|
||
bence çok güzel şarkı ama daha güselleri var bana göre dys de efet sana katılıyorum sımdı de yenı favorım KORDUGUM
|
||
|
||
| yav baya iyi bir şarkı sağlam çalması da çok zevkli |
||
|
||
| evet gerçekten iyi ne denilebilir ki | ||
|
||
CAMBAZ MÜKEMMel bir parca kusursuz süper yani ... sözler ile anlatilmaz baska birsey demiyorum
|
||
|
||
| savaş zamanı amerikanın yalakalığını yapan haber türk'e ithafen yazılmış,en bi güzel mor ve ötesi şarkısı..bi kez daha nasıl bi görüşe sahip olduklarını anladığımız en ii grubun en sağlam parçalarından.... cümbüşün de ayrı bi hikayesi var;ozan tügen evinde ölesine cümbüşünü tıngırdatrken kerem ve harun galiba görüolar ve cambazın o muhteşem girişini yaratıolar.... özellikle afet-i azam kelamıyla siyasetten para kazanmaya çalışıo dienlerin bile kullanma potansiyeline sahip olamadıkları çok ii bi türkçeyle yazılmıştr...ve takdir edilesidr.... |
||
|
||
süper bir şarkı tam benlik çok hoşuma gidiyor
|
||
|
||
| guzel sarkI... ama yerini yenilere bIrakmanIn vakti geldi artIk
|
||
|
||
yaa cambaz çok güzel şarkı tamam ama artık yeni albümde çıktıı en az cambaz kadar güzel şarkılr varr.hakkını yemeyelim onunda ama yenileride unutmayalım yanii şirkette b, cambaz kadar güzel bencee
|
||
|
||
ya cambaz dığerlerınden cok farklı gelıyor bana nedense ne bılım ole ıste
|
||
|
||
| cambazıı ve klibini ilk gördümde vuruldum iştee aradıım grup diee içimden geçirdimmm |
||
|
||
| klibini gördüğümde resmen ekrana yapışmıştım,o derece etkileyici bi şarkı benim için..ve ilk kez dinlememe rağmen sanki önceden de dinlemişim izlenimi vermişti.. | ||
|
||
| süperdi ve bence türkiyeye MOR VE ÖTESİni bu album duyurdu | ||
|
||
| mvonun gercek anlamda patlamsına sebep olan sarkıdır kendı içinde anlamlı gondrmelerı olan bi parca 50 kere ust uste dınlesem yıne sıkılmam ozellıkkle cumbuş gırısı herseye deger
|
||
|
||
mvonun gercek anlamda patlamsına sebep olan sarkıdır kesinlikle mvo nin daha geniş kitlelere yayılmasına sebep olan insanı ne kadar dinlese de sıkmayan şarkı
kendı içinde anlamlı gondrmelerı olan bi parca 50 kere ust uste dınlesem yıne sıkılmam ozellıkkle cumbuş gırısı herseye deger ![]() |
||
|
||
kesinlikle katılıyorum bende cambazdan beri seviyorum mor ve ötesini hemde çok harun tekini ayrı tabi
|
||