|
||
| butun dunya izler durur afet_i azam bekler durur hedefini al piyasanı al herseyını al yandı dertler bıttı tasa ben kurbanım bu cambaza ıkı gözüm kadar emınım sen yoksun sen yoksun......... | ||
|
||
| muhteşem bi şarkı mor ve ötesi bu şarkıdan öncede vardı ama bu şarkı grubu daha ön plana çıkarttı muhteşemmmmm | ||
|
||
| Ben bu şarkıyı bilenlere sesleniyorum acaba bu şarkının sözleri size neyi ifade ediyor yani grupla ilgili ne anlıyorsunuz? grubun asıl yazmakta ve söylemekteki amacı nedir? Bu şarkıyla ilgili mor ve ötesi hakkında herhangi bir açıklama yapmış mıdır? lütfen ilgili olan ve bilenler yazsın |
||
|
||
| bu şarkı süper ya en iyi şarkılarından biri bence | ||
|
||
Ben bu şarkıyı bilenlere sesleniyorum acaba bu şarkının sözleri size neyi ifade ediyor yani grupla ilgili ne anlıyorsunuz? bu da dahil olmak üzere o 9 sayfayı okursan eğer kim ne düşünüyor bu şarkı hakkında ya da kim bunun hakkında ne açıklama yapmış göreceksin..bu başlıklar çoook güzel bu şarkıı demek için açılmamış sanırım(=)grubun asıl yazmakta ve söylemekteki amacı nedir? Bu şarkıyla ilgili mor ve ötesi hakkında herhangi bir açıklama yapmış mıdır? lütfen ilgili olan ve bilenler yazsın önceki sayfalarda düşüncelerimiz var
|
||
|
||
| ''bu şarkıyı siz büyüttünüz elinize sağlık'' | ||
|
||
| güzel şarkı | ||
|
||
| İpin üstünde ustalıkla yürümeye çalışan ne arkasına, ne tepesine ne de aşağısına bakan, herkesin beynine girebilmek için etrafındaki her şeyi ve herkesi katledebilen, küçük beyinleri camekanlarda sergilenen 'cambazlara' yazılmış parça. | ||
|
||
| aklıma hiç gelmezdi bir gün bir mvö şarkısından nefret edebileceğim(neredeyse nefret). sevmiyorum bu şarkıyı o kadar boş geliyor ki bana..bir eksikliği var ama ne?? | ||
|
||
| bencee de süper bi şarkı bağımlılık yapıyor hastası oldum bi ara ama hala da hastasıyım:D:D | ||
|
||
cambaz harbi mvö ne vurulduğum şarkı o günden beri yeni albümü bırak eski albümlerini de ezberlemeye başladım şarkı zaten süper müziği ayrı sözü ayrı ezgisi ayrı klibi ayrı güzel.ÖZETLE:MÜKEMMELLLL......
|
||
|
||
| yok böyle bir şarkı daha !... her ne kadar bir ara herkesin ağzında olduğu için soğumuş olsamda... bir mvö klasiği denilebilir.. | ||
|
||
| Bence gayet güzel Mor ve Ötesinin tanındığı şarkı olma açısından çok ıyı plmus mor ve ötesi grubuna basarılar dılıyorum turkrock ın en iyi temsılcılerınden biri | ||
|
||
| çoğu kişi anlamının dışında yorumlasada herşeyi en iyi açıklayan bir şarkı tan bir mvö klasiği... | ||
|
||
| bencede çoğu insan mor ve ötesi ni sırf bu şarkıya yüklenen saçma sapan anlamlar yüzünden sevmiyor...benim ailem benim mor ve ötesi ni sevmeme sırf bu idaalar yüzünden kızıyolar..anlamının nereye gittiği o kadar açık ki oysa,klibin az bi kısmını bile izleyen,şarkıyı doğru düzgün dinleyen bunu gayet kolay anlar ama işte...ama olsun kim ne derse desin,ben mor ve ötesi ni bu şarkıyla tanıyıp bu şarkıyla onlara hasta oldum...ve olcamm :d mor ve ötesi ni en güzel ifade eden şarkılardan biri | ||