|
||
Dinlemekten asla sıkılmayacağım.....ilk dinlediğimde vurulduğum....'müzik' nedir anlamamı sağlayan MorVeÖtesi ni yakın takibe almamda ilk ve en büyük sebep olan şarkıdan da öte 'şarkı' !! arkadaş bu şarkı için üşündüklerimin hepsini sıralamış banada alıntı yapmak kaldı![]() |
||
|
||
Cambaz,MVÖ'yü dinlememi sağlayan şarkı.Çok severek dinliyorum ve anlamına dikkat bu şarkının.Muhteşem.
|
||
|
||
| bazı insanların bu şarkıya olan saçma bakış açılarına inat dinliyorum ve hep dinliycem.!. şarkının ilk çıktığı günden beridir hiç bıkmadan hala dinliyorum, bu şarkının büyüsünü hiçbir kelime anlatamaz! bu kadar MUHTEŞEM ÖTESİ bir şarkıda zaten ancak MOR VE ÖTESİnden beklenebilirdi. onların bütün şarkıları çok güzel ama bu şarkının çook çok ayrı bir yeri var. | ||
|
||
| harun tekin bey tarafından televizyon karşısında işini yanlış yapanlar için yazıldığı söylenmiştir! artık bu şarkı için allah'a yazıldı ya da atatürk'e yazıldı denmez umarım!! | ||
|
||
harun tekin bey tarafından televizyon karşısında işini yanlış yapanlar için yazıldığı söylenmiştir! artık bu şarkı için allah'a yazıldı ya da atatürk'e yazıldı denmez umarım!! hehehe böle diyen aptallar varmı ya ben hiç rastlamadım
|
||
|
||
Biz televizyon izlerken bu şarkı oluştu.Siz bu şarkıyı büyüttünüz.Teşekkürler ,sağolunnnnn (alınt )ardından sevgi yumağı oluyorlar. Bu şarkı gibi daha çok şarkı var mesela Incubus'tan megalomaniac aynı formatta hani çok siyasiyseniz bu şarkıları çok beğeniyorsanız neden diğerleriylede ilgilenmiyorlar anlamadım gitti. |
||
|
||
| Tam anlamıyla harika bir şarkı.Bu şarkı sayesinde Mor Ve Ötesini tanıdım... | ||
|
||
| mor ve ötesini -tam-anlamıyla tanımama bu şarkı neden oldu cambazın yeri benim için çok farklı üstelik verdiği mesajda çok anlamlı ve yerinde olmuştu o zamanlar | ||
|
||
| Cambaz şarkısı Türkiyedeki ve dünyadaki en iyi şarkılardan biri bence. Bu şarkıyı anlatmaya kelimeler yetmezz | ||
|
||
| muhteşem bir şarkı | ||
|
||
ben kubanım bu cambaza
|
||
|
||
| mor ve ötesi dinlemeyenlerin bile bildiği şarkı. bir derdim var'dan sonra mor ve ötesi'ni mor ve ötesi yapan ikinci şarkı ben klibini gördüğüm günde bayılmıştım şarkıya ama bu "Allah'a yazıldı" olayı ile biraz rahatsız oldum ama sonra morları tanıdıkça yersiz kuşkularım cevap buldu ve mor ve ötesini ancak sevenlerinin anlayabileceğini gördüm(özellikle aylin demirden sonra). medyaya ve busha yazılan müthiş şarkı müziği insanı mest ediyor | ||
|
||
Çıktığı andan beri en çok dinlediğim şarkı hayatımın anlamı bu şarkı ya şu ana kadar sıkılmadığım ilk şarkı ve sıkılacağımıda sanmıyorum. . . Bi şarkı bu kadar mı güzel olur yaa
|
||
|
||
| çok güzel bir şarkı | ||
|
||
| harika bi şarkı ya çok seviyorum.. | ||