Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Türkiye'den ve dünyadan önemli spor olayları

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Spor

: Türkiye'den ve dünyadan önemli spor olayları

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [ 49 ] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78

öyq 23.07.2008 09:54:20
Ve Fikstür çekildi

Turkcell Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'de 2008-2009 sezonu fikstürleri İstanbul'da çekildi.

Yeni sezon Turkcell Süper Lig'de 22, 23 ve 24 Ağustos'ta, Bank Asya 1. Lig'de ise 31 Ağustos'ta yapılacak ilk hafta karşılaşmalarıyla başlayacak.

İşte derbi tarihleri

Turkcell Süper Lig’de 2008-2009 sezonu fikstürü çekilirken, sezonun ilk derbi maçı, 10. haftada Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılacak.
         Sezondaki ikinci derbi maç 13. haftada yine Kadıköy’de, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak.
         Ligin ilk yarısındaki Galatasaray-Beşiktaş derbisi ise 16. haftasında Ali Sami Yen Stadı’nda yapılacak.
         Öte yandan, 3. haftada Trabzonspor-Beşiktaş, 7. haftada Galatasaray-Trabzonspor, 17. haftada da Fenerbahçe-Trabzonspor maçları oynanacak.
Süper Lig'de ilk haftanın programı

Sivasspor-Kayserispor
Hacettepe-Bursaspor
İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Eskişehirspor
Gençlerbirliği-Kocaelispor
Gaziantepspor-Fenerbahçe
Trabzonspor-Ankaraspor
Konyaspor-Ankaragücü
Antalyaspor-Beşiktaş
Galatasaray-Denizlispor

öyq 23.07.2008 09:55:22
bu arada arkadaşlar Hacettepe Spor=G. Birliği Oftaş adını ve renklerini değiştirmişler.  Wink

E.Ü 23.07.2008 10:07:09
Vay vayy...iyiymiş..hayırlısı olucak inşallah.

szn_mor 23.07.2008 10:08:49
aragones emreyle çok iyi anlaştım fakat kezman kendine başka bir kulüp bulsun demiş ayrıca bugün saat 13:00 da şükrü saraçoğlu stadyumunun basın odasında emre sözleşmeyi imzalıyor ve artık resmen fenerde  Wink

szn_mor 23.07.2008 10:16:22
Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımızın yeni transferlerinden Emre Belözoğlu, sağlık kontrolünden geçti. Vatani görevini tamamladıktan sonra, bugün öğle saatlerinde Antalya'dan uçağa binen ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda saat 13.00'te, İdari İşler Koordinatörümüz Serkan Acar ile takımımızın idari menajeri Volkan Ballı tarafından karşılanan Emre Belözoğlu, Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde geçtiği sağlık kontrolünün ardından, aynı hastanede bulunan teknik direktörümüz Luis Aragones ile ilk kez görüşme olanağı da buldu. Teknik Direktörümüz Aragones, Emre'yi kendisiyle İspanyolca, İngilizce ve İtalyanca konuşabilmesinden ötürü sempatik buldu. Aragones bu durumu, ikili diyalogları güçlendirmesi adına olumlu bir durum olarak nitelendirdi.

ee bende bir emre fanı olarak bu olaya çok sevindim takımımın hedefe ulaşmasında katkısı olacağına eminim  Wink  Wink

öyq 23.07.2008 10:18:41
Fener'in hocası Emre'yi çok sevmiş. öyle yazıyordu bir yerlerde.  Grin e hayırlı olsun ne diyelim.  Smiley

szn_mor 23.07.2008 10:20:54
Fener'in hocası Emre'yi çok sevmiş. öyle yazıyordu bir yerlerde.  Grin e hayırlı olsun ne diyelim.  Smiley
evet hatta onun dilinden konuştuğu için çok sempatik bulmuş ve çok iiyi anlaşıcaz demiş fakat kezmanın gitmesini istiyormuş   Sad

E.Ü 23.07.2008 10:32:47
Hayırlısı olsun inşallah...

*Pollyanna 23.07.2008 12:54:14
Emre imzayı atmış bulunmakta..

http://www.ntvmsnbc.com/modules/habervideo/video.asp?CatID=0&VideoSearch=&NewsType=

*Pollyanna 23.07.2008 12:56:46
Emre 4 yıllık sözleşmesini imzaladı

Fenerbahçe'nin İngiltere Premier Ligi takımlarından Newcastle United'dan transfer ettiği, aynı zamanda Milli Takımın kaptanı olan Emre Belözoğlu, bugün Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen bir törenle, kendisini 4 yıllığına kulübümüze bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda düzenlenen imza törenine, Emre Belözoğlu sarı lacivertli 5 numaralı formayla katıldı.

İmza töreninde Başkanımız Aziz Yıldırım, Genel Sekreterimiz Vedat Olcay yer aldı.

Başkanımız Aziz Yıldırım, basın mensuplarının görüntü almak için birbirleriyle yarışması ile ilgili olarak "Kulüpler kurumsallaşma sürecine girdi. Basın mensuplarının da kurumsal yapı içerisinde birbirleriyle anlaşmaları ve hem bizlerle hem de kendi içlerinde koordinasyonlu çalışmaları gerekiyor. Artık çağ bunu gerektiriyor. Bu karmaşayı ortadan kaldıralım. Yardımcı olmazsanız ve bu karmaşaya devam ettirdiğiniz sürece haberleri yalnızca internet sitelerinden almak durumunda kalacaksınız. Bunu bütün kulüpler adına da söylüyorum. Davranışlarınızı birbirinize tutumlarınızı daha düzgün bir hale getirmelisiniz. Yalan haber yazanları aranızdan ayıklamanız gerekiyor. Eğer siz bu sorunları hallederseniz, doğru haber yaparsanız o kulüp ve oyuncu hakkında yapılan yanlışlıkları yaşadığımız mevcut sorunu halledebiliriz. Çağın gerektiği gibi davranın. Yoksa biz bu tutumu korumakta ısrarlı olanları kendimizden uzaklaştırırız" ifadelerini kullandı.

Başkanımız Aziz Yıldırım, Emre ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "Fenerbahçe Spor Kulübü Türk sporunun yetiştirdiği önemli bir ismi renklerine bağlamıştır. Benim Emre ile ilgili yorum yapmam bile yanlış. Kendisi Milli Takım'da oynayan Türk futboluna katkı sağlayıp Avrupa'ya giderek Türk futbolunu orada temsil eden bir oyuncu. Emre ile 4 yıllık anlaşma yapmış bulunuyoruz.  Emre'nin her türlü katkıyı yapacağına inanıyoruz. O da takımdaki tüm arkadaşları gibi ekibin içinde kendisine verilen görevi yapacaktır. Milli Takım bazında da çalışarak bundan sonra da başarılı olacaktır. Tüm taraftarlarımızın Emre'ye destek olmasını bizzat istiyorum. Emre bunun karşılığını verecektir."

Emre Belözoğlu, ise Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün bünyesine katılmaktan mutluluk duyduğunu söyledi ve ekledi: "Her şeyden önce bu transfer öncesinde ve şu anda bana gösterdiği büyük destek için Başkanımız Aziz Yıldırım'a sonrasında yöneticilerimiz Ali Yıldırım, Neşet Yalçın, Murat Özaydınlı'ya ve tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'ye en iyi şekilde hizmet etmek için uğraşacağım. Avrupa'da Türk futbolunu uzun yıllar temsil etmeye çalıştım. Fenerbahçe'ye geldiğim için çok mutluyum, umarım yıllarca bu kulübe hizmet ederim."

Genel Sekreterimiz Vedat Olcay ise Başkanımızın kurumsallaşma ile ilgili söylemine tekrar vurgu yaparak şunları söyledi: "Artık ülkemizde tüm kulüplerimiz kurumsallaşma sürecine giriyor. Bu kulüplerdeki sporcuların profesyonel olduğunu, takım değiştirebileceklerini ve başka kulüplerde oynayabilecek yapıda olmaları şaşırılacak bir şey değildir. Emre çok başarılı bir futbolcudur, takıma çok faydaları olacaktır, kendisine hoş geldin diyorum."

*Pollyanna 23.07.2008 12:58:30
"Beklentileri karşılayacak bir takım olduk"

Emre Belözoğlu, imza töreninin ardından FB TV'den canlı yayınlanan "Gündem" programında Yasir Kaya'nın sorularını cevaplandırdı. Emre, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Newcastle'da oynadığım dönemde Avrupa'dan da teklifler almıştım. O dönem ayrılmayı düşünmediğim bir dönemdi. Ama gelen teklifler arasından en samimi teklif bana Fenerbahçe'den geldi. Fenerbahçe'yi seçmenin en doğru tercih olacağına inandım. Ailem ve sevdiklerime danıştım, onlardan da onay aldım. Ayrıca Türkiye'ye dönmem konusunda ailemin büyük ısrarı vardı. Düşünmeden Fenerbahçe'yi tercih ettim" diye konuştu.

Emre, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı ve Samandıra Tesislerimizi de gezdiğini ve hayran kaldığını söyledi. Oyuncumuz, "Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı yenilendikten sonra Türkiye'nin en önemli ve en güzel stadı oldu. Ben milli maçlarda burada oynamıştım ve gerçekten eşsiz bir stat olduğunu düşünüyorum. Bu statta oynarken keyif alacağımı bununla birlikte de izleyenlere keyif vereceğimi düşünüyorum. Fenerbahçe Samandıra Kamp Merkezi'ni gezdim, Avrupa'da da oynamış bir insan olarak böyle bir tesis görmedim. Emeği geçenlere teşekkür etmek lazım. Çok farklı duygular yaşıyorum. Avrupa'nın üstünde bir tesiste de antrenman yapmak büyük keyif olacak" dedi.

Emre, takım arkadaşları tarafından da iyi karşılandığını söyledi ve ekledi: "Fenerbahçe'de Milli Takım'dan tanıdığım arkadaşlarım vardı. Hepsi çok iyi karakterli oyuncular. Yabancı oyuncularla da tanıştım hepsi çok sıcak davrandılar, yakın ilgi gösterdiler. Ayrıca dün gelince hepsiyle tek tek tanıştım tesis çalışanlarıyla da tanışma şansı buldum. Saha içi ve dışında bu camiaya layık olmaya çalışacağım."

Teknik direktörümüz Aragones ile ilk karşılaşmalarını ise Emre Belözoğlu şöyle tanımladı: "Ben teknik direktörümüzü ilk defa dün sağlık kontrolünde gördüm. Çok sempatik bir insan. Avrupa Şampiyonu'nun teknik direktörünü Fenerbahçe'ye getirmek büyük bir şey. Kendisiyle anlaşma konusunda sorun yaşamadım. Çünkü İtalyanca konuşabiliyorum o da İtalyanca anlıyor ayrıca ben İspanyolca'yı da anlayabiliyorum. Bu sayede de anlaşabiliyoruz. Kendisiyle bugüne kadar hiç çalışmadım. Ama İspanyol arkadaşlarımdan kendisi hakkında çok güzel şeyler duydum. Fenerbahçe'deki arkadaşlarıma da sordum. Herkes hocadan çok memnun. Zaten İspanya'yı Avrupa Şampiyonu yapmış bir hoca ve Fenerbahçe'yi tercih etti. Kendisinden çok şey öğreneceğiz"

Emre sakatlığı ile sorulan bir soruya ise "Sakatlığım nedeniyle 2,5 -3 hafta oynamadım. Şu anda bir sıkıntım yok gerekli kontroller yapıldı. Dünkü kontrollerde ayrıca bir MR çekilmesini ben istedim kimsenin kafasında soru işareti bırakmamak için. Çok küçük bir sakatlıktı. Ben sadece Milli Takım'da ilk maçta oynayabildim" yanıtını verdi.

'Türk basınına bir şeyler söylemek ister misin?' sorusuna ise Emre, "Türk basınına mesaj vermekten ziyade olduğum gibi bir insan olduğumu söylemek istiyorum. Herkesin hataları vardır hatasızım diyen kişi yalan söyler. Ben de çok hataları olan bir insanım. Ama buna karşın çok samimi olduğumu düşünüyorum. Medyayla alakalı bir soğukluk varsa üzerime düşeni yaparım. Büyük bir camiayı temsil ediyorum ve ülkeme döndüm. Üzerimi düşeni yapmaya hazırım. Milli Takım kaptanı ve Fenerbahçe oyuncusu olarak bu gibi diyaloglara girmeyeceğimi söyledim. Herkese örnek olmaya çalışacağım" şeklinde yanıtladı.

"Yurtdışında maç bittiğinde herkes evine gider ancak Türkiye'de tüm hafta futbol konuşulur. Bu duruma alışmakta zorluk çekecek misin?' sorusuna Emre Belözoğlu, "Benim yurt dışında  en alışamadığım konu buydu. Oraya gittiğimde maç bittiğinde herkes evine gidiyor Türkiye'de böyle bir şey söz konusu değil. Ama Başkanımızla konuştuğumuzda Fenerbahçe kulübünün bunu aştığını söyledi. Fenerbahçe ile ilgili böyle bir sorun olmadığını düşünüyorum. Artık Fenerbahçe de Avrupa kulübü. Biz örnek olmak zorunda olan insanlarız. Ben 7 yıl Avrupa'da oynadım. Fenerbahçe'yi tercih ettim bunun için de çok mutluyum. Herkesin buna saygı göstermezsi gerekir. Fenerbahçe'de beklentiler doğal olarak büyüdü. Takıma tecrübe anlamında da katkım olacaktır. Başarılı olacağımıza inanıyorum." dedi.

Fenerbahçe'nin Avrupa'daki başarıları ile ilgili olarak, "Türk olarak Avrupa'da yaşamak kolay değil. Kendinizi en ufak başarıdan bile pay sahibi hissediyorsunuz. Ben de Fenerbahçe'nin Avrupa'daki başarısına çok sevindim. Avrupa'da iyi bir başlangıç yaptık, daha da iyi olmak için uğraşacağız. Tüm kulvarlarda her kupaya aday bir kulübüz" diye konuştu.

Emre, taraftarlarımız ile ilgili olarak da şunları söyledi: "Ben bu camiada yeniyim. Burada insanlar bana çok güzel bir yaklaşım sergiledi. Taraftarımıza layık olmak için uğraşacağım. Bu camiada futbol hayatımı noktalamak bu camiaya büyük hizmetler vermek istiyorum. Sabır ve anlayış gösterirler. Umarım beni seveceklerdir. Oynadığım her takıma kanımın son damlasına kadar hizmet ettim burada da farklı olmayacak."

Fenerium, Emre için dolup taştı

Yeni transferimiz Emre Belözoğlu, "Gündem" programının ardından Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Maraton tribünü tarafındaki Fenerium Mağazası'na geçerek burada 5 numaralı Fenerbahçe formalarını imzaladı. Yüzlerce taraftarımızın akın ettiği Fenerium Mağazası'nda Emre hiçbir taraftarımızı geri çevirmedi ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirerek satın aldıkları formaları imzaladı.

szn_mor 23.07.2008 12:59:20
evet izledim ben bunu ntv de çok mutluyum hayırlısı tüm takımlar için  Wink

rayray20 23.07.2008 18:51:35
emre'nin saçları çok kötü olmuş bea galatasaraydaki ilk yıllarındaki saçları gibi olmuş...

rayray20 23.07.2008 19:01:58
Süper Lig fikstürü!..
Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonu 22 Ağustos Cuma günü başlayacak. Lig 21 Aralık 2008'de devre arasına girecek ve 23 Ocak'ta başlayacak olan ikinci yarı 31 Mayıs 2009 tarihinde oynanacak olan maçlarla sona erecek.

Sezonun ilk derbi maçı, 10. haftada Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak. Sezonun ikinci derbi maçı ise 13. haftada yine Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak. Galatasaray-Beşiktaş derbisi ise 16. haftada Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak.

Öte yandan, yaptığı transferlerle dikkat çeken Trabzonspor, 3. haftada kendi evinde Beşiktaş ile, 7. haftada Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray ile ve 17. haftada da Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak.

Turkcel Süper Lig'de 2008-2009 sezonu fikstürü şöyle:

"1. HAFTA
SİVASSPOR - KAYSERİSPOR
HACETTEPE - BURSASPOR
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR - ESKİŞEHİRSPOR
GENÇLERBİRLİĞİ - KOCAELİSPOR
GAZİANTEPSPOR - FENERBAHÇE
TRABZONSPOR A.Ş. - ANKARASPOR A.Ş
KONYASPOR - MKE ANKARAGÜCÜ
ANTALYASPOR A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş.
GALATASARAY A.Ş. - DENİZLİSPOR

2. HAFTA
BURSASPOR - GENÇLERBİRLİĞİ
BEŞİKTAŞ A.Ş. - KONYASPOR
MKE ANKARAGÜCÜ - TRABZONSPOR A.Ş.
ANKARASPOR A.Ş - GAZİANTEPSPOR
ESKİŞEHİRSPOR - HACETTEPE
KOCAELİSPOR - SİVASSPOR
KAYSERİSPOR - GALATASARAY A.Ş.
FENERBAHÇE - İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR
DENİZLİSPOR - ANTALYASPOR A.Ş.

3. HAFTA
GALATASARAY A.Ş. - ANTALYASPOR A.Ş.
GENÇLERBİRLİĞİ - ESKİŞEHİRSPOR
GAZİANTEPSPOR - MKE ANKARAGÜCÜ
SİVASSPOR - BURSASPOR
HACETTEPE - FENERBAHÇE
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR - ANKARASPOR A.Ş
KONYASPOR - DENİZLİSPOR
KAYSERİSPOR - KOCAELİSPOR
TRABZONSPOR A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş.

4. HAFTA
ANKARASPOR A.Ş. - HACETTEPE
ESKİŞEHİRSPOR - SİVASSPOR
ANTALYASPOR A.Ş. - KONYASPOR
MKE ANKARAGÜCÜ - İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR
FENERBAHÇE - GENÇLERBİRLİĞİ
BURSASPOR - KAYSERİSPOR
KOCAELİSPOR - GALATASARAY A.Ş.
BEŞİKTAŞ A.Ş. - GAZİANTEPSPOR
DENİZLİSPOR - TRABZONSPOR A.Ş.

5. HAFTA
SİVASSPOR - FENERBAHÇE
KOCAELİSPOR - BURSASPOR
KAYSERİSPOR - ESKİŞEHİRSPOR
GALATASARAY A.Ş. - KONYASPOR
GENÇLERBİRLİĞİ - ANKARASPOR A.Ş
HACETTEPE - MKE ANKARAGÜCÜ
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş.
GAZİANTEPSPOR - DENİZLİSPOR
TRABZONSPOR A.Ş. - ANTALYASPOR A.Ş.

6. HAFTA
ESKİŞEHİRSPOR - KOCAELİSPOR
BURSASPOR - GALATASARAY A.Ş.
DENİZLİSPOR - İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR
MKE ANKARAGÜCÜ - GENÇLERBİRLİĞİ
ANKARASPOR A.Ş - SİVASSPOR
FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR
KONYASPOR - TRABZONSPOR A.Ş.
ANTALYASPOR A.Ş. - GAZİANTEPSPOR
BEŞİKTAŞ A.Ş. - HACETTEPE

7. HAFTA
SİVASSPOR - MKE ANKARAGÜCÜ
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR - ANTALYASPOR A.Ş.
BURSASPOR - ESKİŞEHİRSPOR
GENÇLERBİRLİĞİ - BEŞİKTAŞ A.Ş.
HACETTEPE - DENİZLİSPOR
GAZİANTEPSPOR - KONYASPOR
KOCAELİSPOR - FENERBAHÇE
KAYSERİSPOR - ANKARASPOR A.Ş
GALATASARAY A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş.

8. HAFTA
DENİZLİSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ
ANKARASPOR A.Ş - KOCAELİSPOR
ANTALYASPOR A.Ş. - HACETTEPE
MKE ANKARAGÜCÜ - KAYSERİSPOR
FENERBAHÇE - BURSASPOR
ESKİŞEHİRSPOR - GALATASARAY A.Ş.
TRABZONSPOR A.Ş. - GAZİANTEPSPOR
KONYASPOR - İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR
BEŞİKTAŞ A.Ş. - SİVASSPOR

9. HAFTA
HACETTEPE - KONYASPOR
ESKİŞEHİRSPOR - FENERBAHÇE
KAYSERİSPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş.
SİVASSPOR - DENİZLİSPOR
GENÇLERBİRLİĞİ - ANTALYASPOR A.Ş.
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR - TRABZONSPOR A.Ş.
BURSASPOR - ANKARASPOR A.Ş
KOCAELİSPOR - MKE ANKARAGÜCÜ
GALATASARAY A.Ş. - GAZİANTEPSPOR

10. HAFTA
KONYASPOR - GENÇLERBİRLİĞİ
BEŞİKTAŞ A.Ş. - KOCAELİSPOR
DENİZLİSPOR - KAYSERİSPOR
MKE ANKARAGÜCÜ - BURSASPOR
ANKARASPOR A.Ş. - ESKİŞEHİRSPOR
FENERBAHÇE - GALATASARAY A.Ş.
GAZİANTEPSPOR - İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR
TRABZONSPOR A.Ş. - HACETTEPE
ANTALYASPOR A.Ş. - SİVASSPOR

11. HAFTA
ESKİŞEHİRSPOR - MKE ANKARAGÜCÜ
BURSASPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş.
GALATASARAY A.Ş. - İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR
SİVASSPOR - KONYASPOR
GENÇLERBİRLİĞİ - TRABZONSPOR A.Ş.
HACETTEPE - GAZİANTEPSPOR
FENERBAHÇE - ANKARASPOR A.Ş
KOCAELİSPOR - DENİZLİSPOR
KAYSERİSPOR - ANTALYASPOR A.Ş.

12. HAFTA
GAZİANTEPSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ
KONYASPOR - KAYSERİSPOR
BEŞİKTAŞ A.Ş. - ESKİŞEHİRSPOR
DENİZLİSPOR - BURSASPOR
MKE ANKARAGÜCÜ - FENERBAHÇE
ANKARASPOR A.Ş. - GALATASARAY A.Ş.
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR - HACETTEPE
TRABZONSPOR A.Ş. - SİVASSPOR
ANTALYASPOR A.Ş. - KOCAELİSPOR

13. HAFTA
SİVASSPOR - GAZİANTEPSPOR
BURSASPOR - ANTALYASPOR A.Ş.
KOCAELİSPOR - KONYASPOR
GENÇLERBİRLİĞİ - İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR
ANKARASPOR A.Ş - MKE ANKARAGÜCÜ
FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ A.Ş.
ESKİŞEHİRSPOR - DENİZLİSPOR
KAYSERİSPOR - TRABZONSPOR A.Ş.
GALATASARAY A.Ş. - HACETTEPE

14. HAFTA
HACETTEPE - GENÇLERBİRLİĞİ
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR - SİVASSPOR
BEŞİKTAŞ A.Ş. - ANKARASPOR A.Ş
DENİZLİSPOR - FENERBAHÇE
MKE ANKARAGÜCÜ - GALATASARAY A.Ş.
GAZİANTEPSPOR - KAYSERİSPOR
TRABZONSPOR A.Ş. - KOCAELİSPOR
KONYASPOR - BURSASPOR
ANTALYASPOR A.Ş. - ESKİŞEHİRSPOR

15. HAFTA
SİVASSPOR - HACETTEPE
FENERBAHÇE - ANTALYASPOR A.Ş.
KOCAELİSPOR - GAZİANTEPSPOR
GENÇLERBİRLİĞİ - GALATASARAY A.Ş.
ANKARASPOR A.Ş. - DENİZLİSPOR
ESKİŞEHİRSPOR - KONYASPOR
BURSASPOR - TRABZONSPOR A.Ş.
KAYSERİSPOR - İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR
BEŞİKTAŞ A.Ş. - MKE ANKARAGÜCÜ

16. HAFTA
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR - KOCAELİSPOR
KONYASPOR - FENERBAHÇE
GALATASARAY A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş.
DENİZLİSPOR - MKE ANKARAGÜCÜ
GENÇLERBİRLİĞİ - SİVASSPOR
HACETTEPE - KAYSERİSPOR
GAZİANTEPSPOR - BURSASPOR
TRABZONSPOR A.Ş. - ESKİŞEHİRSPOR
ANTALYASPOR A.Ş. - ANKARASPOR A.Ş

17. HAFTA
SİVASSPOR - GALATASARAY A.Ş.
ESKİŞEHİRSPOR - GAZİANTEPSPOR
KAYSERİSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ
MKE ANKARAGÜCÜ - ANTALYASPOR A.Ş.
ANKARASPOR A.Ş. - KONYASPOR
FENERBAHÇE - TRABZONSPOR A.Ş.
BURSASPOR - B.Ş BLDSPOR
KOCAELİSPOR - HACETTEPE
BEŞİKTAŞ A.Ş. - DENİZLİSPOR"

morvemervesi 23.07.2008 19:06:31
Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza hazırlık maçlarında alınan skorların önemli olmadığını, MTK Budapeşte ile yapacakları Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turu maçlarındaki sonuçların önemli olacağını söyledi.

Alex, FB TV'ye yaptığı açıklamada hazırlık maçlarını antrenmanların devamı gibi gördüğünü belirtti.

Brezilyalı futbolcu, "bu karşılaşmalarda maç disiplinini kazanıyorsunuz, maçlarda karşılaşabileceğiniz durumları görüyorsunuz. Hazırlık maçlarında önemli olmayan tek şey ise skorlar" dedi.

MTK Budapeşte maçında ciddi olmaları gerektiğini vurgulayan Alex, "bizim için asıl önemli olan MTK maçı. MTK maçları, Şampiyonlar Ligi biletini alabilmek için çok önemli. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyoruz. O nedenle ciddi olmalı ve üzerimize düşeni yapmalıyız" diye konuştu.

Fenerbahçe, Avusturya kampında oynadığı hazırlık maçlarında Swindon Town ile 1-1, Sparta Prag ile 0-0 ve Ceske Budejovice ile 1-1 berabere kaldı.

Alex, Avusturya kampından sonra İstanbul'daki çalışmaların verimli bir şekilde devam ettiğini ifade ederek, "Zico'nun sisteminden farklı olarak topla daha fazla çalışıyoruz ve çabukluğa dayalı çalışmalar yapıyoruz. Bu da hoşumuza gidiyor" dedi.

Fenerbahçe kaptanı, kadroda büyük değişiklik yaşanmadığına dikkat çekerek, "aynı grupla çalışmalarımız devam ediyor. Farklı olarak Güiza ve Burak var. Onlar da kısa sürede adapte oldu. şeklinde konuştu

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [ 49 ] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468