|
||
Tebrikler .. güzel bir final olacak..inşallah Liverpool yine gelir.finale
|
||
|
||
| Bence; İker Cassillias Peter Cech Gianluigi Buffon Asrın en iyi kalecileri... |
||
|
||
hic sasirmadim.. Ben de ![]() ![]() İlle de Galatasaray..Ölümüne Galatasaray Çok güzel neden se hiç şaşırmadım... |
||
|
||
elbette AVRUPA eğil CİMBOM un önünde ![]()
|
||
|
||
bende şaşırmadım avrupada kendini kanıtlayabilmiş bir takım sonuçta cimbomumuz
|
||
|
||
İsmi lazım degil bir takımımız neden se bir iki büyük takımı yendiler diye kendilerini dev aynasında görüyorlar...![]()
|
||
|
||
| tartışmasız dogru. gs nin avrupa maçlarına türkiydekinden çok seyirci geliyor. | ||
|
||
ya ben burcumdan nefret ediyorum doğcak zaman bulamamışım aslan burcuyum ya.. ![]() doğru bende çok severim galatasaray'ı.. ![]() ama ciddiyim öyle bi garezim düşmanlığım yoktur gs karşı.. ![]() milan 5. nasıl olur yaa.. 1. olması lazım benim sevgim dünyaya bedel.. ![]() yanlış bu anket ya..
|
||
|
||
Chelsea,Liverpool ve Milan sevgim anca bu sıraya mı getirmiş canım yanlış bu anket ![]() Merve itiraz edelim |
||
|
||
| iyi ki GALATASARAYLIYIM.daha ne diyeyim yaa:D | ||
|
||
| buffon bence | ||
|
||
| fener böle giderse ilk 20 ye girer simdiden 25. olduğuna göre | ||
|
||
Chelsea,Liverpool ve Milan sevgim anca bu sıraya mı getirmiş canım yanlış bu anket edicem zaten ya..napıyo bu Sport Markt.. ![]() Merve itiraz edelim ![]() milan nasıl 5. olur..tepem attı bak ya..
|
||
|
||
fener böle giderse ilk 20 ye girer simdiden 25. olduğuna göre çeyrek finaller falan hem popülerligi artıyor hemde para geliyor şampiyonlar liginden zaten türkiyede para basıyoz.
|
||
|
||
Chelsea,Liverpool ve Milan sevgim anca bu sıraya mı getirmiş canım yanlış bu anket edicem zaten ya..napıyo bu Sport Markt.. ![]() Merve itiraz edelim ![]() milan nasıl 5. olur..tepem attı bak ya.. ![]()
|
||