|
||
| BARNETTA İÇİN DÜĞMEYE BASILDI... Skibbe´nin Leverkusen´den öğrencisi olan İsviçreli kanat oyuncusu için temaslar başladı. İlk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi Yabancı transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Galatasaray Yönetimi, sürpriz bir ismi daha gündemine aldı. Teknik direktör Michael Skibbe’nin isteği üzerine sağ kanattaki sıkıntıyı çözmeye karar veren Sarı-Kırmızılılar, Bayer Leverkusen’in 23 yaşındaki starı Tranquillo Barnetta ile temasa geçti. İsviçreli futbolcu için garanti veren Skibbe’nin, transfere aracılık yapacağı ve Alman kulübünün idarecileri ile bir görüşme gerçekleştireceği ifade edildi. Rakipler için kâbus Kulüpler arasında bu gelişmeler yaşanırken, Barnetta’nın menaceri ile kurulan ilk temastan olumlu sonuç elde edildiği de öğrenildi. Genç yıldızın, “Galatasaray’da oynamamak için hiçbir neden yok” mesajı gönderdiği dile getirildi. Oyunun her iki kanadını da kullanabilen Barnetta, genellikle sağ tarafı tercih ediyor. Sürati ve güçlü fiziğiyle rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen İsviçreli oyuncu, ülkesinin EURO 2008 macerasında da rol aldı. BARNETTA KİMDİR? Ülkesi: İsviçre (32 maç, 6 gol) Mevkii: Sağ açık, sol açık Yaşı: 23 Boyu: 1.76 Kulübü: Leverkusen (93 maç, 13 gol) Önceki kulüpleri: St. Gallen (60 maç, 12 gol), Hannover (7 maç, 2 gol) |
||
|
||
| RESMİ İMZA SALI GÜNÜ... Trabzonspor'da, Fransa'nın Lille takımında forma giyen kaleci Tony Sylva'nın gelecek hafta Trabzon'a gelerek resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi. Kulüp menajeri Caner Çuvalcıoğlu, yaptığı açıklamada, Tony Sylva'nın transferinde bir sorun bulunmadığını ve Senegalli kalecinin resmi imza için gelecek hafta Trabzon'a geleceğini söyledi. Çuvalcıoğlu, Sylva'nın Senegal Milli Takımı'nın Liberya ile Dünya Kupası eleme grubunda karşılaşacağı maçta forma giyeceğini belirterek, ''Bu maç nedeniyle gelişi gelecek haftaya ertelendi. Büyük olasılıkla Salı günü Trabzon'a gelecek ve kendisiyle sözleşme imzalayacağız'' diye konuştu. |
||
|
||
Hmm..Hayırlısı olsun
|
||
|
||
Volkan en seksi 11 in içerisinde ALMANYA'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Express, Euro 2008'in en seksi onbirini seçti. Grup maçlarının tamamlanmasının ardından oluşturulan listeye milli takımımızdan kaleci Volkan Demirel de alındı. Gazete "En ateşli 11" başlığı altında şu ana kadar oynanan maçlarda bayan taraftarların ilgi ile takip ettiği futbolcuları sıraladı. Euro 2008'e katılan takımlardaki dünyaca ünlü futbolcuların çeşitli özellikleri ile yer aldığı onbirde, milli kalecimizin kaslı vücuduna dikkat çekildi. Volkan'ın formasının üstünü çıkartmış bir fotoğrafını kullanan Express, milli futbolcudan bahsederken İngilizce'de iyi geliştirilmiş karın kasları için kullanılan "Sixpack" deyimini kullandı. Başarılı file bekçisi ile ilgili olarak, "Fenerbahçe'de oynayan 1,91 boyundaki 26 yaşındaki Türk kaleci, Jan Koller'i ittiği için iki maç ceza aldı. Ama önemli değil. Bu dinlenme sürecinde karın kaslarının formunu koruyabilir" denildi. İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Donadoni'nin takımın antrenörü olarak seçildiği onbirde İsveçli Ljunberg, Portekizli Ronaldo, Alman Podolski ve Ballack, İtalyan Toni, Hollandalı Van der Sar gibi yıldız futbolcular yer aldı. Gazete ayrıca bu futbolcular arasında en seksi olanını seçmek için internet sayfasında bir oylama da başlattı vuu süper Volkan ha?Zevklerine... Komedi yaBen de oyumu Ballack'a verdim.Bacakları yeter.Ahaha
|
||
|
||
Volkan en seksi 11 in içerisinde ALMANYA'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Express, Euro 2008'in en seksi onbirini seçti. Grup maçlarının tamamlanmasının ardından oluşturulan listeye milli takımımızdan kaleci Volkan Demirel de alındı. Gazete "En ateşli 11" başlığı altında şu ana kadar oynanan maçlarda bayan taraftarların ilgi ile takip ettiği futbolcuları sıraladı. Euro 2008'e katılan takımlardaki dünyaca ünlü futbolcuların çeşitli özellikleri ile yer aldığı onbirde, milli kalecimizin kaslı vücuduna dikkat çekildi. Volkan'ın formasının üstünü çıkartmış bir fotoğrafını kullanan Express, milli futbolcudan bahsederken İngilizce'de iyi geliştirilmiş karın kasları için kullanılan "Sixpack" deyimini kullandı. Başarılı file bekçisi ile ilgili olarak, "Fenerbahçe'de oynayan 1,91 boyundaki 26 yaşındaki Türk kaleci, Jan Koller'i ittiği için iki maç ceza aldı. Ama önemli değil. Bu dinlenme sürecinde karın kaslarının formunu koruyabilir" denildi. İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Donadoni'nin takımın antrenörü olarak seçildiği onbirde İsveçli Ljunberg, Portekizli Ronaldo, Alman Podolski ve Ballack, İtalyan Toni, Hollandalı Van der Sar gibi yıldız futbolcular yer aldı. Gazete ayrıca bu futbolcular arasında en seksi olanını seçmek için internet sayfasında bir oylama da başlattı vuu süper Volkan ha?Zevklerine... Komedi yaBen de oyumu Ballack'a verdim.Bacakları yeter.Ahaha ![]() kızlar ona hasta
|
||
|
||
| Hırvatistan zaferinin mimarlarından olan Semih Şentürk, attığı golü Türk halkına ve eşine armağan ettiğini açıkladı. Şentürk "Şu an ne hissettiğimi tam olarak anlatamam. İnanılmaz bir mutluluk yaşıyorum. Artık şans mıdır nedir bilmiyorum ama artık bu bende bir alışkanlık oldu. Fatih Terim hocam beni ilk yarıda oyuna almadı. İkinci yarıda uygun gördü. Golü anlatamam. Top önüme geldi, allahın verdiği güçle vurdum ve topu ağlara gönderdim. Attığım golü tüm Türk halkına ve eşime armağan ediyorum" dedi. |
||
|
||
| Semih beni hayata döndürdü.Hırvatistan gol atınca nasıl moralim bozuldu anlatamam.Somurtmaya başladım.Ama 'Gooooooolllllllll' diye yerimden fırladığım an işte zafer buydu.Maçı alamasak bile onların yüzlerindeki o şok ifadesi yok mu.Kendilerine bu kadar güvenirken,birde son dakikada gol atınca,'maçı aldık yarı finaldeyiz' diye düşününce ve o an onların tüm o ümitleri yıkılınca nasıl sevinç duydum anlatamam.Aşağılanmayı asla kabul edemem!! Almanya'yı da yeneriz umarım. ![]() Zaten sevinçten amcamın arabasına atladım.Turladık konvoyla.Bütün herkes erkek bir ben kız başıma N'apiyim evde oturupta kutlanmazki canım. ![]() Sokakta tanımadığın insanlarla,omuz omuza,tek yürek!
|
||
|
||
| Ay mucizeydi o gol ama dışarısı gerçekden çok güzel bende çıktım(ankara) herkes tek yürek |
||
|
||
top yuvarlaktır tamamda bu kadarı mucize olsa olsa millilerimiz aslanlar gibi mücadele ettiler semih son noktayı koydu...gurur duyuyoruz hepsiyle kimisi sakat kimisi cezalı ama yarı finaldeyiz
|
||
|
||
Ben Ağlamakdan son golü göremedim...Gerçekden nasıl oldu 30 saniye sonra nasıl o gol oldu anlayamadım...Ablam gol diye bağırdı bi zıpladık soora oturdum ağladım ve tv ye baktığımda sadece kaledeki file salanıyo ve bizimkiler coşuyo...BANA RÜYA GİBİ GELİYO SANKİ GERÇEK DEĞİLMİŞ GİBİ
|
||
|
||
| Beko Basketbol Ligi ekibi Efes Pilsen, ABD'li Charles Smith'i renklerine bağladı. 2005-2006 sezonun bir bölümünde de Efes Pilsen'in formasını giyen Smith, iki sezondur İspanya'nın Real Madrid takımında oynuyordu. 2007-2008 sezonunda Avrupa Ligi'nde toplam 20 karşılaşmada forma giyen ABD'li basketbolcu, 10.1 sayı, 3.1 ribaunt ve 1.75 asist ortalamasıyla oynadı. 2006-2007 sezonunda Real Madrid ile ULEB Kupası'nı kazanan Smith, kupa finalinde de en değerli oyuncu seçilmişti. Efes Pilsen genel menajeri Engin Özerhun, Euroleague'in üst düzey skorer oyuncularından birini aldıklarını ifade ederek, "Charles Smith Efes'te kendisini kanıtlamış bir oyuncu. İki sezon önce de bizde forma giydiği için uyum sorunu yaşamayacaktır. Avrupa Ligi sayı kralı olarak atacağı sayılar ile takımımıza güç katacaktır" dedi. Türkiye liginde 12 yıl sonra finale çıkamayan Efes Pilsen, geçtiğimiz günlerde Sırp oyun kurucu Milos Vujanic'i kadrosuna katmıştı |
||
|
||
| Dünya ve olimpiyat şampiyonu halterci Halil Mutlu, sağlık sorunları nedeniyle antrenmanlarının istediği şekilde gitmediğini belirterek, olimpiyatlara katılıp katılmayacağına en geç iki hafta içinde karar vereceğini söyledi. Halil Mutlu idmanlarda istediği kilolara giremediğini ve arzu ettiği performansı yakalayamadığını söyledi: "Bazı iyileşmeler görebiliyorum, ama yarışmaya da iki aydan daha az bir zaman kaldı. Yapamayacağım bir iş olursa, yokum demektir. Yüzde olarak 51 veya 70 demeyelim. Önümüzdeki günlerde, 'ya varımdır, ya da yokumdur'. Yüzde 40 varım, yüzde 60 yokum. Böyle bir şey olmaz. Bunu söylemek insanları oyalamak demektir. Katılmam daha zor gözüküyor. Ağır kilolara giremiyorum, istediğim performansı yakalayamıyorum" Kariyerinde üç olimpiyat, beş dünya, dokuz Avrupa şampiyonluğu ve 20'den fazla dünya rekoru bulunan Mutlu, bazı kişilerin kendisi adına karar verdiğinden şikayet etti: "Olimpiyatlara katılmayacağım yönündeki spekülasyonlar için onlar benim adıma karar vermişler diyebilirim. İşimiz ağırlık olduğu için sporcunun göstereceği performans zaten ortadadır. En iyi ve en kötü durumunu ortaya koyarsın, bir fikre varırsın. "Ben kaybetmek için hiçbir yarışmaya gitmem. Kazanmak için gidersiniz. Önümüzdeki günlerde benim olayım netlik kazanacak. Şu anda bir karar versem, ilerleyen günlerde ilahi bir şey olur, istenilen performansın üstüne de çıkabilirim. Bunun, çocuk oyuncağı olmaması lazım. Hiç kimsenin birbirini kandırmaması lazım. Bana 10-15 gün daha izin versinler. Bu süre içinde 'varım' veya 'yokum' kesinlik kazanacak. Şu anda söylemek çok erken." Son 2-3 senedir bazı olumsuzluklarla mücadele ettiğini vurgulayan Halil, "sakatlığım yıllardır var. Avrupa Şampiyonası'na giderken de sağlık sorunlarım vardı. Bu bir olimpiyat. Olimpiyat olduğu için de daha iyi düşünmem lazım. Şu anda performansımın istediğim düzeyde olmadığını söyleyebilirim" dedi. Şu anda içinde bulunduğu ortamda sağlık sorunlarının kendisini bir hayli zorladığını anlatan Mutlu, elinden gelen gayreti gösterdiğini söyledi |
||
|
||
| Roger Federer, üst üste altıncı şampiyonluğunu kovalayacağı Wimbledon grand slam turnuvasının ilk turunda Dominik Hrbaty ile karşılaşacak. Çim kortta 59 maçtır yenilmeyen dünyanın bir numarası Federer'in, Fransa Açık finalinde üst üste üçüncü kez kaybettiği Rafael Nadal ile finale kadar karşılaşma ihtimali bulunmuyor. Deneyimli Slovak Hrbaty'yi geçtiği taktirde Federer'in ikinci turdaki olası rakibi güçlü servisleriyle tanınan İsveçli Robin Soderling, üçüncü turdaki rakibi ise Roland Garros'da dört sette yenebildiği Gael Monfils olabilir. Kariyerinin ilk çim kort turnuvasını geçtiğimiz hafta Queen's Club'da kazanan Nadal ilk turda dünyanın 123 numarası Andreas Beck ile mücadele edecek. Wimbledon'da iki kez final oynayan Andy Roddick ilk turda Arjantinli Eduardo Schwank ile karşı karşıya gelecek. Bayanlarda geçtiğimiz yılın şampiyonu Venus Williams ilk turda İngiliz Naomi Cavaday ile oynayacak. Wimbledon'da beşinci şampiyonluğunu hedefleyen yedi numaralı seribaşı Williams'ın çeyrek finalde Jelena Jankovic, yarı finalde ise Maria Sharapova ile karşılaşma ihtimali var. Bayanlar tenisinin yeni numarası ve Roland Garros şampiyonu Ana Ivanovic ilk maçını Paraguaylı Rossana De Los Rios ile yapacak. |
||
|
||
| İngiltere Premier Lig ve Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonu Manchester United, resmi internet sitesinden Cristiano Ronaldo'nun satılık olmadığını açıkladı. Transfer söylentilerinden bunalan İngiliz kulübü, bu yıl 42 gol atarak hem Premier Lig hem de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun kazanılmasında başrolü oynayan Portekizli Ronaldo'nun kesinlikle satılık olmadığını ve tekliflere kapalı olduklarını duyurdu. Ronaldo, Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Portekiz'in dün akşam Almanya'ya 3-2 yenilerek elendiği maçtan sonra yaptığı açıklamada, büyük olasılıkla Real Madrid'e gideceğini söylemişti. Ronaldo, "Önümüzdeki 2 günde büyük yenilikler olacak. Olasık çok büyük ama bana bağlı değil. Somut bir teklif olduğunu biliyorum, bakalım önümüzdeki günlerde anlaşmaya varabilecekmiyiz" diye konuşmuştu. Bu arada Real Madrid Kulübü Genel Direktörü Miguel Angel Arroyo da, "Ronaldo, Real Madrid'te oynamak istediğini söylediğinde, iki kulüp arasında görüşme vardı. Eğer Manchester United satmak istiyorsa biz zevkle bir anlaşmaya varırız. Ücrette anlaşılır" dedi. Diğer yandan İspanya'da Ronaldo'nun Real Madrid'e gelme olasılığı yüksek gösterilse de İngiltere'den yapılan açıklamalar bunun o kadar da kolay olmayacağını gösterdi. Manchester United'in sahibi Glazer ailesi, "Cristiano Ronaldo'nun kendisi istese bile onu satmayı hiçbir şekilde kabul etmiyoruz" açıklamasında bulundu. Manchester United'ta özellikle teknik direktör Alex Ferguson, Ronaldo'nun satışına karşı çıkıyor |
||
|
||
| Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kocaelispor, iç transferde Semavi Özgür ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. KEV Sefa Sirmen Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Futbol Şubesi'nden Sorumlu Asbaşkan Muammer Çelik, teknik direktör Engin İpekoğlu ile belirledikleri yerlere transferlerin devam edeceğini bildirdi. Çelik, bir orta alan oyuncusuyla görüşmelerinin sürdüğünü dile getirerek, ismini vermek istemediği futbolcuyla her an anlaşma sağlayabileceklerini kaydetti. Çelik, birinci etap kamp çalışmasını Kartepe'de yapacaklarını, ikinci etap kamp programı için de Avusturya ya da Almanya'ya gideceklerini sözlerine ekledi. Semavi Özgür ise Kocaelispor'da kalmaktan mutluluk duyduğunu bildirerek, takımın şampiyon olmasını sağlayan arkadaşlarıyla Süper Lig'de de aynı başarıyı göstermek istediklerini dile getirdi |
||