|
||
| herkes anlayamaz bu şarkıyı... | ||
|
||
| ya nasıl desem her kim yazdı yazdı bu şarkıyı ama hayatım boyunca dinlediğim en güzel şarkı:D | ||
|
||
| bazı şarkılar vardır 10 defe dinledin mi değiştirirsin ama cambaz saatlerce gunlerce hatta hayatım boyu dinlersem yinede sıkılmam süper hayatımın sarkısı | ||
|
||
| Her defasında farklı anlamlar yükleyebildiğim ve farklı şeyler hissettiğim belki de tek şarkı... | ||
|
||
| insanı yaklaşık dört dakika boyunca kendi içinde gezintiye çıkaran , gezinti bittiğinde de etkisini devam ettiren ve büyük bir kitleyi - ben dahil- mor ve ötesi dinleyicisi yapan şarkı.... | ||
|
||
| yanlış hatılamıyorsam ilk duyduğum mor ve ötesi şarkısıdır ve en sevdiklerim arasında yer alır bu şarkı | ||
|
||
| beni mor ve ötesine bağlayan şarkı bi' şarkıda ancak bu kadar gönderme yapılır BÜTÜN DÜNYA İZLER DURUR AFET-İ AZAM BEKLER DURUR |
||
|
||
| Türkiye'nin en güzel şarkılarından söz ve müzik harika Yabancı sanatçılarda çok çoşkulu şarkılar var ve Ülkemizde bunu yaban kişi az ve başaran yok..Bu yüzden Mor ve ötesi
|
||
|
||
mor ve ötesinden en cok sevdigim sarkilarindan biir, aslinda hepsi muhtesem ama bu biraz farkli, hem bu sarkiyla herkesi costurabiliyorlar, hemde anlami bir ayri muhtesem
|
||
|
||
| Mor ve Ötesi grubunu dinlemeye başlamamdaki 2 önemli etkenden birisi bu parça. Hem Türkiye'de düşünce özgürlüğünün hala -az da olsa- yaşadığını, hem de sanatçıların korkusuzca, benliklerini ifade ettikleri bir ülkede yaşıyor olmak çok güzel. "iki gözüm kadar eminim sen yoksun." |
||
|
||
| klipte arkada ekranda bush varken hala allah tartışmasının yapılması koysada.... bir konserde şarkı öncesinde 'medya çürümesiyle ilgili bir şarkı'demişti harun.hatta medya çürüklüğünü nerelere çektiler diye yakınmışlardı. haber türk'ün yaptığını bilmediğimden uzun süre o dizeleri yorumlayamamıştım ama şimdi az çok anladım diyebilirim.ama hala soru işaretliyim. ayrıca biz sizi cambazla sevmedik diye bir yorum okumuştum başka bir konuda...evet ben de cambaz'la takipçisi oldum,cambaz'la tanımadım ama röportajları,konserleri,programları takip ediyorsam,bu siteye üyeysem,şarkılara sahipsem cambaz ve bir derdim var sayesinde;inkar edemem!!! |
||
|
||
benim şarkım
|
||
|
||
Dünya Yalan Söylüyorda en sevdiğim şarkı diyebilirim..Siyasi-küçük büyük herkese hitap eden bir şarkı bence
|
||
|
||
| klibinde Harun Tekin'i aynı Freddie Mercury e benzettiğim bir parça...bence,çok hoş olmuş |
||
|
||
Asla sıkılmam bu şarkıdan...Klibini çok seviyorum.
|
||