|
||
hani bazı şarkılar canlıdır ya onunla birlikte siz de canlanırsınız ya midenizin biraz üstünde bütün duyguları tattırır ya işte bu şarkı da öyle .. ilk notasıyla birlikte ensemde hissettiğim bi el var sonra mideme kayan sancı, acı sonra gurur bütn vücuduma yayılmaya başlıyo, aşk yakıyo biraz da, hüzün ve öfke ateşleniyo, zihnim uyanıyo, başım başka taraflara dönüyo elimde olmadan gökyüzüne doğru daha çok ışığa doğru, sonra azim coşuyo parlıyo tam gırtlağımda, heyecan aydınlatıyo gözlerimi, azmime sahiplenme duygusu ekleniyo, tam gururum kollarımı yakarken şarkı bitiyo ve bütün organlarım hep birlikte çığlıklar atıyolar; tekrar dinle, sonsuza kadar dinle şarkıyı dinle, yüreğin konuşuyo o şarkıda çünkü, yüreğini dinle ... muhteşem yazmışsın, okurken ben de böyle hissettim
|
||
|
||
| mor ve ötesi için herşeyi değiştiren çok kaliteli bir parça olmasına rağmen önüne gelenin ağzında duymaktan bana sıkıntı veren şarkı keşke daha önce yapsalardı klipsiz olsaydı | ||
|
||
| ilk duyduğumuzda klibine rastlayabilmek için teyzemle tv başında nöbet tutardık...hastasıydık kendisinin(teyzemi bilmem ama ben öleydim yani) | ||
|
||
| klibini hemen hemen her gün dinlediğim ve dinlerken her şeyi untturan şarkıı cambazzzzzzzz | ||
|
||
dünyada yok böyle bir şarkı dünyada 1 numara )))) SPOOK
|
||
|
||
| Cambaz hoş bir şarkı..Sıkılmadan defalarca dinlerim.. | ||
|
||
| mor ve ötesinin tartışmasız en iyi şarkısı bence.dinlerken hayattan koptuğum,bütün dertlerimi unuttuğum bir şarkı çok seviyorum bu şarkıyı yaaaaa | ||
|
||
cambaz ve şirket üst üste süper gidiyor.kesinlikle ve ısrarla tavsiye ediyorum!!! ![]() |
||
|
||
![]() http://www.ideefixe.com/muzik/tanim.asp?sid=WELEEJIVRR6RUQU7YT05 |
||
|
||
| harika yaa | ||
|
||
her ruh haline uygun hani her derde deva diye bi tabir vardır ya işte ilk dinlediğimde bunu hissetmiştim her ne kadar bunu ilk bi arkadaşım yanımda bangır bangır soylesede onun bile duygusu vardı valla yav ![]() w -> v !!! |
||
|
||
bu rock albümünün çıkması iyi olmuş. içinde ne var diye sormuyorum ne yok diye soruyorum çok güzel gözüküyor. alalım hemen. hatta konu açıp herkese de duyuralım.??
|
||
|
||
benim mvö ile,hayatımın grubu ile tanışmamı sağlayan harika şarkı.. anlamlı, muhteşem bir parça |
||
|
||
| Bir çok kişi bu şarkı sayesinde tanıdı MVÖ'ni,MVÖ dinleyen dinlemeyen herkes bu şarkıyı çok seviyor,harika bir şarkı ya,tek kelimeyle MÜKEMMEL! | ||
|
||
mvö nin bu sıra en çok dinlediğim şarkısı.bence albümdeki ve dünyadaki en iyi şarkı ama mor ve ötesinden daha iyileride gelecektir
|
||