|
||
| yaa bu harika bir şarkı ablam sölemstı böle bir şarkı oldunu albümlernde bende dınledimm ve bayıldmmm yanii sonrda klip falan cıktı klip de bi harıkaydı sarkı zaten muhtesmmm hiç sıkılmadın herzaman dınleybılcgimm bi şarkıı tek kelımeyle süper bi şarkıı | ||
|
||
| mvo nun için ve kitlesi çinde bu şarkı bailı başına ayrı bir köşede duruyor öglede kalacak | ||
|
||
| Güzel bi şarkı... Çoğu kişinin Mor ve Ötesi'ni tanımasını sağladı!!! |
||
|
||
varmısn yoksunnn dedıkten sonra çok yanlış anlasılsalarda çok güzel bir parça
|
||
|
||
| cambaz da güzel bi şarkı olmasının yanı sıra tiki grubunun oluşmasına neden olan şarkı onun dışında güzel bi şarkı olduğunu düşünüyorum | ||
|
||
| mor ve ötesine bi sürü fan kazandıran güzel bir şarkı.. | ||
|
||
| mor ve ötesi'nin patlama yapan albümü dünya yalan söylüyor un bir derdim var şarkısından bile önce dikkat çeken bir parça | ||
|
||
işte şarkı budur 'CAMBAZ'
|
||
|
||
| bence de çook güzel..dinlenmeye değer bir şarkı | ||
|
||
bu arada yorumumu yazmayı unuttum ![]() cambaz gerçekten güzel şarkı çoğu kişi gibi benim de ilk defa mvö'yle tanışmamı sağladı... önceleri kargo-aslı arasında mekik dokuyoduk, şimdi mvö var ve bu da cambaz sayesinde... |
||
|
||
mor ve ötesi'nin albümünü almak için markete koşmama neden olan şarkı budur.ayrıca neden bilmem ama bi yerde duyduğumda gülümsememe neden olan,sinirliysem sakinleştiren şarkıdır da.
|
||
|
||
mor ve ötesi sevmeyenleri!!! dize getiren şarkıdır en başta ![]() ayrıca başındaki cümbüş solosuda öyle beni benden almıştır ki sormayın gitsin ![]() ayrıca bu şarkıyı sevgilisine gönderen aptal aşıklar da olmuştur ve bana hala ne alaka dedirtmektedirler!!! |
||
|
||
| Hiç unutulmayacak her zaman her yerde iz bırakacak bir şarkı CAMBAZZZ... mvö.cambaz |
||
|
||
| bu şarkının yeri bende ayrıdır... | ||
|
||
sözler müthişşş müzğine yorum bile yapılmazz çok manyak bi müzikk çokk seviyorum yaa sarkıyı cambazım benimmmmm
|
||