|
||
HAFTANIN SANATÇISI: Mor Ve Ötesi Türk rock müziğinin başarılı temsilcisi Mor Ve Ötesi, bu hafta MTV Türkiye’de haftanın sanatçısı. Ayıp Olmaz Mı Mtv listesinde 1 numarada... www.mtv.com.tr kaynak:mtv.com.tr |
||
|
||
çok sevindim ya. zaten hakettiği sırada olmuş yani 1. sırada. ayıp olmaz mı şarkısı zaten süper klipte süper olunca.
|
||
|
||
yakışır morlarımıza
|
||
|
||
hakettiklerini aldılar süper süper
|
||
|
||
çok çok sevindim
|
||
|
||
aksini hayal bile edemiyorum..
|
||
|
||
Haftanın yanlış olmuş bence senenin daha uygun olur yada son 100 yılın
|
||
|
||
yani nasıl olmasın ayıp olmaz mı hakediyoruz bence bu birincilikleri her yönüyle teşekkürler mvö.
|
||
|
||
| iyi hoş da neden resimde sadece harun abinin resmi var? | ||
|
||
| zaten boyle olması gerekıyodu | ||
|
||
| bence geç kalmış bir birincilik daha önce neredeydi mtv. zaten mtv yi de sevmiyorum bir sürü saçmalıklar yapmışlardı zamanında... | ||
|
||
ayrıca harunun orda olması ıyı olmus ılla herzaman grup elemanları olacak dıye bır kaıde yok
|
||
|
||
ayrıca harunun orda olması ıyı olmus ılla herzaman grup elemanları olacak dıye bır kaıde yok ![]() ama onlar bir grup ayıp olmazmıda mor ve ötesinin şarkısı unutmayalım lütfenn!! |
||
|
||
| doğru onlar bir grup.ama gruplarda hep solist öndedir ya.bu da öle bişi zaten çok nadir grup adına harunun resmi oluo.bu kadr takılcak bişey yok bence.birinciliği gözardı etmeyelm.gerçkten de haftann demek az gelir onlara | ||
|
||
beklenen ve şaşmamız gereken bir durum.
|
||