|
||
| kelimeler rifayetsiz kalır bu şarkıyı anlatmaya...Mükemmel Ötesi bir şarkı.klip de çok güzel. | ||
|
||
| Mor ve Ötesi Cambaz'dan ibaret değildir.. | ||
|
||
| Muhteşem | ||
|
||
| herkesin bilmesi nedeniyse beni çok sıksada bu şarkı gerçekten harika.. arada dinLerim.. (: mor ve ötesi denilince grubu pek tanımayan birisinin aklına geLen ilk şarkı.. mor ve ötesini sevdiren şarkı
|
||
|
||
fazla söze gerek yok süper bi şarkı ama bana diğer şarkılarından daha bi farklı geliyo klibi de süper aksiyon filmleri gibi ama harun abi kimden niye kaçıyo anlamadım amerikan ajanları olabilir.yada kız kaçırma mevzusundan dolayı olabilir ![]()
|
||
|
||
| bu şarkı da siyasi bir mesaj sizcede var mı bence var.... bu arada özellikle müziğine bayılıyorum şarkının... | ||
|
||
bu şarkıdan sonra daha çok sevmiştim mor ve ötesi'ni..
|
||
|
||
bu şarkı da siyasi bir mesaj sizcede var mı bence var.... bu arada özellikle müziğine bayılıyorum şarkının... bence de bu sarkıda siyasi bir mesaj var bence sarkı muhtesem mor ve ötesi nin olmazsa olmazlarından biri süper bi sarkı
|
||
|
||
| Herkes bu şarkının hastası.Çok güzel bir şarkı ve çok güzel bir klip | ||
|
||
| çok güzel bir şarkı. bir ara yanlış yerlere çekilse de birşeyleri anlatabildiğine inanıyorum.. | ||
|
||
| bir yazıdan sonra bu şarkıyı çok farklı yorumlamaya başladım,iki gözüm olayı süper (iki gözüm kadar eminim sen yoksun). |
||
|
||
| iki gözüm kadar eminim sen yoksun.. | ||
|
||
bencede çook güzel ve anlamlı şarkı....ama bazı arkadaşlarımda mor ve ötesinin bu şarkıyı allaha inanmadıkları için yazdığını söylüyorlar. tabi bn inanmıyorum buna....böyle birşey doğru değildir dimi?
|
||
|
||
bencede çook güzel ve anlamlı şarkı....ama bazı arkadaşlarımda mor ve ötesinin bu şarkıyı allaha inanmadıkları için yazdığını söylüyorlar. tabi bn inanmıyorum buna....böyle birşey doğru değildir dimi? tabikide doğru değil.bizim sınıftan birisi de böyle demişti nasıl sinirlenmiştim.ilk önce bir şarkıyı yorumlayabilmeleri için bence kelimelerin dilini anlamaları gerekir.bu şarkıya kötü bir yorum yapanların ilk önce şarkıyı yorum yaparak iyice bir dinlemeleri gerektiğini düşünüyorum. ;)o zaman ne demek istediklerini belki daha iyi anlarlar.
![]() |
||
|
||
| Cambaz'in girisi harika. insani derinden etkiliyor. acayip bir yani var bu sarkinin. cok etkileyici. inanilmaz yani. kimi zaman "isyan etme zamani" diye dinliyorum, kimi zaman da su an yaptigim gibi "otur da agla" seklinde. sarkinin sözleri o kadar güzel ki, o kadar iyi düsünülmüs,..ve bu sarki, nedendir bilmem ama büyük ihtimalle Mor ve Ötesi'ni (ne yazik ki) bu sarkiyla tanimis olmamdan olsa gerek, beni alip baska yerlere götürüyor. | ||