|
||
| Azerbaycan'da Oktay zirvesi Beşiktaş ve Fenerbahçe ve Trabzonspor'da top koşturan Oktay Derelioğlu, bir dönem formasını giydiği Azerbaycan takımlarından Hazar Lankeran'ın önceki gün Lech Poznan ile oynadığı UEFA Kupası ön eleme maçını Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Futbol Federasyonu Eski Sorumluları'ndan Ayhan Bermek ve sanatçı Mahsun Kırmızıgül ile birlikte izledi. Hazar Lankeran maçı 1-0 kaybederken, Oktay Derelioğlu'nun 16 Ağustos'ta yapacağı jübilenin ardından Hazar Lankeran takımında idari menajer olarak görev alacağı açıklandı. |
||
|
||
| Avrupa kaynıyor Geçtiğimiz sezon Fransa'da son haftaya kadar ligden düşme korkusu yaşayan Paris Saint Germain, Roma'nın tecrübeli yıldızı Ludovic Giuly ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Profesyonel kariyerine Lyon'da başlayan, Monaco'yla Şampiyonlar Ligi finali oynayan Giuly, beklentilerin altında geçen Barcelona yıllarının ardından geçtiğimiz sezon Roma'ya gitmiş ancak İtalya'da da beklediği forma şansını bulamamıştı. 4 sene aradan sonra tekrar ülkesine dönen 32 yaşındaki Fransız yıldız için Paris Saint Germain Roma'ya 2.5 milyon euro ödeyecek. Marsilya, uzun süredir peşinde koştuğu Fildişi Sahilli Bakary Kone için kulübü Nice ile 9 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. Fransa kariyerine 2003 yılında Lorient ile "merhaba" diyen Kone, 2005-2006 sezonunda Nice'e gelmiş ve burada 95 maçta 29 gol atarak milli takımının da değişilmez oyuncularından biri olmuştu. Premier Lig'in yeni ekiplerinden West Bromwich Albion, geçtiğimiz sezonu Aston Villa'da kiralık olarak geçiren Liverpoollu kaleci Scott Carson'la 4 yıllığına sözleşme imzaladı. İngiltere milli takımında da forma giyen 22 yaşındaki genç file bekçisi için West Bromwich 3.25 milyon pound ödeyecek. Geçtiğimiz sezon Serie A'yı 9.sırada bitiren Atalanta ve Serie B'ye düşen Livorno, öne sürülen şike iddiaları karşısında suçlu bulunmaları halinde önümüzdeki sezona 6 ceza puanıyla başlayabilir. İki kulüp yöneticileri ve futbolcuları iddiaları yalanlasa da Federasyon savcısı gerekli tedbirlerin alınması için çalışmalara başladı. 2006 yılında Calciopoli skandalında benzer iddialarla karşı karşıya kalan Juventus, suçlu bulunup küme düşürülürken Milan, Fiorentina, Lazio gibi ekiplerin lige ceza puanıyla başlamalarına karar verilmişti. |
||
|
||
| "Sir" işi bozdu !.. İngiltere'nin Manchester United kulübünün ünlü teknik direktörü Sör ünvanlı Alex Ferguson'un, Portekiz'e giderek Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e gitmesine engel olduğu belirtiliyor. Geçen hafta sonunda Lizbon yakınlarındaki Sintra'ya giderek Cristiano Ronaldo ile görüşen Ferguson, Manchester United kulübünün internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, "İyi bir toplantı oldu. Her iki tarafta görüşünü ifade etti. Cristiano'nun gelecek sezon da Manchester United'da devam edeceğini söyleyebilirim. Bu bizim tavrımız ve onu satmayacağız" dedi. Ayak bileğinden ameliyat geçiren ve ekim ayına kadar oynayamayacak olan Portekizli yıldız futbolcunun, Real Madrid ile anlaştığını günlerdir iddia eden İspanyol basını, son gelişmeyle ilgili "Ferguson, Ronaldo'yu satmamakta direniyor" yorumunu yaptı. İspanyollara göre, görüşmede Ronaldo, Ferguson'a "Ben Real Madrid'e gitmek istiyorum" dedi. Marca gazetesi ise Real Madrid'in bonservis ücretini 80 milyon Avro'ya kadar yükselttiğini iddia etti. |
||
|
||
| Eto'o'nun talipleri artıyor Barcelona'nın yeni teknik direktörü Pep Guardiola'nın, yeni sezon için kadrosunda düşünmediği Samuel Eto'o, geleceği hakkındaki kararı önümüzdeki hafta vereceğini açıkladı. Fenerbahçe'den de teklif aldığını söyleyen Eto'o, Özbek kulübü Kuruvchi'nin, yıllık 40 milyon dolar olduğu ileri sürülen astronomik önerisini reddetti. Daha prestijli bir ligde oynamak istediğini belirten Kamerunlu futbolcu, Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un da transfer listesine girdi. Peter Crouch'un Portsmoutha’a transfer olmasından sonra, forvet hattını güçlendirmek isteyen Liverpool'un, Eto'o için ciddi bir teklif yapması bekleniyor. Öte yandan La Liga takımlarından Valencia da Kamerunlu futbolcu için sezon başına 10 milyon Euro önermişti. Bu hafta sonu İspanya'ya gidecek olan Samuel Eto'o'nun kesin kararını önümüzdeki hafta içinde açıklaması bekleniyor. |
||
|
||
Kampta '19.07' kutlaması![]() Takvimlerin 19 Temmuz'u(19.07) gösterdiği tarihte, tüm Fenerbahçelilerin kutladığı 'Dünya Fenerbahçeliler Günü', Profesyonel Futbol Takımımızın kamp yaptığı Avusturya'nın Kitzbühel kasabasında, bir gün erken kutlandı. Takımımızın Ceske Budejovice takımı ile yarın oynayacağı hazırlık maçı nedeniyle, Avusturya kampında 1 gün önce kutlanan Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde tüm Fenerbahçe kafilesi bir araya geldi. Bugün yapılan sabah antrenmanı sonrası takımımız, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü nedeniyle, FCA firmasından Mücahit Oktan'ın, kamp yapılan otelin balo salonunda düzenlediği kutlamada bir araya geldi. Kutlamaya tüm futbolcularımız, teknik ve idari kadro ile kafilemizde bulunan tüm kulüp personeli katıldı. Kutlama, Takım Kaptanımız Alex de Souza'nın özel olarak hazırlanan pastayı kesmesiyle başladı. Pastanın ilk dilimleri, Alex ve Teknik Direktörümüz Aragones'e takdim edildi. Fenerbahçe marşlarının çalındığı kutlama, oyuncularımızın yaptığı tezahüratlar arasında sona erdi. ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
| Beşiktaş Cola Turka'da transfer rüzgarı Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Beşiktaş Cola Turka, ABD'li pivot Mario Trevon Austin'i transfer etti. Siyah-beyazlı kulüp, geçen sezon İtalya'nın Benetton Treviso takımında forma giyen 1982 doğumlu ve 2.06 metre boyundaki Austin'i renklerine bağladı. Daha önce İsrail'in Hapoel Jerusalem, İtalya'nın Angelico Biella, ABD'nin Mississippi HH ve Rusya'nın CSKA Moskova takımlarında forma giyen ABD'li oyuncunun, hem 4, hem de 5 numaralı pozisyonda oynayabildiği bildirildi. Geçtiğimiz sezon Oktay Mahmuti'nin çalıştırdığı Benetton'da Soragna ve Chalmers'le birlikte en çok süre alan oyuncu olan Austin, İtalya Ligi'ni 10. sırada bitiren yeşil-beyazlı takımda 13.6 sayı-7.7 ribaunt-1.5 top çalma istatistikleriyle oynadı. Benetton geçtiğimiz sezon ULEB Kupası'na ikinci turda Kızılyıldız'a elenerek veda ederken, ABD'li oyuncu forma giydiği 12 maçta 14 sayı-6.7 ribaunt-1.1 asist ortalamaları tutturdu. Austin 2005-2006 sezonunda da Hapoel formasıyla ULEB Kupası'nın MVP'si seçilmişti. |
||
|
||
| Beşiktaş Cola Turka gaza bastı Beko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Cola Turka, transfer bombalarını bir bir patlatıyor. ABD'li pivot Mario Trevon Austin'i renklerine bağlayan siyah-beyazlı takım, günün ikinci uzun transferini gerçekleştirdi ve Sırp pivot Jovo Stanojevic ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon Polonya'nın Prokom Trefl takımında Avrupa Ligi deneyimi yaşayan Sırp oyuncu, 31 yaşında ve 2.07 metre boyunda. Stanojevic, daha önce Almanya'nın Alba Berlin, Sırbistan'ın Partizan, İsrail'in Maccabi Raanana ve yine Sırbistan'ın Kızılyıldız ekiplerinde oynamıştı. Jovo Stanojevic, Prokom Trefl forması altında 35 karşılaşmaya çıkarken, 10,3 sayı, 4,5 ribaund ve 1,5 asist ortalamalarını tutturmuştu. Antrenör Hakan Demir'i takımın başına getirmesinin ardından transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş Cola Turka, Mire Chatman, Mario Trevon Austin'in ardından Jovo Stanojevic'i alarak 3. yabancı oyuncu transferini gerçekleştirdi. |
||
|
||
| Hornets'tan savunmaya takviye NBA'de transferler devam ediyor. Geçen sezon Boston Celtics'te şampiyonluk yaşayan tecrübeli oyuncu James Posey, New Orleans Hornets ile anlaştı. James posey, Boston Celtics'in 1986'dan bu yana ilk şampiyonluğunu kazanmasında en kilit isimlerden biriydi. Daha önce Miami Heat ile de bir NBA şampiyonluğu bulunan Posey, kenardan gelerek Lebron James, Kobe Bryant gibi süper yıldızlara yaptığı etkili savunmayla dikkat çekti. Şampiyonluğun ardından, ilk tercihinin Boston olduğunu söyleyen tecrübeli oyuncu, New Orleans Hornets'in cazip teklifine 'hayır' diyemedi. Hornets, 31 yaşındaki oyuncuyla 4 yıl için 25 milyon dolara anlaştı. Draft öncesi, 27. sıradaki seçim hakkını 3 milyon dolar karşılığı Portland Trail Blazers'a satan New Orleans, bu parayla önemli bir eksiğini kapamış oldu. Geçen sezon batı yarı finalinde San Antonio Spurs'a 4-3 yenilen Hornets, yetersiz benchini takviye için deneyimli oyuncular arıyordu. Posey geçen sezon play-off'larda ortalama 22 dakika süre almış ve 6.7 sayı ve 3.6 ribaundla oynamıştı. |
||
|
||
| Red Bull'da boş koltuk Vettel'in Formula-1 takımlarından Toro Rosso'nun Alman pilotu Sebastian Vettel, gelecek sezon Red Bull için yarışacak. Red Bull takımının patronu Christian Horner, yaptığı açıklamada, pistleri bırakacağını açıklayan İngiliz David Coulthard'un koltuğuna, kardeş takım Toro Rosso'nun pilotu 21 yaşındaki Vettel'in oturacağını bildirdi. Horner, ''Zaten Red Bull ailesinin bir parçası olan Vettel'i, Mark Webber'in takım arkadaşı olarak seçmek zor bir karar olmadı'' dedi. |
||
|
||
| Galatasaray'ın forveti Shabani Nonda, Harry Kewell'ın transferinin şampiyon unvanını korumak adına önemli olduğunu, Şampiyonlar Ligi'nde üst turları düşünmeden önce ön elemeyi geçmeleri gerektiğini söyledi. Kewell'in nasıl bir oyuncu olduğunu herkesin bildiğini ifade eden Nonda, "daha ilk haftamız. Kewell ile her geçen gün birbirimize daha çok uyum sağlayacağız. Gerek taraftarın gerekse geçen yılki şampiyonluğun korunması açısından önemli bir transfer" dedi. Geçtiğimiz sezonu sakatlıklarla geçirmesinin hoşuna gitmediğini anlatan Nonda, "bu sezon benim için en önemlisi şampiyonluk unvanımızı korumak. Amacım sayı veremesem de fazla gol atmak ve bu anlamda takıma faydalı olmak. Bir diğer amacım sezon başından sonuna kadar takımın içinde var olmak" diye konuştu. Almanya kampında herşeyin yolunda gittiğini belirten Nonda, takım içinde rekabetin her zaman iyi olacağına işaret ederek şunları söyledi: "Rekabet olduğunda tüm oyuncular çalışmaları gerektiğini bilir. Herkes elinden geleni yapmak için uğraşır. Takımda çok fazla oyuncu olmasının önemi yok önemli olan ilk 11'in bilincinde olunması. Bu takımın yararına." Hakan Şükür'ün yokluğunda sorumluluklarının arttığını kaydeden golcü futbolcu, "Hakan'ın yokluğunda zorluk yaşayacağımızdan bahsetmek doğru değil. Hakan kaptandı ve bir karizması vardı. Ümit (Karan) ve ben şimdi insiyatifi ele alıp gerekeni yapmak zorundayız" dedi. Gençlerden Yaser'in yetenekli ve tam bir hücum oyuncusu olduğunu ifade eden Nonda, "sorumluluk alma sırası Yasin'de. Bu yeteneğini takım için ve kendisi için kullanmak zorunda" şeklinde konuştu. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde herşeyden önce son eleme turunu geçmek zorunda olduğunu hatırlatan Nonda, "geleceği daha sonra düşünmeliyiz. Odaklanmamız gereken önce eleme maçı. Amacımız onu geçmek olacak" dedi |
||
|
||
| Fenerbahçe'nin Manisaspor'dan transfer ettiği Burak Yılmaz, yeni takımına alışmakta hiç zorluk çekmediğini, Luis Aragones gibi bir teknik adamla çalışmanın kendisini gururlandırdığını söyledi. Burak, FB TV'ye yaptığı açıklamada, Avusturya'da çok güzel bir kamp geçirdiklerini belirterek, "ilk günden itibaren çok yoğun bir çalışma temposu var. Ancak hocamızın da desteği ile çok güzel bir kamp ortamı içerisindeyiz ve bu yorgunluk biraz olsun hafifliyor" dedi. Şu anda takımın tamamen başarıya odaklamış durumda olduğunu ifade eden Burak şöyle devam etti: "Geçen senelerden olan arkadaşlar ve ben dahil yeni gelen arkadaşlar, biz hepimiz bir takım olmaya çalışıyoruz. Bunu da büyük ölçüde başardığımıza inanıyorum. Bunun zamanla daha da iyi olacağını düşünüyorum. "Fenerbahçe dünyadaki sayılı kulüplerden biri haline geldi. Fenerbahçeli futbolcular da dünya çapında futbolcular ve her biri çok ileri düzeyde oyuncular. Buna rağmen hepsi çok alçakgönüllü ve insani yönleri çok gelişmiş durumdalar. Ben hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum, bana hiç yabancılık çektirmediler. Takımın bir parçası haline gelmemde yardımcı oldular. "Fenerbahçe'de arkadaşlık çok güzel. Biz bunu sahaya yansıtabilirsek ki, yansıtabileceğimizi düşünüyorum, geçen senekinden çok daha büyük başarılara ulaşacağımıza inanıyorum." "Aragones ile çalışmak gurur verici" Teknik direktör Luis Aragones ile 23 yaşındayken çalışma fırsatı bulduğu için kendisini çok şanslı gördüğünü ve bundan gurur duyduğunu ifade eden Burak şunları kaydetti: "Kendisi Avrupa şampiyonu olmuş takımları çalıştırmış bir teknik direktör. Bu herkese kısmet olabilecek bir durum değil, ondan öğrenebileceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. Takımımıza verdiği bitmeyen destek için kendisine çok büyük saygı duyuyoruz. "Aragones herşeyi takımla birlikte yapmak istiyor, çok pozitif, çok heyecanlı, çok mükemmeliyetçi, kendini işine yüzde yüz konsantre eden bir insan. Başarılı olmak hocamızın birincil hedefi ve hatayı kabul edemeyecek bir yapısı var. İşinde çok disiplinli, çok katı ama bir o kadar da güleryüzlü ve öğretici bir teknik adam." Burak, daha önceleri sağ kanat ve santrfor mevkilerinde oynadığı belirterek, "önümüzdeki sezon içerisinde de hocamız hangi mevkiyi uygun görürse o mevkide elimden gelenin en iyisini yaparak yer alacağım" dedi. "Emre ve Güiza tartışılmaz" Sarı-lacivertlilerin yeni transferleri Emre Belözoğlu ile Daniel Gonzalez Güiza'nın futbolunu tartışmanın hiç kimsenin haddi olmadığını ifade eden Burak şöyle devam etti: "Emre yıllardır takip ettiğim bir oyuncu. Güiza'nın ise Avrupa Şampiyonası'nda attığı goller ortada. Ben Fenerbahçe'ye olan transferlerinin ikisine de çok hayırlı ve uğurlu gelmesini diliyorum, ikisi de çok önemli, çok yetenekli ve büyük transferler. Takıma faydalarının tartışılmaz olacağını, hep birlikte bu sezon geçen sezona oranla çok daha büyük başarıların altına imzamızı atmayı hedefliyorum." "MTK'yı küçümsemiyoruz" Burak Yılmaz, Avrupa Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turundaki rakipleri MTK Budapeşte'yi kesinlikle küçümsemediklerini söyledi: "MTK maçından mutlak galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz. Fenerbahçe geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde çok büyük işler başarmış bir kulüp. Bu sezon da mevcut başarıların devamını getirme amacında olunduğundan, MTK takımı asla küçük görülmeyerek mutlak galibiyet hedefleniyor." Burak, daha önce de Şükrü Saracoğlu Stadı'nda defalarca maçlara çıktığını ve her defasında stadın atmosferinden etkilendiğini belirterek, "bu kez üzerimde Fenerbahçe forması ile kendime çok daha güvenerek, bu atmosferin içinde yer alacağımı düşünüyorum. Taraftar ve takım olarak bir bütün haline gelindiği zaman bu statta yenemeyeceğimiz takım olamayacağını düşünüyorum" dedi.. |
||
|
||
| Manchester United menajeri Alex Ferguson, Tottenham Hotspur'un Bulgar golcüsü Dimitar Berbatov'u sezon başlamadan kadrolarına katacaklarına emin olduğunu söyledi. Ferguson, The Sun gazetesinde yer alan açıklamasında, "Tottenham'a Berbatov için teklifimizi yaptık ve bu transferin gerçekleşme ihtimaliyle ilgili beklentilerimiz olumlu" dedi. Manchester United menajeri, Berbatov'un uzun süredir çok etkileyici bir performans sergilediğini vurgulayarak, "forvet hattımıza mükemmel bir ilave olacak" diye konuştu. Tottenham, 2006 yılında Bayer Leverkusen'den aldığı ve çok başarılı maçlar çıkaran 27 yaşındaki golcü için 30 milyon sterlin civarında bir bonservis bedeli istiyor. İngiliz medyasına göre ise United'ın teklifi 22 milyon sterlin. Bu transferde zaman faktörünün Manchester United lehine çalışacağına inanan Ferguson, "durumu zorlamayacağız. Yakında Tottenham ile yapıcı görüşmeler yapmayı umit ediyoruz" dedi. Tottenham'ın İspanyol menajeri Juande Ramos, geleceğin takımını oluşturduklarını ve bazı deneyimli oyuncuların ayrılmasına izin vereceğini açıkladı.. |
||
|
||
| Azeri işadamı Mubariz Mansimov, Beşiktaş kulübünün başkanlığına aday olmadığını açıkladı. Beşiktaş kulübü kongre üyesi Mubariz Mansimov, siyah-beyazlı kulübün başkanlığına aday olacağı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Mansimov, Beşiktaş kulübü başkanı Yıldırım Demirören'e gönderdiği açıklamayla, bu konuda çıkan haberleri yalanlayarak, "Beşiktaş kulübüne veya herhangi bir başka kulübe başkan adaylığım söz konusu değildir" dedi. Mansimov'un gönderdiği ve Beşiktaş'ın internet sitesinden de kamuoyuna duyurulan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bugün gazetelerde Beşiktaş kulübüne başkan adaylığım ile ilgili yazılan haberler doğru değildir. Beşiktaş Kulübü'nün sadece bir taraftarıyım. Beşiktaş kulübüne veya herhangi bir başka kulübe başkan adaylığım söz konusu değildir. "Bir taraftar olarak bu tür haberlerin Beşiktaş Kulübü camiasına zarar verdiği düşüncesindeyim. Mubariz Mansimov olarak sadece kendi grup şirketlerimle ilgileniyorum. Bunun dışında yazılan ve yazılacak olan haberler gerçek değildir." |
||
|
||
| Gençlerbirliği Oftaş spor kulübünün genel kurulunda, kulübün adının Hacettepe Spor Kulübü olarak değiştirilmesine, mevcut kırmızı-siyah-beyaz renklerine ilaveten menekşe morunun da eklenmesine karar verildi. Kulübün Emek'teki binasında yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da, Divan başkanlığını Sinan Gürsoy, katip üyeliklerini İsmail Özkan ve Osman Sargun yaptı. Tek liste halinde gidilen seçimde, yeni yönetim kuruluna Turgay Kalemci, Adnan Dinçer, Veli Balat, Yiğit Ali Ekmekçi, Hayri Güler, Suphi Acar Yalçınkaya, İsmail Kalemci, Murat Yıldız, Mehmet Dilber, Fazlı Taşkın, Veli Gürpınar, Hüseyin Ulusoy, Yaşar Emin, Nevzat Reha Tandoğan, Yılmaz Kaplan, Türker Kuner, Mustafa Haholu, denetleme kuruluna ise Metin Kale, Tevfik Gülcan ve Ahmet Canatan 105 delegenin tamamının oyunu alarak seçildi. Genel kurul sonunda konuşma yapan başkan Turgay Kalemci, 7 yıl önce bir amaç için yola çıktıklarını belirterek, "Bu amacımızı da çok başarılı bir şekilde sürdürüyorduk, ancak basın ve kamuoyunda Gençlerbirliği ile Gençlerbirliği Oftaş kulüpleri arasındaki isim ve renk benzerliği hakkında demogoji yaratıldığı için biz de isim ve rengin değiştirilmesi konusunda bir kamuoyu araştırması yaptık" dedi. "Araştırmanın sonunda Hacettepe ismi ön plana çıktı" diyen Kalemci, "Bu doğrultuda ismimizi Hacettepe Spor Kulübü olarak değiştirerek, aynı hedefler doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz. Bundan sonra Ankara'yı bu isim altına temsil edeceğiz" diye konuştu.. |
||
|
||
| Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, İspanya'nın Marca gazetesinde yayınlanan demecinde, ''Bana, Ronaldinho gibi davranıyorlar'' dedi. Güiza, takımdaki herkesin kamp süresince ikişerli odalarla kendisinin ise tek kişilik odada kaldığını belirterek, "Luis'ten istedim ve problemsiz bana tek kişilik oda verdiler. Ayrıca kulüp bana saray gibi bir ev ve Audi Q7 araba verdi. Eğer İspanya'da futbolculara iyi davranılıyorsa burada iki katı! Daha fazla ne istenebilir?" şeklinde konuştu. Fenerbahçe'nin, İspanya'nın dünyaca ünlü kulüpleri Real Madrid veya Barcelona'dan farklı olmadığını savunan Güiza, "Burada, teknik ekip, güvenlik, çevirmen vs 100'e yakın kişiyiz. Üstelik İngiltere'deki gibi bizi basınla konuşturmuyorlar. Hiçbir detay gözden kaçmıyor" değerlendirmesinde bulundu. Teknik direktör Luis Aragones'in Valencia'dan gelen teklife olumsuz yanıt vermesiyle ilgili, "Neyse ki kalıyor. Beni tanıyan, İspanyol bir teknik direktörü tercih ediyorum. Bana burada çok iyi günler yaşayacağımızı söyledi" dedi. Bu arada Fenerbahçe'nin Valencia'dan Albelda'yı istediği iddialarıyla ilgili, "Temenni ediyorum ki Albelda'yı alırlar" diyen İspanyol golcü,"Defans ağırlıklı bir ortasaha oyuncusu arıyorlar. Ondan daha iyi kim var. Üstelik burada bir İspanyol'un daha gelmesi benim için harika bir lüks olur" diye ekledi. Şampiyonlar Ligi'nde oynama düşüncesinin kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Güiza, ayrıca gelecek sezon için Fenerbahçe'de 25 gol atacağını iddia etti.İspanyol futbolcu ayrıca, Avusturya'daki kampın hafta sonunda tamamlanıp pazar günü İstanbul'a gideceklerini, eşi, 2 çocuğu, annesi ve kayınpederinin de İstanbul'a geleceğini ifade etti.. |
||