|
||
arkadaslar bu sarkıyı begenen veya anlayan oldu mu diye merak ettim çünkü çok garip sesler çıkıyo ben anlamadım yaV
|
||
|
||
| çok beğendiğim bir Kerem Kabadayı çalışmasıdır Ambi Soma.. herkesin anlayacağı türden olmadığıda gayet ortada zaten. |
||
|
||
| evet beğendim. keremin zaten mvö dışında da buna benzer çalışmalar yaptığını duymuştum. gerçekten herkesin anlayabileceği tarzda bir çalışma değil. | ||
|
||
gerçekten çok güzel şarkı
|
||
|
||
| evet bence de çok güzel... | ||
|
||
güzell çok güzell ama bn dinlerken çok ürküyorumm
|
||
|
||
| güzel dee anlamadım bişi | ||
|
||
| evet ben de ürküyorum :/ | ||
|
||
| ambi soma edit.. siteden indirince böyle kaydediyor, etkileyici bir parça bu da işte... | ||
|
||
| ya rakadaşlar ben bulamadım ve dinleyemedim rica etsem nasıl parçaya nasıl ulaşacağım konusunda bana yardım eder misiniz | ||
|
||
ya rakadaşlar ben bulamadım ve dinleyemedim rica etsem nasıl parçaya nasıl ulaşacağım konusunda bana yardım eder misiniz bilmeyen tüm arkadaşlara duyrulur: bu şarkı morve ötesi nin resmi sitesinde multimedia bölümünde yer alıyor...
|
||
|
||
| ya size belki biraz garip gelecek ama sanki zihinsel olarak frekanslar aracılığı ile bağlantı kurmuşsunda arkadaki sesler de algılamaya çalıştığın kelimeler gibi. bi an için sanki burada değilmişim gibi geldi. etkileyici |
||
|
||
Dinlerken, korku filmi izler gibi hissettiğim şarkı
|
||
|
||
dinlerken tüylerimi diken diken eden ama bunu güzel olduğu ve beni etkilediği için yapan şarkı... bence hoş olmuş.. ama o sesleri nasıl yapmışlar ya gerçekten mvö nün eline sağlık
|
||
|
||
| bence de güzel olmuş.resmi siteden zorla açıp dinledim veee beğendimm | ||