Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Cambaz

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Dünya Yalan Söylüyor

: Cambaz

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 13 14 15 16 17

depreM 25.01.2008 12:42:00
çok güzel bi girişi var şarkının..bayılıyoruummm Cheesy

broken_wings 04.02.2008 00:20:48
bu şarkı için birçok tartışmaya girdim ... İnsanlar galiba sözlere pek bakmıyorlar ve uyduruyorlar ... bu çok sinir bozucu ...!  Angry

Sonuç olarak bu şarkı ve klibi süper ve ne olursa olsun dinlenmeye layık !

simirna 17.02.2008 20:49:09
mor ve ötesi denildiğinde ilk aklıma gelen şarkıdır heralde

yanlızlar_rıhtımı 23.02.2008 17:28:23
albümdeki en iyi şarkılardan biri

* Nevermind(!) 12.03.2008 19:43:35
anlamının dışında yorumlanan,mor ve ötesinin daha fazla tanınmasına yol açan belkide en güzel,anlamlı,en güzel ezgili mor ve ötesi klasiği...

burakpurple 13.03.2008 00:15:39
anlamının dışında yorumlanan,mor ve ötesinin daha fazla tanınmasına yol açan belkide en güzel,anlamlı,en güzel ezgili mor ve ötesi klasiği...
evet anlamı dışında yorumlandığı kesin...

kaygusuz 13.03.2008 00:18:16
D.Y.S albümünün en iyi şarkı sözlerinden biri cambaz.
ne habersin ne türksün seni gören yollara dökülsün.

zerrin_ 15.03.2008 23:00:53
bu şarkı üzerinde baya konuşuldu ama kim ne derse desin bn beğeniorum  Smiley

*Pollyanna 03.04.2008 10:32:04
Bir de konserlerde Kerem Özyeğen'in solo kısmında bir değişiklik yapışı vardır, dikkat edilmelidir (:

burakpurple 06.04.2008 23:09:14
abi kopmuşsun sen. ay lav yu  Grin

yazgülü gürer 07.04.2008 13:22:27
ne HABER sin ,ne TÜRKsün :daha şarkının ilk dizesinde mesajın adresi yazıyor.
(haber Türk tv) savaş zamanı a.b.d nin yalakalığını yaptığı için.
seni gören yollara dökülsün:seni izleyen yollara dökülsün diyor protesto için .
kul oldun köle oldun kurşun geçirmez cam oldun :a.b.d ye kul ,köle anlamında
kurşun geçirmez cam demesi(habertürk'ün) arkasının çok sağlam olmasını kastetmesidir.
bütün dünya izler durur ,afet-i azam bekler durur :ve burada diğer kastedilen şey :ABD Başkanı George W. Bush tur.
çünkü Irak Cumhuriyeti lideri Saddam Hüseyin 'e Ülkeyi Terketmesi İçin 48 Saat Vermişti.
ve bu süre ''bekler durur''tüm zamanların en büyük kötüsü ,felaketi,lideri,azamı anlamındadır.ve tüm bu süreci bütün dünya izler durur (tv den)
hedefini al piyasanı al,herşeyi al :reytingini topla !
ben kurbanım bu cam'baza:bu ekranbaza,bu oyunlara kurban olurum anlamında.
harun abinin klipteki söyleyiş tarzı,bakışlarındaki öfkesini de kattığınız zaman olaya
 ''ben kurbanım bu cambaza'' sözü alaycı ima ve öfke içeriyor.
iki gözüm kadar eminim sen yoksun:seni izlerken oyununu cambazlığını anladım eminim diyor
hemde iki gözüm kadar eminim .
ve tepkisi ''sen yoksun'' bir hiçsin.
var mısın yoksun:burada yoz zihniyetin anladığı şey ''Allah yoktur''.harun abi de bu duruma çok üzülmesini bu sözüyle anlatmıştır.
harun tekin :cambaz ı Allah a mı yazdın diyen var,Atatürk e mi yazdın diyen var, eski sevgiline mi yazdın diyen var..
halbuki ilk satırda onu kime yazdığımıza dair yeterli bilgi var!
bu şarkı allaha yazılmadı ayıca laik bir ülkede yasadığımız için bu beni çok üzen bir şey.
binlerce genç kadın ve adamın siz acaba allaha inanıyor musunuz diye gelip bir rock grubuna bu soruyu yöneltmeleri inanılmaz birşey.
bunlar aslında toplumdaki yozlaşmanın ve çürümenin kalıntıları.bu insanları çok seviyorum ama diğer taraftan da ofkeleniyorum.
çünkü eskiden din ve allah inancı konuları daha mahrem konulardı.böyle yol geçen hanı gibi üzerinde durulan konular değildi.
bunlar insanın maneviyatına dayanan şey ve dolayısıyla ben,sahsen ataist değilim.

evet katılıyorum youtube'dan bir video seyretmiştim mor ve ötesi konser sonrası bir kız soruyor harun abimize cambaz diyor harun abimiz hemen habertürk diyor Cheesy (kız söylemeden hemen atlıyor Cheesy ) kız cambaz Allah'a diyor gene habertürk diyor kız bu sefer hmmmm habertürke yazıldı demek ki diyor Cheesy anlamıyorlar işte.

Sessiz haflerimizi yutmayalım lütfen.

tuğçee 07.04.2008 13:42:08
ne HABER sin ,ne TÜRKsün :daha şarkının ilk dizesinde mesajın adresi yazıyor.
(haber Türk tv) savaş zamanı a.b.d nin yalakalığını yaptığı için.
seni gören yollara dökülsün:seni izleyen yollara dökülsün diyor protesto için .
kul oldun köle oldun kurşun geçirmez cam oldun :a.b.d ye kul ,köle anlamında
kurşun geçirmez cam demesi(habertürk'ün) arkasının çok sağlam olmasını kastetmesidir.
bütün dünya izler durur ,afet-i azam bekler durur :ve burada diğer kastedilen şey :ABD Başkanı George W. Bush tur.
çünkü Irak Cumhuriyeti lideri Saddam Hüseyin 'e Ülkeyi Terketmesi İçin 48 Saat Vermişti.
ve bu süre ''bekler durur''tüm zamanların en büyük kötüsü ,felaketi,lideri,azamı anlamındadır.ve tüm bu süreci bütün dünya izler durur (tv den)
hedefini al piyasanı al,herşeyi al :reytingini topla !
ben kurbanım bu cam'baza:bu ekranbaza,bu oyunlara kurban olurum anlamında.
harun abinin klipteki söyleyiş tarzı,bakışlarındaki öfkesini de kattığınız zaman olaya
 ''ben kurbanım bu cambaza'' sözü alaycı ima ve öfke içeriyor.
iki gözüm kadar eminim sen yoksun:seni izlerken oyununu cambazlığını anladım eminim diyor
hemde iki gözüm kadar eminim .
ve tepkisi ''sen yoksun'' bir hiçsin.
var mısın yoksun:burada yoz zihniyetin anladığı şey ''Allah yoktur''.harun abi de bu duruma çok üzülmesini bu sözüyle anlatmıştır.
harun tekin :cambaz ı Allah a mı yazdın diyen var,Atatürk e mi yazdın diyen var, eski sevgiline mi yazdın diyen var..
halbuki ilk satırda onu kime yazdığımıza dair yeterli bilgi var!
bu şarkı allaha yazılmadı ayıca laik bir ülkede yasadığımız için bu beni çok üzen bir şey.
binlerce genç kadın ve adamın siz acaba allaha inanıyor musunuz diye gelip bir rock grubuna bu soruyu yöneltmeleri inanılmaz birşey.
bunlar aslında toplumdaki yozlaşmanın ve çürümenin kalıntıları.bu insanları çok seviyorum ama diğer taraftan da ofkeleniyorum.
çünkü eskiden din ve allah inancı konuları daha mahrem konulardı.böyle yol geçen hanı gibi üzerinde durulan konular değildi.
bunlar insanın maneviyatına dayanan şey ve dolayısıyla ben,sahsen ataist değilim.

bu açıklamaların süper olmuş  Grin sağol  Grin benide bu konuda çok sinir ediyorlar ve ben iki saat açıklamak zorunda kalıyordum. artık bu yazıyı gösteririm  Grin

ultraviyole ve ötesi 18.04.2008 16:13:39
Beni abilerimle tanıştıran,ruhumda derin izler bırakan şarkı...(:

DünyaYalanSöylüyor 26.04.2008 23:06:34
bu sarkiya yapabilecegim bir yorum yok, kelimeler yetmez..

bir sarki nasil bu kadar güzel olabilir? inanilmaz. kesinlikle en sevdigim mor ve ötesi sarkisi bu!

bütün dünya izler durur
afet-i azam bekler durur
hedefini al, piyasani al, her seyi al

kaygusuz 27.04.2008 00:31:08
en sevdiğim mor ve ötesi şarkılardan birisi cambaz..

ne habersin ne türksün seni gören yollara dökülsün.

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 13 14 15 16 17

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468