|
||
ah bir kere sahnede izlemek için neler yapmazdım umarım bir gün olur. Müziklerine söyleyecek söz bulamıyorum daha doğrusu o kadar çok şey varki söyleyecek nerden başlasam bilemiyorum ne denilebilir mükemmel. O şans keşke bende de olsa. yakın tarihte konser var mı acaba?
|
||
|
||
| Beşiktaştaki Cenk Ünnü'nün dükkanı artık arkadaşlarla favori yerimiz oldu. Okuldan fırsat buldukça mutlaka gidiyoruz o dükkana (: Çok tatlı ve sıcakkanlı bir adam Cenk Ünnü (: | ||
|
||
Beşiktaştaki Cenk Ünnü'nün dükkanı artık arkadaşlarla favori yerimiz oldu. Okuldan fırsat buldukça mutlaka gidiyoruz o dükkana (: Çok tatlı ve sıcakkanlı bir adam Cenk Ünnü (: ben dedim o adamı bir yerden tanıyorum diye siz inanmamıştınız bana
|
||
|
||
| 30 mart pazar günü yeniden bostancı gösteri merkezinde sahne alacaklar.. ayrıca ilk 1000 biletin sahibine dvd de hediye edilecekmiş..=) bilet fiyatları 23 ytl,ilk 1000 bilet ise 20 ytl.. |
||
|
||
| arkadaşlar dvd keremözün olduğu konserlerden biri mii?? |
||
|
||
| Pentagram'dan yeni video:Şeytan Bunun Neresinde? http://www.dreamtv.com.tr/videolar/205 |
||
|
||
dolaşırken rasladım bu videoya. Fear of the Dark'ı Pentagram çalmış. Mutlaka izleyin ![]() |
||
|
||
| tekrar soruyorum arkadaşlar dvd keremözün olduğu konserlerden biri mii?? |
||
|
||
| pentagram türkiyenin en iyi gruplarından şeytan bunun neresinde güzel şarkı... |
||
|
||
tekrar soruyorum büyük ihtimalle o konser olucak çünkü video çekimi yapılmış ve konuk sanatçılarda bir hayli fazlaydı..kerem abi,hayko cepkin,şebnem ferah,ogün sanlısoy konuklardı..kerem abinin konuk olduğu konserin dvd'si gelicek büyük ihtimalle..arkadaşlar dvd keremözün olduğu konserlerden biri mii?? kerem abinin,metin türkcan'la yan yana olan canlı performanslarını merak ediyorum.. |
||
|
||
türkiyede metal müziğin birincisi diyebilirim sprr bi tarz ve şarkılarda muhteşem gerçekten kendilerini en iyi kanıtlayan gruplardan birisi diye düşünüyorum ve severek dinliyorum
|
||
|
||
| "rock hayat" röportajı http://www.rockhayat.com/haberoku261/haberin-devami&mode=flat&order=0&thold=-1 |
||
|
||
| bu grubu dinleyemedim ya bir türlü acaba nasıl? | ||
|
||
bu grubu dinleyemedim ya bir türlü acaba nasıl? Müthiş..bir an önce dinlenmeli..hele de onları canlı izlemek bambaşkadır.. |
||
|
||
muhteşem bir grup
|
||