|
||
Chelsea,Liverpool ve Milan sevgim anca bu sıraya mı getirmiş canım yanlış bu anket ![]() Merve itiraz edelim O zaman internet'te araştırma yapmanızı tavsiye ederim... Mervee Sport Markt'ı aradım.Yeniden düzenleyip özür yazılarıyla beraber yayınlayacaklarmış listeyi ![]() Rumeysa sus Barçayı severdim bir zamanlar ama Ronaldinho yüzünden uyuz oluyorum takıma
|
||
|
||
Deniz asil sen sus.. ![]() Ronaldinho'ma laf edenin bogazini keserim.. Bu sen bile olsan.. Hih.. ![]() Kiskananlar catlasin, kiskananlar catlasin..
|
||
|
||
Abi neyini seveyim adam sürekli gülüyormuş gibi gözüküyor çünkü dişleri yüzünden ağzını kapayamıyor Ya o değil de ben Brezilya futbolu değil de Alman futbolunu severim sade ve sonuca giden..O nedenle açmıyor bu şahsiyet beni hem de feci halde gıcık oluyorum.Barça sevgimi yedi bitirdi ![]() Çatladım var mı ![]() Milan,Liverpool dururken olmaz bu.Chelsea'yi de ilk üçe istiyorum.Yeni sıralamayı yayınladıklarında görüşürüz
|
||
|
||
| severler tabi. uefa kupasını almış bi takımı avrupada sürekli yenince hava yapabiliyolar. | ||
|
||
orkun neden yok acaba bu sıralamada
|
||
|
||
| 5. Oliver Kahn- FC Bayern München- 42 puan. bu adamı nerede görsem korkuyorum,değişik tepkileri var.. benim kalecim Oliver.. |
||
|
||
5. Oliver Kahn- FC Bayern München- 42 puan. birde orkuna bak o zaman bu adamı nerede görsem korkuyorum,değişik tepkileri var.. benim kalecim Oliver..
|
||
|
||
| Gs yın hakkıdır.Ama son zamanda başta İngilizler olmak üzere bütün dünya Beşiktaşın Taraftarını konusuyor ve takip ediyor.Dünyada ilk 5 e giren en iyi taraftar grubu olarak,zamanla daha yükseğe cıkacağını söyleyebilirim. | ||
|
||
ikinci takımım ilk sırada kalbimin birincisi galatasaray'ında sıralamaya girmesi geyet doğal bişe
|
||
|
||
ikinci takımım ilk sırada evet çok doğal kalbimin birincisi galatasaray'ında sıralamaya girmesi geyet doğal bişe kim ne derse desin ![]() GS kalbimizin 1 numarası
|
||
|
||
| bence sıralama tam yerinde olmus gercı gönlümüz türk takımlarının ilk sıralarda olmasından yana ama barca gercektende 1 numara | ||
|
||
şimdilik ilk 20 de olabilir ama bekleyin Fenerbahçem zamanı gelince ilk onda olcak naber ayrıca şu anda galatasarayın Avrupa da hiçbir etkinliği yokkkkk
|
||
|
||
kıskanıyoruz kuduruyoruz para para para..napolyon olsa bu kadar kıskanmaz hani ![]() Şimdi sevgili mordaşlar, fenerasyon dönemini de biliriz O yüzden bu tartışmalara girmeyelim bence ki yazının taraflı olduğu da her halinden belli ![]() bence de.... |
||
|
||
| oraya bi de yıl içinde en fazla ödül alan takım yerine çok az zaman sonra Fenerbahçe yi de ekleyeceksiniz başvurular yapılıo | ||
|
||
| aurellio değil o mehmet ayrıca türk olmasa milli takımda olmaz dı ve onun gol atmasına sevinmeyeni yani türk düşmanı sayabiliriz bence (futbol adına) ama yanlış anlamayınnn | ||