 ve 22 Ekim tarihlerinde yarı final mücadelesi yapacak. Özbekistan milli takımının başına getirilen teknik direktör Mircelal Kasimov, Bunyodkor'un başında son maçına çıktı. Kasimov, Brezilyalı Zico'yu ima ederek, böyle bir teknik adamın Bunyodkor'a gelmesinin hem kulüp hem de Özbek futbolu için çok faydalı olacağını belirtti. Prensipte anlaştığı Bunyodkor ile görüşmek üzere Taşkent'te bulunan Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Zico, çeyrek final rövanş karşılaşmasını tribünlerden izledi. |
||
|
||
![]() UEFA İcra Komitesi, 2009/2010 sezonundan itibaren UEFA Kupası'nın UEFA Avrupa Ligi olarak anılacağını duyurdu. UEFA Kupası tarihe karışıyor. Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) Fransa'nın Bordeaux Kenti'nde gerçekleştirdiği İcra Komitesi toplantısında, UEFA Kupası'nın isminin değiştirilmesi kararlaştırıldı. UEFA'dan yapılan açıklamada Avrupa'nın kulüpler bazında iki numaralı organizasyonu olarak bilinen kupanın 2009/2010 sezonundan itibaren UEFA Avrupa Ligi olarak anılacağı ifade edildi. Açıklamada, değişikliğin sadece isimden ibaret olmadığı yeni bir formatla organizasyonun düzenleneceği ve 48 takımdan oluşan grup aşamasının yanı sıra, yayın haklarında, sponsorluklarda, logoda ve resmi topta değişiklikler olacağı vurgulandı. Yeni formatta amacın, Avrupa futbolunda daha az bilinen ülkelerin ya da kulüplerin adlarının duyulmasını sağlamak olduğu da ifade edildi. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan UEFA Başkanı Michel Platini, "Bu değişiklikler tarihi organizasyonu geliştirecektir. Yeni yapılanma UEFA ve Avrupa futbolu için çok önemlidir. Bu bizlere daha çok taraftar, oyuncu, kulüp ve Avrupa kulüp futbolunun heyecanını verecek. Yeni formatın UEFA Avrupa Ligi'ne başarılı ve yeni bir güç vereceğine inanıyorum" dedi. |
||
|
||
| yapılması gereken bir yenilik.bu yıl kupada çok iyi takımlar var ama formattan mıdır nedir bir heyecan eksik. |
||
|
||
ben logosunu çok beğendim.. sarı kırmızı biribirine en uyumlu renkleri kullanmışlar burdan kendilerini tebrik ediyorum
|
||
|
||
rengide güzel hem ![]() hem de evet yapılması iyi oldu bence. |
||
|
||
uefa kupası hep ikinci planda kaldı..şampiyonlar liginde elenenlerin uefaya katılmasından sanırım..heyecan istiyoruz
|
||