|
||
| Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Bodrum'da kalp krizi geçirilip hemen Özel Bodrum hastanesi'ne kaldırıldı fakat Doğan hastaneye ulaştığında malesef hayatını kaybetmişti. Özel Bodrum hastanesi yetkilileri, Hasan Doğan' ın 19.00 sıralarında hastaneye ölü olarak geldiğini açıkladılar. Ay yıldızlı Milli Futbol Takımımızın son Avrupa başarısında sürekli olarak gollerdeki sevinciyle hatırladığımız o güçlü Futbol patronu malesef hayat oyununda kalp krizine yenik düştü. bu habere çok üzüldüm eminim hepimiz çok üzüldük türkiye spor adına bir devi kaybetti
|
||
|
||
| Beşiktaş genel menajeri Sinan Engin, İbrahim Üzülmez' ile İbrahim Toraman'ın kavgasında, Üzülmez'in yanlış davrandığını söyledi. Engin, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, "İbrahim Üzülmez 35 yaşında adam ve takımın kaptanı. 'Hocanın kuralı bu' diyorsun, adama yumruk atıyorsun. Öyleyse bizim de her gün birini dövmemiz lazım. Kurala uymayan adamı dövmek mi gerekiyor?" dedi. Kampa katılan 3-4 yeni oyuncuyla iyi bir takım oluşturduklarını ifade eden Engin, "bu yeni yabancı futbolcular, 'biz nereye geldik' demezler mi? Bu kabul edilebilir mi?" diye konuştu. "Sahada kavga edilir, neden pas vermedin diye. Bu bir derece kabul edilebilir. Fakat bu kadar sudan bir sebeple kavga mı edilir?" diyen Engin şöyle devam etti: "İkisine de kırgınım. Büyük konuşuyorum, ben bu iki insanı barıştıramıyorsam, bunları kimse barıştıramaz. Ben her şeyi söyledim. Birbirlerini öldüresiye kavga ettiler. Kulübün kuralları var. "Elimizde sopayla dolaşıp, her kavga edeni sopayla mı önleyelim? Beni de gazeteciler eleştiriyor, herşeyi yazıyorlar. Ben de onları mı döveyim? Saldırıp yumruk mu atayım idmana geldiklerinde." Brezilyalı oyuncu Bobo'nun da kural çiğnediğini vurgulayan Engin, "onu da mı döveceksiniz? Her kuralı çiğneyene yumruk atmak mı lazım? Yani ne yapalım. Bunlar barışmaya da yanaşmadı. 'Kavgayı yatıştıramadılar' diyorlar. 'Ben her türlü cezaya razıyım, barışmam' diyen adama ne yapabilirsiniz?" şeklinde konuştu. İbrahim Üzülmez'in gönderilip, İbrahim Toraman'ın kalacağı yönünde çıkan haberleri yalanlayan genel menajer Engin, "yönetim sonuçta kararını vermiştir. İbrahim Üzülmez'in zaten gönderilip, İbrahim Toraman'ın kalacağı şeklindeki iddialar doğru değildir. Lütfen taraftarlarımız bizim ağzımızdan çıkmayan şeylere inanmasınlar" dedi. İki oyuncuya da ihtiyaçları olduğunu, ancak kulübün gelenekleri bulunduğunu kaydeden Engin, "nasıl davranmaları gerektiğini bilmeleri lazım. Yine de herşeyi zamana bırakmak gerek. Ben 'affederim' desem bile, yapamam, çünkü bu kararı yönetim kurulu vermiştir. Onlar için hayırlı olan, sessiz kalmalarıdır" diye konuştu. Beşiktaş yönetimi, Avusturya kampında kavga ettikleri için kadro dışı bıraktığı iki futbolcudan İbrahim Toraman'ı 4.5 milyon euro, İbrahim Üzülmez'i 500 bin YTL bonservis bedeliyle satışa çıkarmış durumda... |
||
|
||
| Takım arkadaşı İbrahim Üzülmez ile kavga ettiği için kadro dışı bırakılan ve satış listesine konulan İbrahim Toraman, Beşiktaş'tan ayrılmak istemediğini, ancak alınmış bir karar olduğunu söyledi. Toraman, Lig TV'ye verdiği röportajda, kendine sorulması halinde ayrılmak istemediğini söyleyeceğini, ancak yönetimin aldığı bir karar olduğunu belirtti: "Yaşım 26, önümde uzun yıllar var. Taraftarın ve camianın beni sevdiğini hissediyordum. Bu güzel duyguları tatmış bir insan olarak ayrılmak istemiyorum. Ama dediğim gibi, sonuçta alınmış bir karar var. Önümüzdeki günlerde neler olacağına bakacağız." Yaşanan olaydan dolayı üzgün olduklarını kaydeden tecrübeli oyuncu, "ufak bir olayın bu kadar büyümesini beklemiyordum. Keşke olmasaydı ama sonuçta olmuş bir olay. Sonuçta bu her takımda olabilecek şeylerdir. Olay bu noktalara geldi, bundan sonra ne konuşsak önemli değil" dedi. İbrahim Toraman, bu tür olaylarda geçmişin karıştırıldığını ve abartıldığını vurgulayarak, "4-5 yıl önceki olaylar bu zamana mı kalır? Herkesin bir bakış açısı var ve olayı yorumluyor. Kimse işin buralara geleceğinin düşünemezdi" diye konuştu. Tecrübeli oyuncu, olayın olduğu sırada genel menajer Sinan Engin'in yanlarında olduğunu kaydederek, İbrahim Üzülmez ile ilişkisi konusunda ise şunları söyledi: "Kesinlikle aramızda bir konuşmamazlık yoktu. Ama çok da samimi değildik. Farklı karakterlerdeyiz. İbrahim ağabeyle normal bir ilişkimiz vardı. Böyle bir olay olduğu zaman herkes kendine göre konuşuyor. Bana ağır geldiği için bir tepki verdim. Yoksa normal bir şekilde cevap verirdim. "İbrahim ağabeyin üslubu ve yaklaşımı bana ağır geldi. Tabii ki orada kurallar vardır ve ben de bu kurallara uyuyordum. Benim parmağımda yara vardı ve ben bunu oradaki herkese tek tek söyleyemem ki. Doktor bunu biliyor. Sonuçta ben de bu takımın ikinci kaptanıyım. Nasıl davranacağımı ben de biliyorum. "Takımın önünde sert bir üslupla konuşması olayı bu noktalara getirdi. Benim de bir şey söylemem gerekiyordu. Düzgün bir şekilde konuşulsaydı ben de o şekilde cevap verirdim. Hem onun adına, hem de benim adıma üzücü bir olay." Kavga ettiği için için siyah-beyazlı taraftarlar ve camiadan özür dileyen İbrahim Toraman, olaydan sonra başkan Yıldırım Demirören veya Sinan Engin ile herhangi bir görüşme yapmadığını söyledi |
||
|
||
| Beşiktaş Kulübü, Avusturya kampında birbirleriyle kavga ettikleri için kadro dışı bırakılan kaptanlar İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ı satma kararı aldı. Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, Avusturya kampında kavga eden İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'e para cezası verdi ve iki futbolcuyu satış listesine koydu. Toplantının ardından yapılan açıklamada, Üzülmez ve Toraman'ın süresiz kadro dışı bırakılma cezalarının devam etmesinin kararlaştırıldığı belirtilirken, "yönetim kurulu, her ikisinin de 150'şer bin YTL para cezası ile cezalandırılmalarına ve tespit edilecek bonservis bedelleri ile satışa çıkarılmalarına karar vermiştir" denildi. Her iki futbolcuya yurt dışından gelecek tekliflerin yanı sıra şampiyonluk yolundaki rakiplerin önerileri dışında, bonservislerinde kolaylık gösterilmesi bekleniyor. |
||
|
||
| Konyaspor başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman'a talip olduklarını söyledi. Konyaspor, Avusturya kampında İbrahim Üzülmez ile kavga ettiği için kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman için Beşiktaş yönetiminin kararını bekliyor. Kulüp başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, gönderilmesi halinde savunma oyuncusu İbrahim Toraman'a kesinlikle talip olduklarını söyledi. Kuntoğlu, "İbrahim Toraman'ı istiyorum. Buna Beşiktaş yönetimi karar verecek. Beşiktaş yönetiminin bu konuda yarın bir toplantı yapacağını öğrendim. Kararı bekliyoruz. Gönderilmesine karar verilirse Toraman'a talibiz" dedi. Mehmet Ali Kuntoğlu, transfer çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğünü, güçlü bir kadro kurmaya çalıştıklarını, 90 dakika mücadeleyi bırakmayan hırslı bir ekip oluşturduklarını belirtti |
||
|
||
| Beşiktaş'ın, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da yaptığı kampta İbrahim Toraman ile kavga eden ve süresiz kadro bırakılan kaptanlardan İbrahim Üzülmez, yalnızca kendi adına değil, İbrahim Toraman adına da üzgün olduğunu söyledi. İbrahim Üzülmez, "www.maraton.com.tr" adresli internet sitesinde yer alan röportajında, "Ben, 1 sene sonra belki de futbolu bırakacağım. Ama İbrahim Toraman'ın önünde belki 5-6 sene var. Onun adına üzüldüm. O daha bu camiaya hizmet edecek bir insan. Herkes beni suçluyor gibi bir hava var ama bu benim kendi yaptığım birşey değil. Hocanın kararıysa herkes uymalı" dedi. Yaşanan olayın ardından pişman olmadığı yönünde yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını ifade eden deneyimli oyuncu, "Bunu söylerken yine olsa yine kavga ederim demek istemedim. Toraman, yine terlikle yemeğe inerse yine uyarırım anlamında dedim. Hocanın kararı bu, herkesin uyması lazım. Kaptanlığın verdiği sorumluluk bu. Yine olsa yine 'terlikle inme' derim demek istedim" diye konuştu. Kulüp yönetiminin affetmesi durumunda ikili arasında kin olup olmayacağı konusundaki soruyu yanıtlayan Üzülmez, "Yok olmaz. Kin tutan insanları zaten hiç sevmem. O anda olmuş bir olay bu. İkimizde de hata vardı ve oldu. Keşke olmasaydı" dedi. "Yönetimin kararına saygı duyarım" Üzülmez, yönetimin kendileriyle ilgili vereceği karara saygı duyacağını vurgulayarak, "Bir an önce karar vermelerini istiyorum. Takımdan uzaklaştırma gibi bir karar da olacaksa ona da saygılıyım biz de bir an önce gelen tekliflere bakacağız, kulüp bulacağız" dedi. Deneyimli oyuncu, camiaya böyle bir olay yaşattıkları için herkesten özür diledi. Üzülmez, olayın ardından kulüp başkanı Yıldırım Demirören'i aradığını ve "Sadece '8 sene önce beni siz getirdiniz, bunu yaşattığım için özür dilerim, hangi kararı alırsanız saygı duyarım' dedim" ifadelerini kullanırken, kırgın olup olmadığı yönündeki soruya da, "Kimseye bir kırgınlığım olamaz. Sinan Engin'e ve İbrahim Toraman'a karşı da kırgınlığım yok. Bu saatten sonra artık kimseye bir kırgınlığım olmaz. Sadece bu olay yaşandığı için camiadan ve başkanımızdan özür diliyorum" diye yanıt verdi |
||
|
||
| Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Leogang bölgesinde sürdüren Beşiktaş futbol takımı, kamp çerçevesindeki ilk ciddi sınavını bugün Almanya Birinci Lig takımı FC. Bochum karşısında verdi ve karşılaşmayı 3-2 kazandı. Başkan Yıldırım Demirören'in de izlediği karşılaşmada, ilk yarının başlarında siyah-beyazlılar 2-0 yenik düşmesine rağmen kısa sürede toparlanarak, Bobo'nun 34. ve Nobre'nin 37. dakikalarda attığı gollerle skoru 2-2'ye getirdi. İkinci yarıya daha hızlı başlayan ve rakip yarı sahaya ard arda akınlar düzenleyen siyah-beyazlılar, 87. dakikada Fahri'nin ayağından kazandığı golle karşılaşmayı 3-2 galip bitirdi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ikinci yarıda yaptığı oyuncu değişiklikleriyle genç futbolculara şans tanıdı. İkinci yarının sonlarına doğru 89. dakikada topu ağlara göndererek taraftarları sevindiren Batuhan'ın golü ise ofsayt olduğu gerekçesiyle sayılmadı. Alman ekibinin gollerini 5. dakikada Dabrowski, 33. dakikada ise Epalle attı. Maçı 700 Türk izledi Karşılaşmayı Almanya ve Avusturya'nın değişik bölgelerinden gelen 700 kadar Türk izledi. Taraftarlar tüm uyarılara rağmen maçın bitiş düdüğüyle birlikte sahaya inerek futbolcu ve yöneticilerle hatıra fotoğrafı çektirip, bol bol imza aldı. Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Konrad Plautz, A. Staudinger ve Andreas Heiss üçlüsünün yönettiği karşılaşmada takımların ilk 11'i şu şekilde oluştu: Beşiktaş: Hakan, S. Kurtuluş (Dk. 78 Rıza), Sivok (Dk. 78 Sezer), Zapotocny, Seric (Dk. 69 Emre), Ekrem (Dk. 46 Ali), Cisse (Dk. 69 Fahri), Delgado (Dk. 60 Mehmet), Tello (Dk. 60 Aydın), Bobo (Dk. 60 Can), Nobre ( Dk. 69 Batuhan) FC. Bochum: Fernandes, Concha (Dk. 46 Pfertzel), Dabrowski (Dk. 46 Hashemian), C. Fuchs (Dk. 46 Sestak), Freier (Dk. 46 Maltriz), Epalle (Dk. 46 Zdebel), Mieciel (Dk. 46 D. Fuchs), Imhaf (Dk. 46 Dönig), Ono (Dk. 46 Mavraj), Yahia (Dk. 46 Grote), Fabian (Dk. 46 Schröder) Goller: Dk. 5 Dabrowski, Dk. 33 Epalle (FC. Bochum), Dk. 35 Bobo, Dk. 37 Nobre, Dk. 86 Fahri (Beşiktaş) Son hazırlık maçı Romen Steau Bucresh ile Karşılaşmanın ardından kamp yeri Leogang'a dönen Beşiktaş, yarın da sabah ve akşam olmak üzere basına kapalı olarak iki ayrı antrenman yapacak. Leogang'taki çalışmalarını 15 Temmuz Salı gününe kadar sürdürecek olan ekip, yeni sezon hazırlıkları çerçevesindeki son hazırlık maçını 15 Temmuz Salı akşamı TSİ 19:30'da Avusturya-Almanya sınırındaki Bad Reichenhall kasabasında Romen Steau Bucresh takımıyla yapacak. Maçın ardından Münih'e hareket edecek olan Beşiktaş kafilesi, 16 Temmuz Çarşamba sabahı Türkiye'ye dönmek üzere Münih'ten ayrılacak |
||
|
||
| george hagi | ||
|
||
| Roberto Carlos, Mallorca'dan transfer Daniel Güiza'nın Fenerbahçe'ye geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, ''Güiza gollerini de birlikte getirecek'' dedi. FB TV'deki "Kamp Günlüğü" programına katılan Roberto Carlos, Güiza'nın Fenerbahçe'de başarılı olacağını ifade ederek, "Güiza buraya gelecek, tabii ki gollerini de birlikte getirecek. Takım halinde birlikte olacağız ve başarılara ulaşacağımıza inanıyorum" dedi. Fenerbahçe isminin çok büyüdüğünü vurgulayan Brezilyalı yıldız, "Avrupa ve dünyadaki futbolculara sorduğunuz zaman, artık Fenerbahçe'ye gelmek istiyorlar" diye konuştu. Luis Aragones'in herşeyiyle tam bir teknik direktör olduğunu anlatan Roberto Carlos, İspanyol teknik adamın milli takımda yakaladığı başarıyı 2008 Avrupa Şampiyonası'nda kupayla taçlandırdığını kaydetti. Aragones'in doğru işler yapmaya çalıştığını, bunu futbolcular olarak hissettiklerini ve gördüklerini belirten Carlos, İspanyol teknik adam için şunları söyledi: "Saha içinde hiçbir zaman durmuyor, sürekli bir şekilde aktif olmaya çalışıyor ki çevresinde çalıştırmakta olduğu kişileri yani biz futbolcuları da aktif bir şekilde tutabilsin. İnsanlar onun sahadayken önüne baktığını düşünebilir fakat arkasında da gözleri var ve saha içerisine tamamen hakim. "Güven veriyor ve aynı güveni de oyuncularından istiyor. Bu da onun çalışma biçiminden kaynaklanan bir şey. İstediklerini sürekli olarak bize iletiyor. 24 saat futbolla yatıp kalkan bir insan ve bunu bizlere belli eden birisi. İspanya milli takımı ile elde ettiği bir başarı var ve şimdi de başarılarını burada bizimle tekrarlamak istiyor." "Antrenmanlardan sonra hafif ağrı hissediyorum" Brezilyalı futbolcu, Avusturya kampında yeni sezon hazırlıklarının çok iyi bir şekilde sürdüğünü, zamanla istenilen düzeye geleceklerini ve Aragones'in isteklerini sahaya yansıtmaya çalışacaklarını söyledi. Çalışmalarının gün geçtikçe daha da fazlaşacağını dile getiren Roberto Carlos, bundan kimsenin şikayet etmediğini ve bu dönemde oyuncular açısından çalışmaların yoğun ve ağır geçmesinin iyi olduğunu anlattı. Sakatlığı nedeniyle geçen sezon ligin son bölümünde forma giyemeyen Brezilyalı yıldız, antrenmanlardan sonra özellikle sakatlığının olduğu bölgede hafif bir ağrı hissettiğini ifade etti: "Fakat antrenman sırasında beni rahatsız eden herhangi bir şey yok, bu da zamanla geçecek. Geçen sezon, takımdan üç ay ayrı kalınca çok üzülmüştüm ve sezonun en önemli zamanında takımıma yardımcı olamamıştım. "Ufak tefek ağrılarıma rağmen sakatlığım geçti ve ben tüm yüreğimle inanıyorum ki bu sezon gerek Türkiye liginde gerek Türkiye Kupası'nda ve Şampiyonlar Ligi'nde takımımıza elimden gelen desteği her şekilde vereceğim." Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turundaki rakipleri MTK Budapeşte'yi çok ciddiye aldıklarını kaydeden Roberto Carlos, işi Macraristan'daki rövanşa bırakmamaları gerektiğini dile getirdi |
||
|
||
mehmet aurelio gitti geçmiş olsun yanlış biliyosam affedin
|
||
|
||
| Beşiktaş genel menajeri Sinan Engin, İbrahim Üzülmez' ile İbrahim Toraman'ın kavgasında, Üzülmez'in yanlış davrandığını söyledi. Engin, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, "İbrahim Üzülmez 35 yaşında adam ve takımın kaptanı. 'Hocanın kuralı bu' diyorsun, adama yumruk atıyorsun. Öyleyse bizim de her gün birini dövmemiz lazım. Kurala uymayan adamı dövmek mi gerekiyor?" dedi. Kampa katılan 3-4 yeni oyuncuyla iyi bir takım oluşturduklarını ifade eden Engin, "bu yeni yabancı futbolcular, 'biz nereye geldik' demezler mi? Bu kabul edilebilir mi?" diye konuştu. "Sahada kavga edilir, neden pas vermedin diye. Bu bir derece kabul edilebilir. Fakat bu kadar sudan bir sebeple kavga mı edilir?" diyen Engin şöyle devam etti: "İkisine de kırgınım. Büyük konuşuyorum, ben bu iki insanı barıştıramıyorsam, bunları kimse barıştıramaz. Ben her şeyi söyledim. Birbirlerini öldüresiye kavga ettiler. Kulübün kuralları var. "Elimizde sopayla dolaşıp, her kavga edeni sopayla mı önleyelim? Beni de gazeteciler eleştiriyor, herşeyi yazıyorlar. Ben de onları mı döveyim? Saldırıp yumruk mu atayım idmana geldiklerinde." Brezilyalı oyuncu Bobo'nun da kural çiğnediğini vurgulayan Engin, "onu da mı döveceksiniz? Her kuralı çiğneyene yumruk atmak mı lazım? Yani ne yapalım. Bunlar barışmaya da yanaşmadı. 'Kavgayı yatıştıramadılar' diyorlar. 'Ben her türlü cezaya razıyım, barışmam' diyen adama ne yapabilirsiniz?" şeklinde konuştu. İbrahim Üzülmez'in gönderilip, İbrahim Toraman'ın kalacağı yönünde çıkan haberleri yalanlayan genel menajer Engin, "yönetim sonuçta kararını vermiştir. İbrahim Üzülmez'in zaten gönderilip, İbrahim Toraman'ın kalacağı şeklindeki iddialar doğru değildir. Lütfen taraftarlarımız bizim ağzımızdan çıkmayan şeylere inanmasınlar" dedi. İki oyuncuya da ihtiyaçları olduğunu, ancak kulübün gelenekleri bulunduğunu kaydeden Engin, "nasıl davranmaları gerektiğini bilmeleri lazım. Yine de herşeyi zamana bırakmak gerek. Ben 'affederim' desem bile, yapamam, çünkü bu kararı yönetim kurulu vermiştir. Onlar için hayırlı olan, sessiz kalmalarıdır" diye konuştu. Beşiktaş yönetimi, Avusturya kampında kavga ettikleri için kadro dışı bıraktığı iki futbolcudan İbrahim Toraman'ı 4.5 milyon euro, İbrahim Üzülmez'i 500 bin YTL bonservis bedeliyle satışa çıkarmış durumda |
||
|
||
| Galatasaray teknik direktörü Michael Skibbe, transfer görüşmelerinin bir an önce sonuçlandırılıp, futbolcuların takıma katılmasını beklediğini söyledi. Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'nın Duisburg kentinde sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Skibbe, milli futbolcuların yanı sıra, transfer görüşmeleri yapılan oyuncuların da kampa katılmasını beklediğini söyledi. Skibbe, "transfer çalışmalarımız devam ediyor. Hazırlık döneminin sonuna dek gereken mevkilere, gerekli takviyeleri yapmış olacağımızı düşünüyoruz. Ben de bir an önce transferlerin bitmesini bekliyorum" dedi. Almanya kampında ilk hazırlık maçını Pazar günü oynayacaklarını hatırlatan Skibbe, "bu maçın, şu an hazır bulunan 15 beş civarında oyuncumuz için çok büyük önemi var. Antrenmanlarla ulaştığımız seviyeyi sahada sergileme imkânı bulacaklar" diye konuştu |
||
|
||
| Transfer çalışmalarını sürdüren Ankaraspor, Liberyalı orta saha oyuncusu Theo Weeks'i kadrosuna kattı. Liberya milli takımında da forma giyen 18 yaşındaki Weeks, kulüp binasında yapılan törende, kendisini beş yıllığına mavi-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Ankaraspor kulübü sportif direktörü Hasan Çetinkaya, çok genç ve yetenekli bir futbolcuyu transfer ettikleri için mutlu olduklarını belirterek, "kendisini Aykut hocamızla milli maç izlemek için Cezayir'e gittiğimizde beğenmiştik. Gelecek vaat eden bir oyuncu" dedi. Çetinkaya, transfer çalışmalarına devam ettiklerini ve ilerleyen günlerde bir forvet oyuncusunu kadrolarına katacaklarını kaydetti. |
||
|
||
| Transferde hareketli bir dönem geçiren Trabzonspor'da, şu ana kadar 15 bin kombine kart satıldığı, hedefin tüm stadı kombine biletli yapmak olduğu bildirildi. Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, sezon öncesi en az 15 bin kombine kart satma hedefine ulaştıklarını ve artık tüm stadı kombine kartlı seyirci yapmak istediklerini söyledi. Kale arkası tribünlerle birlikte kapasitenin 23 bin civarına çıkacağını ifade eden Yener, "misafir takım tribünün yanı sıra bu yıl çocuk tribünü oluşturacağız. Bu nedenle 21 bin civarında bir kombine kart satışı yapabiliyoruz. Kale arkası ve maraton kombine kartları bitti. Kapalı tribün kombinelerini de satarak amacımız bütün kombineleri satmak" dedi. Ligin başlamasına 40 gün gibi bir süre kaldığını belirten Yener, "kalan biletlerin satılacağını tahmin ediyoruz. Bu bizim için çok önemli konulardan biri. Eğer bunu gerçekleştirirsek Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmiş olacağız. Trabzonspor taraftarı, tüm stadı kombine yapacak ve bir ilki gerçekleştirecek. Buna inanıyoruz" diye konuştu. Ürün satışlarına da taraftarların büyük ilgi gösterdiğini dile getiren Hasan Yener şöyle konuştu: "Ama özellikle bizim istediğimiz, maçlarda tüm taraftarlarımızın Trabzonspor formasıyla, diğer ürünleriyle maça gelmesi. Son Avrupa Şampiyonası'nda onun güzelliğini gördük. Formayla görsellik bir başka oluyor. Tüm taraftarların Trabzonspor formasıyla maça gelmesini bekliyoruz." Yener, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ilk kez çocuk tribünü oluşturacaklarını kaydederek, "Futbol Federasyonu, bu yıl Türkiye'de bütün statlarda bunu uygulamaya koyacak. Çocuklara futbol sevgisi aşılamak, futbola ilgilerini arttırmak için çocuk tribünü düşünülüyor. Biz de kapalı tribünde 200 kişilik bir çocuk tribünü oluşturacağız" dedi |
||
|
||
| Beşiktaş'ın Panathinaikos'tan transferi Anthony Seric, şampiyonluk sözü veremeyeceğini ama yeni takımı için elinden geleni yapacağını söyledi. Tecrübelerini, siyah beyazlı formayla, başarıya dönüştürmek istediğini belirten Hırvat sol kanat oyuncusu, "şampiyonluk için söz veremem ama şampiyon olabilmek için elimden geleni yapacağım" dedi. Büyük bir takıma geldiğinin farkında olduğunu belirten Seric, "hedefleri olan ve her zaman en yukarıları isteyen bu takımın oyuncusu olmaktan da çok mutluyum" diye konuştu. 1999-2005 yılları arasında İtalya'da dört farklı takımda forma giydiğini dile getiren Seric, "yaşadıklarım bana çok iyi tecrübeler olarak geri döndü. Bir defans oyuncusu olarak orada kendimi çok iyi bir şekilde geliştirme şansı buldum. Edindiğim tecrübeleri yeni takımında kullanmak istiyorum" dedi. Avustralya doğumlu 29 yaşındaki Seric, İtalya'da Verona, Brescia, Parma ve Lazio'da forma giydi, üç yıl Panathinaikos'ta oynadıktann sonra Beşiktaş ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı |
||