|
||
| fener ne kadar Arda'yı isterse istesin Arda fenerbahçe'ye hayatta gitmez | ||
|
||
| Volkan Demirel : Türk Milli Takım ve Fenerbahçe ' de Kalecilik yapıyor. En zor zamanlarında Türkiye'yi başarıyla finallere ,yarı finallere taşımız kalecimiz. |
||
|
||
Çek kaleciyide gördük dün akşam
|
||
|
||
Petr Cech bir günde buralara gelmedi,bir günde de tahtından inmez. ![]() Volkan da bir-iki maçla buralara gelemez.Takımı isterse şampiyon olsun kendisi böyle hatalar yaptıktan sonra,gerçekten iyi bir kaleci olamadıktan sonra...sıralamada yer alması gülünç olur. |
||
|
||
| Milli Takım'dan kötü haber! Çeyrek finale yükseldik ama ağır yara aldık. İki as futbolcunun sakatlığı devam ediyor. Hırvatistan maçında oynayamayacak futbolcular bakın kim? Türkiye Çekleri yenip çeyrek finale yükseldi ama ağır yara aldı. Sağlık heyeti bir açıklama yaptı ve Emre Güngör'ün turnuvayı kapattığı açıkladı. Emre Hırvatistan maçında oynayamayacak. Tümer Metin'in de maçta oynamasının zor olduğunu söyleyen ekip, Servet'in durumunun maç günü belli olacağını belirtti. Sağlık heyeti tarafından yapılan açıklamada, Emre Güngör'ün sol baldır kaslarında, özellikle kas-tendon bileşkesine yakın bir alanda zorlanmaya bağlı kas yaralanması tespit edildiği, yapılan MR ve ultrason tetkiklerinde tespit edilen bu durum nedeniyle oyuncudan turnuva sonuna kadar yararlanılamayacağı ifade edildi. Milli takımda yer alan sakat futbolcuların durumlarıyla ilgili açıklamada, şöyle denildi: EMRE TURNUVAYI KAPATTI ''Emre Güngör'ün çekilen MR'ında ve ultrasonlarında yaralı bölgedeki iyileşme sürecinin sürdüğü, çok kısa sürede yüksek performans göstermesinin takip gerektireceği tespit edilerek, tedavisinin ve kontrollerinin devamına karar verildi. SERVET'İN DURUMU BELLİ DEĞİL Servet Çetin'in, Çek Cumhuriyeti karşılaşması sırasında iki ayrı pozisyonda yaşadığı zorlanmalar nedeniyle yapılan MR tetkikleri sonucu oyuncunun sol diz iç yan bağ ve kalçasındaki problemlerinin büyüdüğü tespit edildi. Futbolcunun turnuvanın başından beri gösterdiği duyarlı yaklaşım ve özveri göz önüne alındığında, durumu maç saatine kadar takip edilecek ve oyuncunun sağlığı açısından en doğru karar verilecektir. TÜMER METİN'İN OYNAMASI ÇOK ZOR Tümer Metin'in kasığındaki sakatlığıyla ilgili tedavisi devam ediyor. Takımla birlikte antrenman yapacak seviyeye gelmemesi nedeniyle çeyrek finalde oynaması şu an için zor görünmektedir.'' Sağlık heyetinin açıklamasında ayrıca, daha küçük sağlık sorunları bulunan Marco Aurelio, Hakan Balta, Nihat Kahveci, Semih Şentürk ve Ayhan Akman'ın maç oynamalarına engel teşkil edecek durumlarının şu an için bulunmadığı, ancak tedavilerinin sürdüğü belirtildi. |
||
|
||
| Michael Skibbe iddialı konuştu Sarı-Kırmızılı ekibin yeni hocası Michael Skibbe, konuk olduğu Galatasaray TV'de iddialı açıklamalar yaptı... Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Michael Skibbe, sarı-kırmızılı kulüpte bulunmanın kendisi için çok önemli bir adım olduğunu belirterek, ''Bu sezon Galatasaray ile çok güzel başarılara ulaşacağımıza ve güzel olaylara imza atacağımıza inanıyorum'' dedi. Michael Skibbe, bugün geldiği İstanbul'da, Galatasaray TV'ye konuk oldu. Florya'daki stüdyoda yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın, Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri olduğunu vurgulayan Skibbe, Florya Metin Oktay Tesisleri'ni de mükemmel bulduğunu söyledi. Galatasaray'ın, genç ve yetenekli oyunculara sahip olduğunu, bu futbolcularla önümüzdeki sezon çok güzel bir takım yaratma konusunda inancının yoğun olduğunu dile getiren Skibbe, şöyle konuştu: ''Teknik direktör olarak yurt dışında ilk çalışma deneyimim olacak, ama milli takımda 4 sene Rudi Völler ile birlikte çalıştım. 2002 Dünya Kupası'nda da birlikteydik. UEFA Kupası'nda özellikle çok fazla yurt dışı tecrübem oldu. Bu dönemde Galatasaray ve Beşiktaş ile karşılaştım. Bunun dışında çok fazla uluslararası müsabakaya çıktım ve yabancı oyuncularla çalıştım. Burada olmam da teknik direktörlük açısından çok önemli bir adım. Galatasaray, Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri. Bu sezon güzel başarılara ulaşacağımıza ve benim teknik direktörlüğüm altında güzel olaylara imza atacağımıza inanıyorum.'' ''KENDİME GÜVENİYORUM'' Turkcell Süper Lig ile ilgili yorum yapması için henüz çok erken olduğunu, ancak İstanbul'un 3 büyük takımını bildiğini dile getiren Skibbe, ''Bu 3 takım Avrupa standartlarında olan takımlar. Diğer takımlar hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim. Sezon başlamadan önce ligdeki diğer takımlar hakkında da bilgi sahibi olacağım'' dedi. Galatasaray gibi büyük kulüpler için şampiyonluğun tek beklenti olduğunu, geçen sezonun son 6 maçını kazanmış bir takımla önümüzdeki sezon da ligi kazanmak için elinden geleni yapacağını ifade eden Skibbe, ''Almanya'da, milli takımda çalıştığım dönemde medya baskısına alışmıştım. Elbette başarısız ortamlarda büyük bir baskı oluşabilir, ama ben kendime güveniyorum. Türkiye de çok fazla futbolla ilgili. Başarıyla birlikte benden memnun olacaklarını düşünüyorum. Avrupa Şampiyonası'ndaki Türk Milli Takımı, üzerlerindeki o baskıyla birlikte son iki maçında, ikinci yarılarda oynanan oyunla nasıl değiştiğini ve çeyrek finale yürüdüğünü gösterdi. Biz de güzel oynayarak ve iyi sonuçlar alarak bu medya baskısının altından kalkacağız'' diye konuştu. SERVET'E ÖVGÜ Michael Skibbe, Avrupa Şampiyonası'nda oynayan tüm Galatasaraylı futbolcuları çok başarılı bulduğunu kaydederken, Servet'i de övdü. Bayer Leverkusen-Galatasaray maçında, tüm takımı ile birlikte Servet'e hayran olduğunu, 'Acaba Leverkusen'e mi alsak?' diye düşündüğünü anlatan Skibbe, Lincoln'ün de Schalke 04'te oynarken Bundesliga'da büyük bir etki bıraktığını, bu oyuncunun Almanya'daki gibi oynamasını beklediğini söyledi. Genç futbolcularla çalışmaya büyük önem verdiğini, Galatasaray'ı seçmesindeki nedenlerden birinin de başarılı altyapısı ve oyuncu potansiyeli olduğunu vurgulayan Alman teknik adam, ''Önümüzdeki birkaç yıl içinde PAF takımından, (A) takıma birden fazla oyuncu kazandırmak isterim'' dedi. TRANSFER AÇIKLAMASI Michael Skibbe, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne fiziksel açıdan hazırlanmış durumda girmek istediklerini, bunu gerçekleştirdikleri zaman, hangi takımla karşılaşacaklarının önemli olmayacağını söyledi. ''Amacımız, Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarına kalabilmek'' diyen Skibbe, ''Dolayısıyla, hazırlık döneminde hem Turkcell Süper Lig, hem Avrupa Şampiyonlar Ligi, hem Süper Kupa için çalışacağız'' ifadesini kullandı. Skibbe, bu nedenle önümüzdeki sezon çok güçlü bir takım oluşturmayı hedeflediklerini kaydederek, ''Galatasaray taraftarını çok memnun edecek birkaç oyuncunun takıma katılması için başta başkanımız Adnan Polat olmak üzere Adnan Sezgin ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşmelerimiz oldu. Bu görüşmeler devam edecek, ancak şu anda isim vermek istemiyorum'' şeklinde konuştu. |
||
|
||
fener ne kadar Arda'yı isterse istesin Arda fenerbahçe'ye hayatta gitmez Yok bide gidecekti
|
||
|
||
6 yabancı Çok güzel..ama yabancıları Türkleştiren ve bunu başlatan aziz yıldırım gibi yönetim olunca 6 yabancı olayını kaldırmamız gerekiyor.Ne anladım ben bundan .. Milli takım daki oyuncular yabancı oluyor..Aourelio gol attığında Sevinemiyorum Hmm çok doğru yazmışsın yaa iyi ifade etmişsin..
|
||
|
||
| Servet Çetin acılar içinde. Kendisine de acıların çocuğu olarak tarif ediyor. Annesini de acıların çocuğunun annesi olarak görüyor. Sezon başında bu yana 17 sakatlık geçirmiş. Yetmezmiş gibi 4 sakatlık daha yaşadı bu turnuvada. Tam iyileşmeden finallere sakat sakat başlayan ve oynadığı her maçta tecrübeli yıldız, şu anda iç yan bağlarında, arka adalesinde, dizinde ve son olarak da dişlerinde sorunu var. BU VATANA CANIM FEDA Çek Cumhuriyeti maçında duyduğu ağrılara karşın cansiperane mücadele eden Servet, 'Bu vatana canım feda. Öleceğimi bilsem oynamaya devam edeceğim. YÜREĞİMİN SESİNİ DİNLİYORUM Kendimi yüzde 100 maça veriyorum. Dönüşlerde zorlanıyorum; ağrı oluyor. Sakat sakat oynadığım için beni eleştirenler varmış. Ben yüreğimin sesini dinliyorum" dedi. İNŞALLAH MUTLULUK ANNESİ OLACAK Futbolcu annelerinin katıldığı reklam çekimini çok beğendiğini söyleyen Servet, "Annem artık sakatlıklarıma alıştı. Sormuyor bile... Acıların çocuğunun annesi oldu. İnşallah mutluluk annesi olacak" diye konuştu. Servet, Çek kalesine gönderdiği kafa şutunda da dizindeki sorun nedeniyle iyi yükselemediğini belirtti. |
||
|
||
| Eren Derdiyok artık Fenerli! İsviçre Milli Takımı'nda oynadığı futbolla vitrine çıkan 1.90'lık golcü için Basel ile anlaşma sağlandı. Avrupa Şampiyonası'nda, İsviçre Milli Takımı formasıyla başarılı maçlar çıkaran Eren Derdiyok, F.Bahçe ile anlaştı. Genç oyuncunun sarı-lacivertli takımla daha önce el sıkıştığı, yönetimin Basel ile yaptığı bonservis pazarlığının olumlu sonuçlandığı açıklandı. Beşiktaş'ın devreye girmesiyle rekabetin kızıştığı transferde F.Bahçe işi bitirmiş oldu. YILDIRIM DEVREDE Sarı-lacivertli yöneticiler, 1.90 boyundaki yıldızı almak için Basel takımıyla sıkı pazarlığa giriştiler. Belirlediği 5 milyon euro'luk rakamdan aşağı inmek istemeyen Basel yöneticileri başkan Aziz Yıldırım'ın da araya girmesiyle yumuşadı ve 2.5 milyon euro'da anlaşmaya varıldı. Genç golcü için Beşiktaş menajeri Sinan Engin ise 2 milyon euro önermişti. |
||
|
||
| İspanyol spor gazetesi Marca, İspanya Milli Takımı'nın 70 yaşındaki tecrübeli teknik direktörü Luis Aragones'in, Fenerbahçe ile anlaştığını yazdı. İspanya'nın spor gazetesi Marca, İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Luis Aragones'in Fenerbahçe ile 2 yıl için anlaştığını iddia etti. ''Luis Türkiye'ye Gidiyor'' başlığıyla haberi manşetten veren Marca, Avrupa Şampiyonası sonrasında resmi açıklamanın yapılacağını belirtti. Aragones'in Fenerbahçe ile her şartta tam olarak anlaştığı ve Milli Takım'daki yardımcı antrenörleri ile teknik kadrosunu da beraberinde götüreceği kaydedildi. İspanyol teknik adamın, Vicente Del Bosque'nin Beşiktaş ile yaşadığı parasal problemden dolayı Fenerbahçe'den de benzer garantileri kendisi için istediği bildirildi 70 yaşında olan ve İspanya'da ''dede'' lakabıyla tanınan Luis Aragones, Avrupa Şampiyonası öncesinde televizyonda yaptığı açıklamada, teknik direktörlük yapmak için halen kendini çevik ve zinde hissettiğini ve büyük olasılıkla yurtdışında bir takımı çalıştıracağını söylemişti. Tecrübeli teknik adam 1974 yılında Atletico de Madrid ile başlayan teknik direktörlük kariyerinde Real Betis, Barcelona, Espanyol, Sevilla, Valencia, Oviedo, Mallorca kulüplerinde görev yapmış, Atletico de Madrid kulübünde 4 farklı dönemde teknik direktör olarak bulunmuştu. Bu arada Fenerbahçe'nin Mallorca'da oynayan La Liga'nın geçtiğimiz sezonki en golcü ismi Güiza'yı da kadrosuna katmak istediği bu yüzden 15 milyon Euro'luk bonservisle birlikte İspanyol futbolcuya sezon başına 3 milyon Euro net maaş önerdikleri ifade edildi. Mallorca'da sezon başına 600 bin Euro alırken, Fenerbahçe'de bunun 5 katını alacağı öne sürülen Güiza'nın, Arsenal, Roma, Valencia gibi diğer taliplerinin de bulunduğu hatırlatıldı. |
||
|
||
| en önemli spor olayı TÜRKİYE nin aldığı ÇEK maçıydı daha önemli bir olay düsünemiyorum aslanım ARDA yine coşturdu takımı fitili ateşledi ardından altın ayakkabımız NİHAT AMA maçtaki en önemli oyunculardan biri yüreğini orta yere koyarak sakatlığını göz ardı eden SERVETTEN başkası değildi elbet hepinizin yüreğine bileğine sağlık çocuklarr |
||
|
||
| petr cech bencede ama bizimkilerde ii beeee hani VOLKANDA sıralamaya girse fena olmazdı ![]() ama bu saaten sonra girebilir malumm
|
||
|
||
| Skibbe 2 transfer istedi Galatasaray genç alman Michael Skibbe'ye emanet. Resmi imzayı atan Skibbe Galatasaray'a övgüler yağdırdı. Galatasaray'da Michael Skibbe dönemi başladı. Alman hoca 1+1 yıllığına resmi sözleşme imzaladı. Ümit Davala da yardımcılığını yapacak. Adnan Sezgin ile birlikte kameraların karşısına geçen Skibbe, Servet Arda ve Topal gibi oyuncuların kendisini heyecanlandırdığını söyledi. Alman hoca santrafor ve savunmaya futbolcu istedi. Yönetici Adnan Sezgin Arda'ya resmi teklifin gelmediğini sözlerine ekledi. Kartalspor'dan Yaser ve Rize'den Ferdi dışında kimseyi almadıklarını duyurdu. Galatasaray'da olmaktan onur duydu. Skibbe törende şunları söyledi: "Ocak başından mart başına kadar iyi bir performans gösterdik. Arda, Servet ve Mehmet topal gibi beni heyecanlandıran oyuncular var. Bu takımda olmaktan onur duyuyorum. Meslektaşım Ümit Davala da çok iyi bir Galatasaraylı. TECRÜBELİ VE GENÇ BİR TAKIMIMIZ VAR Tecrübeli ve genç oyunculardan kuruluyuz.. Çok iyi bir takım var. Hakan Şükür'ün kontratı bitti. Kendisinin çok iyi bir kariyeri var. İlk amacımız şampiyonlar ligine katılmaktır. Şampiyonlar liginde en büyüklerle aynı düzeyde olmak istiyoruz. SANTRAFOR VE SAVUNMACI İSTEDİ Takımımızı güçlendirmemiz gerekiyor. Hedeflerimizi genişletmemiz için. Hakan Şükür'ün yerine oyuncu düşünüyoruz. Defansif bölgeye takviye yapmak istiyoruz. Yeteneklerin yanında daha tecrübeli oyuncular olabilir. LİNCOLN VE ARDA'YI ÖVDÜ Lincoln iyi bir futbolcu. Bundesliga'da çok iyi işler yaptı. Şu anki yaşı itibariyle takım liderliğine vasıflı futbolcu. Önümüzdeki sezon bizim için çok önemli bir futbolcu olacak. Burada olmasından dolayı çok mutluyuz. Çok iyi bir yetenek. Avrupa şampiyonasında performansıyla dikkat çekiyor. Önümüzdeki seneler için çok iyi bir rol üstlenecek. Defansif olarak Türk milli takımını temsil ediyoruz. Servet enternasyonel seviyede bir oyuncu. Servet’in yanındaki oyuncular biraz daha az tecrübeliler. Onları daha iyi seviyeye getireceğiz." BENİM İÇİN İYİ BİR SINAV Galatasaray'da hoca olmak benim için çok iyi bir sınav. İsteğim yeni yıldızlar kazandırmak. Almanya'da Galatasaray'ın altyapısı konuşuluyor. Kadroda Galatasaray'ın altyapısında futbolcu var. Aynı şekilde devam ettirmek istiyorum. HEYECANLIYIM En büyük tecrübelerimi Galatasaray ile oynadığım maçlarda aldım. En iyi netice almak için araştırmak yapmak zorundasınız. O yüzden Galatasaray'ı iyi araştırdım ve heyecanlıyım. Bu benim yurtdışında ilk görevim. çok heyecanlıyım ve sevinçliyim. Yeni bir kulüpte olmam iyi bir sınav. Önemli olan hep beraber bu başarıyı sağlamak. DAVALA YUVAYA DÖNDÜ Yeniden yuvaya dönen Ümit Davala'nın da heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı. Törende Skibbe'nin tercümanlığını da yapan Davala, şunları söyledi: "Futbolcu olarak 7 yıl görev yaptım. Tecrübelerimi Skibbe'ye aktarmak tek hedefim. Aynı futbolculuk yıllarında olduğu şampiyon olmak istiyorum. Zaten buna alışığız. Teklifi beklemiyordum. Milli takım hocalığım vardı. Bugün konuştuk va anlaştık." |
||
|
||
tüm takımlara saygımız sevgimiz var ama ![]() tabiki GS daha ne diyelim ![]() bize zaten söylenicek laf kalmamış
|
||