mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Spor

Konu: Türkiye'den ve dünyadan önemli spor olayları

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [ 19 ] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76

yumurta 28.05.2008 10:42:13
fener yok mu burda  Grin işte biz ya biz fazla söze gerek yok her şey ortada

Söz konusu galatasaraysa gerisi teferruattır

Söz konusu galatasaraysa gerisi teferruattır

galatasaray dünyanın en iyi 20. takımı deyil kimse attmasın nerden uyduruosunuz be fenerin galatadan 1000 kat daha iyi olduğunu siz de biliyorsunuz
o yüzden ilkler ve tekler GALATASARAYDAN çıkıyor değil mi o yüzden ilk üç yıldızı alan takım CİMBOM değil mi o yüzden 12 şubat 1911 de 11 KİŞİ OLMANIZA RAĞMEN 7 CİMBOMLUYA 7-0 YENİLDİNİZ DEĞİL Mİ o yüzden fenerin hala daha bir ueaf sı yok değil mi Türk oyuncularla bir şey beceremediğinden para bastırıp yabancı oyuncu alıyosunuz böyle mi güçlü oluyosunuz birini eleştirmek için önce eleştirdiğinizden üstün konumu gelmeniz gerekiyo ama adaletle öyle yabancılarla değil

firat027 28.05.2008 11:02:41
Herşey Paradır Diyenler

Galatasaray Tarihi'ni Okumanız Önemle Rica Olunur Wink

problematique 28.05.2008 14:11:14
hayır fenerbahçe çünkü gs bir gol yiyo bitiyo daha psv yi yenemiyorlar eskidendi onlar 2000 yıllarda

En iyi takım olmak demek sadece yenildiği yendiği maçlarla sınırlı kalmaz güzel arkadaşım.Nasıl oynadığı da önemlidir ve ne şartlar altında.Tromso'yla oynadığımız maçı örnek verelim mesela.O şartlarda,o dandirik sahada herkes buz dansı yaptığı sahada Fenerbahçe olsaydı yine aynı skoru alırdı ve Tromso'ya yenilirdi.Tabi sen bunu anlamayabilirsin ki futboldan anlamıyosan.
Galatasaray'ın dünyada tanınmış bir takım olduğunu ve çok iyi izlenimler bıraktığını kimse inkar edemez,etmesin.Siz de kupa alsaydınız senelerce bunu bize söylerdiniz.Tabi hiç almadığınız için böyle konuşman normal.Size de nasip olur umarım..Müthiş bir duygu çünkü..

bilmececi??? 28.05.2008 14:47:56
düsünün dünya da o kadar takim var ve biz o takimlar arasinda 20.ciyiz gercekten cok gurur verici Cool o listeye giremeyenler düsünsün Grin
Arkadaşım ben Beşiktaşlı olarak şunu söylemem gerek o listeye giremeyenler düşünsün demişsin çokta umrumdaydı o liste bu iş aynı Eurovisionda Mor ve Ötesi'nin 7. olupta biz Mor ve Ötesi fanı olaraktan çokta umrumdaydı o yarışma demesi gibi bişey bende burda o felsefenin içindeyim bu liste önemli değil.Önemli olan somut başarılar lig ve avrupa başarıları gibi.Oradan kendinize övünme payı çıkarsanız hadi bi şey demicem.

seyd_a1905 28.05.2008 22:43:09
seni seviyorum cimbomum Smiley Grin

kraker 29.05.2008 16:26:12
uyuyuyakaLınca nasıL oLuyor ya sanki her programdan sonra bizim kutLamaLar var bi görevLi sokmuyor yayına uyuyakalıncada mecburen yayınLandı heraLde....daha mantıkLı bi açıkLama buLamadım Tongue

anarsist 29.05.2008 16:29:38
komikmiş yav
üff sanki ne olmuş bu tepkileri de anlamıyorum Grin Grin Tongue

lel92 29.05.2008 18:16:45
Adam bilerek yapmıştır Grin

Birgül 29.05.2008 18:17:58
Allah'ım ya....  Grin ben de fenerbahçeliyim fakat hakikaten çok komik geldi ya.

asude 29.05.2008 18:58:58
haha çok komik Cheesy  Cheesy

morvemervesi 30.05.2008 08:09:42
Türkiye Finlandiya maçından galip ayrıldı

Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren (A) Milli Takım, üçüncü hazırlık maçında Finlandiya'yı 2-0 yendi.

Karşılaşmanın 12. dakikasında, orta sahada topu kontrol eden Emre Belözoğlu, Finlandiya savunmasının arkasına sarkan Mevlüt'ü gördü. Ancak bu futbolcu, ceza alanı içinde topu kontrol etmekte güçlük çekince meşin yuvarlak auta çıktı.

15. dakikada, Sabri'nin ceza alanının sağından yaptığı ortaya geriden gelerek ayak koyan Tuncay, topu ağlara gönderdi.

19. dakikada, yine rakip savunmanın arkasında topla buluşan Mevlüt'ün yerden sert vuruşunda, kaleci Enckelman'ın müdahalesiyle meşin yuvarlak kornere gitti.

35. dakikada, Alexei Eremenko'nun sağ taraftan ceza alanına gönderdiği topa, Kuivasto'nun müsait pozisyonda vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

41. dakikada, ceza alanının sağ çaprazında kazanılan serbest atışı Alexei Eremenko kullandı. Bu futbolcunun vuruşunda, kaleci Volkan son anda müdahale ederek gole izin vermedi.

50. dakikada, ceza alanının sağ çaprazında kazanılan serbest atışı Nihat Kahveci kullandı. Bu futbolcunun yerden vuruşunda, top yandan auta gitti.

61. dakikada, Jonatan Johansson'un sağ kanattan ortaladığı topa ön direkte Mikael Forssell, Gökhan Zan'dan önce ayak koydu. Meşin yuvarlak, az farkla yandan auta çıktı.

88. dakikada, sağ kanatta topla buluşan Kazım'ın ceza alanına yaptığı ortada, Semih meşin yuvarlağı rakip filelere gönderdi.

Milliler, Almanya kampındaki son hazırlık maçında Finlandiya'yı Tuncay ve Semih'in golleriyle 2-0 yendi.

Stat: MSV Arena
Hakemler: Thorsten Kinhöfer, Detlef Scheppe, Christian Fischer (Almanya)
Türkiye: Volkan, Hamit, Hakan Balta, Gökhan Zan, Servet, Sabri, Emre Belözoğlu, Mehmet Aurelio, Tuncay, Nihat, Mevlüt
Finlandiya: Enckelman, Nyman, Kallio, Pasoja, Kuivasto, Vaerynen, Roman Eremenko, Heikkinen, Forssell, Alexei Eremenko, Kolkka

morvemervesi 30.05.2008 08:13:00
Polat: "Hakan'a 5 yıllık teklif sunacağız"

Hakan Şükür ve Adnan Polat

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, son günlerde sarı-kırmızılı takımda kalıp kalmayacağı gündemde olan kaptan Hakan Şükür'le ilgili ''Biz Hakan'a 1 yıllık değil, 5 yıllık sözleşme teklifi yapacağız'' dedi.

Polat, Mecidiyeköy'deki kulüp binasında yapılan ve 3.5 saat süren yönetim kurulu toplantısının ardından, ikinci başkan Mehmet Helvacı ve başkan yardımcısı Yiğit Şardan'la birlikte basına Hakan Şükür'le ilgili açıklamada bulundu.

Adnan Polat, Galatasaray Kulübü'nün, Hakan'la ilgili aldığı kararı açıklarken, Şükür'e 1 yıllık değil 5 yıllık sözleşme teklifi yapacaklarını açıkladı.

"Hakan'ı bu 5 yılda Galatasaray'ın futbol elçisi olarak aramızda görmek istiyoruz" diyen Polat, "Bundan kastımız, Galatasaray Futbol Okulları'nı, bundan sonra Galatasaray Hakan Şükür Futbol Okulları olarak isimlendireceğiz. Türkiye'nin her yerinde açılacak futbol okullarını, Hakan Şükür Futbol Okulları olarak adlandıracağız. Hakan'ı, Galatasaray'ın yapacağı tüm sosyal sorumluluk projelerinde görevlendirmeyi arzu ediyoruz" diye konuştu.

Adnan Polat, Hakan Şükür'e takımın tüm projeleri içinde görev teklif edeceklerini de söyledi.

Polat, "Yönetim kurulumuz ayrıca, Florya tesislerinde Metin Oktay'ın heykelinin yanına, Hakan'ın heykelinin dikilmesine karar verdi. Galatasaray yönetimimin dışında, kabul ederse, benim de ona şahsi bir armağanım olacak. Galatasaray'ın, Adnan Polat Kamp Tesisleri var. Bu tesisteki adımı kaldırıp, Hakan Şükür adının konulmasını teklif edeceğim kendisine" dedi.

Kulüp başkanı Adnan Polat, Hakan'a yapacakları teklifle ilgili projenin detayları üzerinde çalıştıklarını, bittiği zaman kendisine göstereceklerini kaydetti.

Bir gazetecinin, "Bu, gelecekte teknik direktör olması yolunda altyapı oluşturacak mı ?" sorusuna Polat, "Önünü açacak her şey olabilir" yanıtını verdi.

Teklifle ilgili olarak yarın Hakan'la bir araya gelebileceklerini de kaydeden Polat, "Müsait olduğu ilk anda kendisiyle görüşebiliriz, ama arzu ettiğimiz sözleşme paketi ancak önümüzdeki hafta cuma gününe kadar netleşir. Ayrıntılarını tamamlamak istiyoruz" dedi.

Hakan'a yapılacak jübile konusunda da "Önümüzdeki 3 yıllık dönemde, ne zaman isterse o zaman bir jübile yapacağız. Zamanına kendi karar verecek" ifadesini kullanan Polat, yeni teknik direktörle ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı.

yumurta 31.05.2008 11:30:40

Hakan Şükür günlerdir süren suskunluğunü bozdu. Yönetimin son teklifine yıldız futbolcu bakın ne dedi?
Hakan Şükür Galatasaray'dan ayrılıyor. Futbol elçisi değil sahada futbolcu oynamak isteyen Şükür, teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Adnan Polat'ın futbol elçisi ol teklifine soğuk bakan Şükür, "Herhalde Galatasaray'dan bu sene ayrılıyorum" dedi.

CNN Türk'ten Tahire Demirca'nın sorularını yanıtlayan Şükür Galatasaraylıları ve spor kamuoyunu yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu:

"Herhalde Galatasaray'dan bu sene ayrılıyorum. Önümüzde gelecekle ilgili planları uygulamak üzere bazı kararlar alacağız. Onları değerlendireceğim."

Heykelinin dikilmesiyle ilgili olarak da Şükür şunları söyledi:

"Bunların yaşarken olması hoş güzel şeyler ama ben tabiki bütün bu şartların dışında farklı değerlendirmeleri önümüzdeki günlerde yapacağım."

deborah 31.05.2008 12:32:31
ah canım gitmesin ya Sad ben baya bir laf atardım ama severdim yine de Hakan Şükür'ü..
en sonunda kaçırttılar adamı tebrik ediyorum Angry

(bu arada Emre'yi (Belözoğlu) de kaybettik Fenerle anlaşmış,yakında imzalayacakmış 3 yıllık sözleşmeyi..çok fena kızgınım ona Angry)

bad_dream 31.05.2008 13:12:17
ah canım gitmesin ya Sad ben baya bir laf atardım ama severdim yine de Hakan Şükür'ü..
en sonunda kaçırttılar adamı tebrik ediyorum Angry

(bu arada Emre'yi (Belözoğlu) de kaybettik Fenerle anlaşmış,yakında imzalayacakmış 3 yıllık sözleşmeyi..çok fena kızgınım ona Angry)
emre nin bize gelmesi çok güzel ya ayrıca hakan o takım için çalışıyordu ona yapılanlar resmen haksızlık..

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [ 19 ] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76