|
||
| Benim hayatımın şarkısı... bu şarkı için cümbüş çalmayı öğrendim ben...(tabi sadece bu şarkıyı çalabiliyorum o ayrı )öss ye giderken bile bu şarkıyı dinledim öyle girdim sınava... beni tanıyan herkes bu şarkıyıda bilmek zorunda... ...HAYATIMIN ŞARKISI SENİ ÇOK SEVİYORUM... ![]() sizin bu şarkıyla ilgili görüşleriniz... ne habersin, ne Türk'sün seni gören yollara dökülsün kul oldun, köle oldun kurşun geçirmez cam oldun bütün dünya izler durur afet-i azam bekler durur hedefini al, piyasanı al, her şeyi al yandı dertler bitti tasa ben kurbanım bu cambaza iki gözüm kadar eminim sen yoksun kul oldun, köle oldun kurşun geçirmez cam oldun cin oldun adam çarptın cellat oldun, kelle uçurdun bütün dünya izler durur afet-i azam bekler durur hedefini al, piyasanı al, her şeyi al yandı dertler bitti tasa ben kurbanım bu cambaza iki gözüm kadar eminim sen yoksun var mısın, yoksun. var mısın, yoksun. iki gözüm, eminim, sen yoksun. |
||
|
||
muhteşem ve ötesi...
|
||
|
||
Dinlemekten asla sıkılmayacağım.....ilk dinlediğimde vurulduğum....'müzik' nedir anlamamı sağlayan MorVeÖtesi ni yakın takibe almamda ilk ve en büyük sebep olan şarkıdan da öte 'şarkı' !!
|
||
|
||
| benim mvö ile,hayatımın grubu ile tanışmamı sağlayan harika şarkı.. | ||
|
||
bu sarkı ayrı güzel ya!!!
|
||
|
||
| Bİr çok mvöcünün mvö ü tanıdığı şarkı...Gayet başarı bi sounda yazılmış mükemmel sözler...Tek açıklaması CAMBAZ... | ||
|
||
ben buraya nasıl yazmam yaa :-\neyse kelimeler yetmez böyle bi şarkıyı anlatmaya ama benim kelimelerim yettiği kadarıyla anlatim çooook süper bir şarkı müzik desen söz desen klip desen hepsi 1 numara ya içimde bişeler kopuyor bu şarkıyı dinleyince o kadar seviyorumki şimdi birazdaha anlatırsam saçmalayabilirim o yüzden yeter bukadar
|
||
|
||
| televizyonu sadece hava durumunu öğrenmek için açıyordum;yarın biraz daha serin mi..bir an cnn in olduğu kanala geçerken aradaki diğer müzik kanalından bir şarkının müziğini duydum,çok güzeldi-çok kötüydüm..cümbüşü duydum,nasıl yaralayıcı bir ses.hemen kapattım televizyonu;tümden. ... buydu ilk duyuşum.sonra aradan çok uzun bir zaman geçti.bir derdim var tutamam içimde ,diye haykıran adamlar..adamlardan birinin gözleri-yüzü.. bu da mor ve ötesini ilk tanıyışım. cambaz şarkısının yerine yeni albümle yeni bir şey geldi.hiç aklımın ucundan geçemezdi onları ilk duyduğum gün..ve asla. iyi bir şey mi,bilmiyorum.şimdi..hiçbir şey. |
||
|
||
| tesadüf kanal zaplarken gordum cambazı ve bayıldım sarkıya herseyıyle anlamlı ve mesaj veren bı parca morveotesini bıraz da olsaanlatıtnı dusunuyorum bence her turlu 1 numara |
||
|
||
| cambazı ilk olarak bizim okul grubundan dinledim. ve bayıldım. bir kaç gün sonra mor ve ötesinden dinledim ve çok çok sevdim. mor ve ötesinin yüzbinlere ulaşmasını sağlayan şarkı. sözlerine gelince böyle sözlerin mor ve ötesinden önce yazıldığını sanmıyorum. çok seviyorum bu şarkıyı ya. |
||
|
||
| ---sana katılıyorum eşi benzeri bulunmayan bi şarkı--- | ||
|
||
| CAMBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZ herkeste mutlaka bir iz bırakır bu şarkı!!! hem nükteli hem kıpır kıpır hem de bağımlılık yapıyor hepsi birarada yani mükemmelll
|
||
|
||
ilk mvo yu bu muzikle sevdim ben.ilk gozagrım
|
||
|
||
| guzel sarki ama niye hayatimin sarkisi bi televizyon kanali hakkinda olsun ki dinleyince hosuma gidiyor ama kattiyen hayatimin sarkisi olamaz. |
||
|
||
| bence çok güzel şarkı ama daha güzelleri var bana göre dys de | ||