mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Spor

Konu: Türkiye'den ve dünyadan önemli spor olayları

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [ 20 ] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76

deborah 31.05.2008 13:22:08
ah canım gitmesin ya Sad ben baya bir laf atardım ama severdim yine de Hakan Şükür'ü..
en sonunda kaçırttılar adamı tebrik ediyorum Angry

(bu arada Emre'yi (Belözoğlu) de kaybettik Fenerle anlaşmış,yakında imzalayacakmış 3 yıllık sözleşmeyi..çok fena kızgınım ona Angry)
emre nin bize gelmesi çok güzel ya ayrıca hakan o takım için çalışıyordu ona yapılanlar resmen haksızlık..
ben fenerli değilim o yüzden kızgınım Emre'ye Angry Angry..Fatih Terim'in yerinde olsam kızımı da vermem Angry..sen Galatasaray'ın en süper yıllarında top koştur sonra git ezeli rakibinin formasını sırtına geçir Angry(hatta resmi dolanıyor nette giyinmiş daha imzalamadan sözleşmeyi ne acele!)

neyse konu Hakan'dı kaynadı Grin
haksızlık yapıldı evet..üzüldüm ona Sad

morvemervesi 31.05.2008 14:15:01
Emre' nin fenerbahçe'ye gideceğini nerden çıkardınız...

eKoLoJiSt 31.05.2008 14:20:02
ARKADASLAR İSTER FENERBAÇELİ İSTER GALATASARAYLI İSTERSENİZ HERHANGİ BASKA BİR TAKIMI TUTUN AMA FUTBOLCULARIN KARİYERİ BURDA TARTISILAN ;)HAKAN ŞÜKÜR YILLARCA GS FORMASI ALTINDA HİZMET VERDİ AMA ARTIK GS YÖNETİMİ HAKANIN BASKA TAKIMLARA TRANSFERİNİ ONAYLADI ÇÜNKÜ HAKAN ARTIK PROFESSİONAL BİR FUTBOLCU VE DISARIYA AÇILMASI ÇOK NORMAL VE BU HANGİ TAKIM OLURSA OLSUN EGERKİ HAKANI SEVİYORSANIZ BİZE ONU DESTEKLEMEK DÜŞER GS CAMİASINA DÜŞMAN OLMAK DEĞİL;)ÖTE YANDAN EMRE BELÖZOĞLU KONUSU İSE DAHA  KESİN OLAN BİŞİ DEĞİL EGERKİ EMRE FENERE GELMİŞSSE BUNULA GURUR DURMAK LAZIM UZUN ZMANDAN SONRA TÜRKİYEYE DÖNDÜĞÜ İÇİN BİZE İNSANLARI ELEŞTİRMEK DEĞİL DESTEKLEMEK YAKISIR UNUTMAYALIM Kİ TÜRKİYE EŞİT BİR ÜLKE BU TÜR ŞEYLER HALKIMIZI DÜŞÜRMESİN BİRBİRİNE;)

fundaa 31.05.2008 14:26:34
ya KRAL gitmemeli offff ruhum daralıor ben KRAL sız bir GALATASARAY düsünemiyorum!Eger giderse  GS ım acısından bi dezavantaj olacak  Undecided  Cry yönetim de 1 sene daha sözleşme imzalamayı düsünse olmazmıydı ya Cry

EMRE konusuna değinecek olursam:Evet fener teklif götürmüş ama daha emre bi karara varmamış daha doğrusu menajeri dün Almanya'ya gitti emreyle görüşmek için!Bence EMRE nin resmi bir açıklama yapmasını beklemeliyiz bu en dogrusu!

morvemervesi 31.05.2008 14:42:17
Hakan Şükür...
Galatasaray'a kattığı sayısız başarıların ardından bi takım kendini bilmezlerin ne yazıkki yönetimden olması bizleri ve futbolcularımızı üzen tavırlar sergilememize neden oluyor...

problematique 31.05.2008 19:36:52
Hakanımız beee gitmesen ne güzel olur Smiley

öyq 31.05.2008 19:42:58
Bence jübile teklifini kabul etmeliydi ve Galatasaray'da son vermeliydi futbola. Yaş 35 olunca bırakmalı bence.  Wink Emre bizim için önemli değil. Zaten adam 2 yıldır oynamıyo doğru düzgün(güzel) Fener boşuna harcıyo paraları. Biz nasıl olsa seneye yine şampiyon olacağız. Emre almak ile şampiyon olunmuyor.  Grin

morvemervesi 01.06.2008 16:59:20
Terim: "İçim içime sığmıyor"
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Almanya kampının olumlu geçtiğini, fiziksel, zihinsel, psikolojik olarak tüm çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi. Terim, ''İçimiz içimize sığmıyor'' dedi.

(A) Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası finalleri hazırlıklarını Almanya'nın Bielefeld yakınlarındaki Marienfeld kasabasında sürdürüyor.

Terim, "İçimiz içimize sığmıyor. Birbirimizi tamamlayan bir grubuz. İnancı bir olan bir ekibimiz var. Avrupa Şampiyonası'na renk katacak bir ekip olacağımıza inanıyorum. Hedefimiz hiçbir zaman aşağıda olmayacaktır" dedi.

Sakat oyuncular nedeniyle sıkıntı çektiklerine dikkat çeken Terim, sakatlara çare bulamamanın kendilerini üzdüğünü söyledi.

Sakat olan Hamit'in durumunun önümüzdeki günlerde belli olacağını ifade eden Terim, Kazım'ın sakatlığının da aynı yerden devam ettiğini ve bu sabahki antrenmana iki futbolcunun da çıkmadığını bildirdi.

Tuncay'ın da sorunu olduğunu belirten Terim, Servet'in antrenmanlara katıldığını söyledi.

Portekiz karşılaşmasının ilk 11'inin aşağı yukarı belli olduğunu belirten Terim, "Mevlüt'ün performansı iyi. Bu maçta Hamit'i oynatıp oynatmamaya henüz karar vermedik. Yerine başka bir oyuncu var. Bu değişiklik hücumda mı yoksa orta sahada mı olacak, ona karar vereceğiz" diye konuştu.

Emre'nin istekli ve arzulu olduğunu, İsviçre'de oynayacağını kaydeden Terim, Gökhan Gönül'ün sakatlığının kendilerini üzdüğünü, bu açığı Sabri, Hamit veya Kazım ile kapatabileceklerini ifade etti.

Terim, Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili bir soruya da "Biz transfer konuşmuyoruz. Kendisine, Türk futboluna ve Fenerbahçe'ye hayırlı olsun" karşılığını verdi.

FB'ye transfer iddiaları

Kendisinin Fenerbahçe ile anlaşacağı yönünde çıkan haberler hatırlatılan teknik adam, "Ana haberlerde bu haberlerin yayınlanması, onların doğru olduğu anlamına gelmiyor. Kimseyle görüşmedim. Bana sormuş olsaydınız ben size doğrusunu söylerdim. Şimdi soruyorsunuz. Kim fısıldamışsa gidip ona sorun. Böyle şeyler bizim için tehlikeli. Turnuva süresince de kimseyle görüşmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Milli takım, bu akşam Almanya'da son antrenmanını yaptıktan sonra yarın İsviçre'ye gidecek.

zlal. 01.06.2008 17:03:24
ehaheh cimßommmmmmmmmmmm Cheesy:D

morvemervesi 01.06.2008 17:48:50
Beşiktaş Uruguaylı Rodriguez'i peşinde     

Uruguay formasıyla Türk milli takımına karşı oynayan Rodriguez bir de gol attı
Portekiz basını, geçtiğimiz sezon Benfica'da kiralık oynayan Uruguaylı orta saha oyuncusu Cristian Rodriguez'e Beşiktaş'ın talip olduğunu iddia etti.

Portekiz gazeteleri, Beşiktaş'ın Uruguaylı oyuncuya sezon başına üç milyon euro gibi yüksek bir teklif sunduğunu yazdı.

Halen ülkesinde tatilde bulunan 23 yaşındaki Rodriguez'in henüz kararını vermese de "geleceğinin daha da belirsizleştiği" yorumu yapıldı.

Rakip savunmaları mücadeleci yapısı ve güçlü sol ayağıyla zorlayan genç oyuncu Uruguay milli takımında 22 kez forma giydi ve ülkesinde "Soğan" lakabıyla anılıyor.

Euro 2008 finallerinde yer alacak Türk milli takımının Uruguay'a 3-2 yenildiği maçta da forma giyen Rodriguez, takımının üçüncü golünü penaltıdan atmıştı.

2005-2007 yılları arasında Paris Saint Germain'de oynayan Rodriguez geçtiğimiz sezonu Benfica'da kiralık geçirdi, 24 maçta altı gol kaydetti.

morvemervesi 01.06.2008 17:49:58
Marca: "Laudrup Panathinaikos ile anlaştı"
İspanyol spor gazetesi Marca, Danimarkalı teknik adam Michael Laudrup'un, Yunanistan'ın Panathinaikos takımı ile anlaştığını iddia etti.

Marca, Getafe'nin eski teknik direktörü Laudrup'un, Panathinaikos ile sezon başına 2.5 milyon eurodan iki yıllık sözleşmeyi kabul ettiğini ileri sürdü.

Galatasaray ve CSKA Moskova takımların da ilgilendiği Laudrup'un, Panathinaikos'un şartlarını daha uygun bulduğu ve Getafe'den iki kat fazla kazanacağı kaydedildi.

İspanya'da Barcelona ve Real Madrid takımlarında forma giyen Michael Laudrup, bir sezon çalıştırdığı Getafe'ye UEFA Kupası'nda çeyrek final ve Kral Kupası'nda final oynatmıştı

problematique 01.06.2008 17:53:20
Portekizli Ronaldo'nun açıklamalarını duymuşsunuzdur heralde:
Türkiye'yi tanımıyorum ismini yeni duyuyorum Türkiye hakkında hiçbişe bilmiyorum ve Tğrkiyeyi bu şartlarda kesinlikle yeneriz.

Merak etme Ronaldocum yakında tanıcaksın

morvemervesi 01.06.2008 17:55:49
Bologna Serie A biletini son maçta kaptı
İtalya'da Chievo'dan sonra Serie A'ya doğrudan yükselme hakkını elde eden takım Bologna oldu.

İtalya'da yedi kez lig şampiyonluğuna ulaşan Bologna, Serie B son hafta maçında Pisa'yı 1-0 yenerek üç yıl sonra Serie A'ya geri döndü.

Serie A'ya doğrudan yükselme iddiasını son haftaya taşıyan Lecce, Vicenza karşısında elde ettiği 1-0'lık galibiyet rağmen Bologna'nın bir puan gerisinde kalarak sezonu üçüncü sırada bitirdi.

Birinci lige çıkmayı geçtiğimiz hafta garantileyen Chievo Verona, son maçında evinde Bari ile 2-2 berabere kaldı ve Serie B'nin şampiyonu oldu.

Chievo ve Bologna'nın ardından sezonu ilk altı içinde tamamlayan Lecce, Albinoleffe, Brescia ve Pisa, Serie A'ya yükselen son takım olabilmek için play- off maçları oynayacak.

morvemervesi 01.06.2008 18:06:22
Euro 2008 finallerine bilet kalmadı
Avusturya ve İsviçre'nin ortak evsahipliği yapacağı 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası biletlerinin hepsinin satıldığı açıklandı.

Euro 2008'in organizasyonundan sorumlu Martin Kallen, 31 maçın oynanacağı finaller için satışa çıkarılan bir milyon 50 bin adet biletin tamamının tükendiğini açıkladı.

Kallen, 7 Haziran Cumartesi günü başlayacak turnuva için şu andan itibaren karaborsa dışında bilet bulunamayacağını, bunun da yasaya aykırı olduğunu vurguladı.

Kallen, "bütün biletler satıldı, bir tek bile kalmadı. Şu an sadece karaborsada bilet satılıyor, biz de bunu engellemek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Euro 2008 organizasyon komitesi, bilet dağılımının yüzde 38 ülke federasyonları, 33 genel halk, 14 sponsorlara ve televizyon ortakları, 15 de UEFA üyeleri ve evsahibi şehirler şeklinden dağıldığını bildirdi.

29 Haziran'da Viyana'nın Ernst Happel Stadı'nda oynanacak final maçının bilet fiyatları 160-550 euro arasında değişiyor, diğer karşılaşmaların biletleri ise 45-110 euro aralığında satıldı.

Satışa çıkarılan biletler için en fazla talep İsviçre, Avusturya ve Almanya'dan geldi. 8.7 milyon adet bilet başvurusunun yüzde 75'ini bu üç ülke oluşturdu.

morvemervesi 01.06.2008 18:06:56
Zambrotta Barcelona'dan Milan'a
Serie A'da sezonu beşinci bitirerek Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elde edemeyen Milan, Barcelona'dan Gianluca Zambrotta'yı transfer etti.

Başarısız geçen 2007-2008 sezonunun ardından yeniden yapılanmaya giden Milan, iki yıldır Barcelona'da forma giyen Gianluca Zambrotta'yı renklerine bağladı.

Katalan ekibine ödenecek bonservis ve 31 yaşındaki oyuncunun alacağı ücret hakkında açıklama yapılmadı.

1997-99 yılları arasında yıldızının parladığı Bari'den Juventus'a transfer olan Zambrotta, takımı İtalya'da şike skandalına karışınca 2006 yılında Barcelona'ya transfer oldu.

71 kez milli takım formasını giyen ve iki gol kaydeden Zambrotta, İtalya'nın Euro 2008 finalleri kadrosunda yer alıyor

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [ 20 ] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76