|
||
evet mesajı tekrar okudum ama ginede pek anlayamadım zaten bunu yazmamın amacı senin mesajını kötülemek değil mesajını ;açıklarsan çok memnun olurum arkadaşım
|
||
|
||
Arkadaşım benim mesajım gayet açıktır orada.Benim demek istediğim laik(!) bir ülkede kişisel tercihlere bağlı olan dini tercihler hakkında yapılan müziğe ki (cambazın bunla bi ilgisi yok ama bazı yobaz kesim diyor ya hani allah'a filan yazmışlar diye) hiç bir kesimin (gerek müslüman, gerek ateist, hristiyan, yahudi bilmem ne...) karşamaz, karışmaya hakkı yok diyorum.Madem Allah'a yazılmış o zaman dinleme geç git yorum yapma.Ateistlerin müslüman ilahilerine ''ya bunlarda Allah'a yazmışlar ne biçim insan bunlar'' demediği gibi.Umarım anlamışsındır.Sende şu bizden kastını açıklarsan sevinirim arkadaşım
|
||
|
||
yani bizim fandan bahsediyorum seni sanırım yanlış anlamışım açıklamaların için çok teşekkürler arkadaşım
|
||
|
||
Rica ederim
|
||
|
||
cambaz'ın her zaman ayrı bir yeri var zaten süper bir şey..
|
||
|
||
| morları (malesef ) bu şarkıyla tanıdım..yani biraz geç oldu.. | ||
|
||
ilk kralda klibini görmüştüm o zamanlar tabii kral fazla kıro şeyler çalmıyordu ve Mor Ve Ötesi çıktı.. ilk kez çıkmıştı daha yeniydi aslında şarkıyı biliyordum ama klibi beni çok heyecanlandırmıştı..
|
||
|
||
| ben de ilk gördğüm zamanlarda başlardaki manken görüntülerini saçma bulmuş tezatlıkla bir şeyler anlatıldığını anlamamıştım.... arkadaşlar bir de bir sorum olacak::: mor ve ötesi olarak ya da harun abinin bir ambaz şarkısını uzun uzun anlattığı röportaj hakkında bilgisi olan var mı? hangi röportaj hangi mecradan yayınlanmış sitede var mı_? ![]() ![]() ?
|
||
|
||
| arkadaslar bu şarkının anlamını pek çözemedim çünkü bu şarkı çıktıktan sonra mor ve ötesi hakıında çeşitli yorumlar meydana geldi gizemli bir şarkı | ||
|
||
mvö'nün en güzel şarkılarından biri ;)iki gözüm kadar eminim sen yoksun!!!
|
||
|
||
mvö'nün en güzel şarkılarından biri ;)iki gözüm kadar eminim sen yoksun!!! evet...![]() ve Harun abinin bu şarkıyı çok içten söylediği anlaşılıyor
|
||
|
||
| klibi çook güzel e şarkıda süper | ||
|
||
fazla söze gerek yok süper bi şarkı ama bana diğer şarkılarından daha bi farklı geliyo klibi de süper aksiyon filmleri gibi ama harun abi kimden niye kaçıyo anlamadım
|
||
|
||
| ya abi benm bu güne kadar mvö nün dinleedğim ilk şarkılarından biri eskiden buna bayılırdım ama şimidi ki şarkım mor ve ötesi (yardım Et) bu şarkısıdıa spr | ||
|
||
| bana göre cambaz süper bir şarkı ama gül kendine gibi albümlerimiznde hakkını verelim onlarda cambaz kadar başarılı aynı seviyede olan şarkılar mvö cambazdan ibaret değil | ||