Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Cambaz

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Dünya Yalan Söylüyor

: Cambaz

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [ 13 ] 14 15 16 17

mvö07 27.05.2008 09:20:14
hayatımda dinlediğim en güzel şarkı ve hiç bir şarkının cambazın yerini tutamayacağına da eminim mor ve ötesine vurulmamı sağlayan şarkı

mer_ve_ötesi 27.05.2008 18:04:30
mor ve ötesi hayranı olmamı saglayan sarkı. ufacık bi melodisini bile duysam kendimden geçtigim , başka alemlere gittigim sarkı. sarkının girişindeki cümbüşü duymam dünyadan kopup gitmem için yeterli  Grin

bilmececi??? 28.05.2008 21:34:00
Mor ve Ötesi'ni tanımamı sağlayan ve iyi ki de tanıdım dediğim Türkçe kelime lügatında hiç bir kelimenin tarifini veremediği, hayatımın ve dünyanın büyük bir ihtimalle 1 numaralı şarkısı.Gerek aşağılık ABD emperyalizmine karşı ben buradayım ayakta duruyorum gibisinden kafa tutması, gerek satılık medyalara atıfta bulunması bile şarkının mükemmel ve ötesi olmasına yeter de artar bile.Yani sonuç olarak YOK BÖYLE Bİ ŞARKI BEEEEEEEEEEEE...

öyq 29.05.2008 18:52:21
MOR VE ÖTESİ'nin en güzel şarkısı bu şarkı yani CAMBAZ günde 5 kez dinlesem bile bıkmıyorum, bıkamam.  Smiley

rakrayse 30.05.2008 16:18:09
mükemmel ötesi bir şarkı yaa. Cheesy Cheesy Cheesy

silverknsy 07.06.2008 20:01:25
bana bir arkadaşım bu şarkının mor ve ötesi tarafından tanrııya yazıldıldığını söyledi doğrumu  bilmiyorum ben inanmadım ama bence çok başarılı ve güzel bir şarkı

Edda. 08.06.2008 19:39:14
Bu şarkıda atesitlik düşüncesini akla getircek söz yok. Albümdeki en sert göndermelerin yapıldığı şarkı. Beni mor ve ötesine bağlayan şarkı. Müziği,ritmi,anlamı çok güzel.. Düşünceleri çok çirkin aslında. Bu şarkıdan sonra insan farkına varıyor gerçekten bazı şeylerin.

death 10.06.2008 14:38:14
çok güzell ben bu şarkılarıyla beğenmeye başladım bide bir derdim varla

smyy 11.06.2008 15:30:03
BU ŞARKININ ÜSTÜNDEN KAÇ YIL GEÇSE YİNE DE ESKİMEZ  Cheesy

seyd_a1905 12.06.2008 22:12:54
çok seviyorum bu şarkıyı süper ya... Smiley

E.Ü 18.06.2008 15:01:17
Müziği başta olmak üzere sozleri harika.ne denir ki başka.

Kalbimin ötesinde 19.06.2008 11:52:50
Şimdi de MVÖ' yü satanist yaptılar(yani arkadaşlarım) bütün sözler busha yazılmış ama herkes o sen yoksun kısmını Tanrı'ya yazdığını sanıyor. Shocked

bahar büşra 20.06.2008 11:02:04
ne HABER sin ,ne TÜRKsün :daha şarkının ilk dizesinde mesajın adresi yazıyor.
(haber Türk tv) savaş zamanı a.b.d nin yalakalığını yaptığı için.
seni gören yollara dökülsün:seni izleyen yollara dökülsün diyor protesto için .
kul oldun köle oldun kurşun geçirmez cam oldun :a.b.d ye kul ,köle anlamında
kurşun geçirmez cam demesi(habertürk'ün) arkasının çok sağlam olmasını kastetmesidir.
bütün dünya izler durur ,afet-i azam bekler durur :ve burada diğer kastedilen şey :ABD Başkanı George W. Bush tur.
çünkü Irak Cumhuriyeti lideri Saddam Hüseyin 'e Ülkeyi Terketmesi İçin 48 Saat Vermişti.
ve bu süre ''bekler durur''tüm zamanların en büyük kötüsü ,felaketi,lideri,azamı anlamındadır.ve tüm bu süreci bütün dünya izler durur (tv den)
hedefini al piyasanı al,herşeyi al :reytingini topla !
ben kurbanım bu cam'baza:bu ekranbaza,bu oyunlara kurban olurum anlamında.
harun abinin klipteki söyleyiş tarzı,bakışlarındaki öfkesini de kattığınız zaman olaya
 ''ben kurbanım bu cambaza'' sözü alaycı ima ve öfke içeriyor.
iki gözüm kadar eminim sen yoksun:seni izlerken oyununu cambazlığını anladım eminim diyor
hemde iki gözüm kadar eminim .
ve tepkisi ''sen yoksun'' bir hiçsin.
var mısın yoksun:burada yoz zihniyetin anladığı şey ''Allah yoktur''.harun abi de bu duruma çok üzülmesini bu sözüyle anlatmıştır.
harun tekin :cambaz ı Allah a mı yazdın diyen var,Atatürk e mi yazdın diyen var, eski sevgiline mi yazdın diyen var..
halbuki ilk satırda onu kime yazdığımıza dair yeterli bilgi var!
bu şarkı allaha yazılmadı ayıca laik bir ülkede yasadığımız için bu beni çok üzen bir şey.
binlerce genç kadın ve adamın siz acaba allaha inanıyor musunuz diye gelip bir rock grubuna bu soruyu yöneltmeleri inanılmaz birşey.
bunlar aslında toplumdaki yozlaşmanın ve çürümenin kalıntıları.bu insanları çok seviyorum ama diğer taraftan da ofkeleniyorum.
çünkü eskiden din ve allah inancı konuları daha mahrem konulardı.böyle yol geçen hanı gibi üzerinde durulan konular değildi.
bunlar insanın maneviyatına dayanan şey ve dolayısıyla ben,sahsen ataist değilim.

İyi de ben bu yazıyı gördükten sonra böyle olduğunu sanmıştım ama öyle değilmiş.Şöyle ki:az önce röpörtajını okudum

Kerem K:Cambaz biraz daha güzel bir örnek orada genelde soru "siz haber türk e karşı bir şarkı mı yazdınız" şeklinde oluyordu ki biz haber türke karşı bir şerkı yazmadık

bahar büşra 20.06.2008 11:03:58
Bence habertürke yazıldığının en büyük kanıtı klipte kullanılan televizyon ve en başta televizyon camını kırmasıdır...

Haber Türk e yazılmadı kesinlikle açıklama yukarda

tatlı_cadı 20.06.2008 11:17:30
iyide harun daha ilk satırında belli diyor..
o zaman zafer_bergama23'ün yazdığı yanlış mı?

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [ 13 ] 14 15 16 17

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468