|
||
| arkadaslar en begendiginiz köse yazarlari kimlerdir? ben düsünceleriyle, bakis acisiyla ve kalemi nedeniyle emin cölasan 'i hürriyet gazetesinde cok begeniyordum. ama ne yazikki düsüncelerini ifade ettigi bir yazi nedeniyle isinden oldu. cokta yazik oldugunu düsünüyorum... |
||
|
||
| Ben de Ece TEMELKURAN'ı çok beğenerek okuyorum.Dünyaya bakışı,ifade şekli çok hoş | ||
|
||
| emin çölaşan'ı bende takip ediyordum hergün,onun dışında bekir coşkun,mehmet yılmaz ara sıra yılmaz özdil,hulki cevizoğlu birde sadece düşüncelerini merak ettiğim için(biraz da gülmek için)ahmet hakan ı okurum | ||
|
||
| Emin Çölaşan (sözcü) Bekir Coşkun (hürriyet) Yılmaz Özdil (hürriyet) Mine Kırıkkanat (vatan) Süheyl Batum (vatan) Mustafa Balbay (cumhuriyet) İlhan Selçuk (cumhuriyet) Zülfü Livaneli (vatan) Erol Manisalı (cumhuriyet) Fikret Bila (milliyet) Hikmet Bila (cumhuriyet) |
||
|
||
| zülfü livaneli, cezmi ersöz | ||
|
||
| oray egin var yazılarını begeniyorum. | ||
|
||
| ece temelkuran ve can dundar.. | ||
|
||
| elif aktuğ emin çölaşan oray eğin.. |
||
|
||
| umur talu yılmaz özdil eskiden fatih altaylı'yı da okurdum, artık yazmıyo ne yazık ki ve de çetin altan tabiki... |
||
|
||
ben armağan çağlayanı takip ederdim..çok severdim kendisini ve popiler kültür yazılarını ![]() adam çok içten yazıyordu ve çok da zekiydi ..keşke yine yazsa..
|
||
|
||
| emın colasan cok ıyı bı yazar mantıklı ve dogru | ||
|
||
| can dündar bekir coşkun |
||
|
||
| her köşe yazarını okurum çok begendigim diye ayrım yapamam ama nefret ettiklerim var. başta M.Ali BİRAND olmak üzere. | ||
|
||
her köşe yazarını okurum çok begendigim diye ayrım yapamam ama nefret ettiklerim var. başta M.Ali BİRAND olmak üzere. aynen bende hiç sevmem o adamı ..bir de ertuğrul özkök var
|
||
|
||
erman toroglu da az degil salak adam yaa
|
||